- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Ягодката точно тоя шампоан хвали.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Кератиновата терапия за бал/друго важно събитие е вариянт,макар че може би бих предпочела една професионална маска,като Макадамия,Лореалските и т.н. Ясно е защо :Д
Ох, не помня вече, но май в старата...да, да, в старата трябва да е било, защото го купих шампоана, като се подстригах на пластове, а беше отдавна.![]()
Кажете балсам без силикон
^ще си го вземааа
имам въпрос към YSMF
прочетох,че си ползвала това
http://www.zlatnaribka.com/elastisay...ticizer-150-ml
Колко често го ползваше? Има ли такова нещо на други марки?(търсих,но не открих):Д
Икономично ли е?Колко отива за един път ? има една мостра от 20 мл,тя щя ми стигне ли поне за 2 пъти![]()
^ къде я видя тая мостра ?че някак си 50 лв. не ми се дават
О и на мен и за това точно я питях за колко ще ми стигне това 20 мл
ще си взимам през известен период от него ,че 50 лв са много :Д
http://www.zlatnaribka.com/philip-ki...sticizer-20-ml
цък![]()
^ колко ти е дълга косата ? на мен повече от 1 път не се и надявам да ми стигне![]()
То и за един няма да ти стигне... дълга коса малко трудно да се намаже с това количество.
4 пръста над кръста...?
е да бе.. по колко маска слагате вие? Няма нужда да се слага по-голямо количество от необходимото.
20 мл за едно нанасяне е много
^ аз слагам сравнително нормално количество и все пак 20 мл. не мисля,че ще ми стигнат за повече от 1 път
може и да не стигне за 2 пъти,но 20 мл за едно нанасяне ми се виждат много,нзз
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
^ ами да ти кажа зависи много от консистенцията .. и да някакво средно е.. за 1 път е много,а за 2 малко![]()
9лв за ЕДИН ПЪТ?! това как да не е много !! :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Наистина зависи от консистенцията, защото съм чувала, че обикновения еластайзър бил по - рядък от екстрийма, отделно бяха пропищели, че една партида е адски рядък. Аз моя го използвах 1 път.
аз утре ще се подстригвам и почвам с маските
Кое му е толкова уникалното на еластайзера?
И също искам да питам УСМФ дали домашният,който си беше правила е хубав?
Когато косата ми беше адски изтощена /всяка седмица боядисване, да ме пита някой защо/ той ударно помогна. Хидратира я и й даде в пъти по - добър вид от сламата, която беше.
Домашния еластайзър така и не получих шанс да го пробвам, защото братовчед ми реши, че ще е много весело да го излее в мивката.