.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 469

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Много бих искал полина да я видя как се е научила да кара, от чисто любопитство да видя неволята на какво я е научила. Човека до теб не седи за да ти казва как да включиш 1-ва, казва ти когато си прекалено глупав за да прецениш, че влизаш с несъобразена скорост в завой, че не преценяваш дистанцията правилно, все грешки които могат да костват и твоя живот и живота на околните. Недей да се изхвърляш как и какво си си преценила сама, защото човек взел книжка НЕ МОЖЕ да кара кола. И това го казвам от многобройни наблюдения, казвам го като човек карал 4 години преди да вземе книжка, като човек карал мотори и т.н. и човек който след толкова време знае какво си е мислел, че може тогава и какво реално е можел.

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    А на WRC човека му казва след колко време какъв завой е така че, този зад волана да знае как точно да го вземе.
    Горе описах за какво е полезен опитният шофьор до теб, особено извънградско и т.н. Ролята му е точно като на навигатора. А това че полина се има за шофьор като върти из кварталите на Пловдив е съвсем отделен въпрос, който не мисля да коментирам.

Аман от състезатели.
    Последно редактирано от draid : 05-03-2013 на 16:07

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Много бих искал полина да я видя как се е научила да кара, от чисто любопитство да видя неволята на какво я е научила. Човека до теб не седи за да ти казва как да включиш 1-ва, казва ти когато си прекалено глупав за да прецениш, че влизаш с несъобразена скорост в завой, че не преценяваш дистанцията правилно, все грешки които могат да костват и твоя живот и живота на околните. Недей да се изхвърляш как и какво си си преценила сама, защото човек взел книжка НЕ МОЖЕ да кара кола. И това го казвам от многобройни наблюдения, казвам го като човек карал 4 години преди да вземе книжка, като човек карал мотори и т.н. и човек който след толкова време знае какво си е мислел, че може тогава и какво реално е можел.

Горе описах за какво е полезен опитният шофьор до теб, особено извънградско и т.н. Ролята му е точно като на навигатора. А това че полина се има за шофьор като върти из кварталите на Пловдив е съвсем отделен въпрос, който не мисля да коментирам.

Аман от състезатели.
    Полина е шофьор от 3 години. Това не ме прави идеалният шофьор, имам още да се уча, ВСЕКИ има!
    Дале не съм карала само из кварталите на Пловдив
    Точно аз бях тази,която също потвърди,че това,че имаш книжка не те прави шофьор,така че не знам какво ми се обяснвяваш.

Доста похвално,че си карал 4 години без книжка...!

п.с : аман от всезнайковци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си