.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 469

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Какво още се разправяте на тази тема? Естествено е,че всеки иска да се покаже първите пъти като много можещ и знаещ, малко по-спокойно е на душичката като има някой опитен покрай теб, друг е въпроса ,че някои хора не търпят някой да им дава напътствия и искат сами да си трошат главата. Както и да е.
    Дядо ми е сапьор, ветеран от войната. Слава на бога, че не са му давали сам да си троши главата докато се научи ....

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Дядо ми е сапьор, ветеран от войната. Слава на бога, че не са му давали сам да си троши главата докато се научи ....
    Аз , драйд, също предпочетох да карам с баща ми,дядо ми, приятеля ми,докато свикна, на това мнение съм,но ...не можеш да убедиш някого другиго щом си е наумил обратното.

Пример , наскоро , няма и седмица близка приятелка катастрофира, шоьорския и стаж е колкото моя - 6 месеца + 3 месеца курса...караше с майка и известно време, знам че е спокоен шофьор , не пие, не вдига много.
    Катастрофата - чисто ново бмв, със 120 на дълги , срещу нея в насрещното платно. Избоът и е бил: Или в бетонната ограда вдясно на пътя, или тоя да си вкара двигателя в купето и, или в дървото вляво...избра 3тото...и сега е с нараняване на 7ми прешлен.Тя е карала с не повече от 60. Приятеля и опитен шофьор от 7 години със спукани ребра и десен крак. Избрала е "най-малкото зло" в случая. А оня путьо си е продължил по пътя без да спре.
    Последно редактирано от granger : 05-04-2013 на 17:24
    maDamn

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението

Пример , наскоро , няма и седмица близка приятелка катастрофира, шоьорския и стаж е колкото моя - 6 месеца + 3 месеца курса...караше с майка и известно време, знам че е спокоен шофьор , не пие, не вдига много.
    Катастрофата - чисто ново бмв, със 120 на дълги , срещу нея в насрещното платно. Избоът и е бил: Или в бетонната ограда вдясно на пътя, или тоя да си вкара двигателя в купето и, или в дървото вляво...избра 3тото...и сега е с нараняване на 7ми прешлен.Тя е карала с не повече от 60. Приятеля и опитен шофьор от 7 години със спукани ребра и десен крак. Избрала е "най-малкото зло" в случая. А оня путьо си е продължил по пътя без да спре.

Ами да,това е страшното.До теб и Господ да седи, пак може да си умреш по чужда вина.
    Тъкмо бях взела книжката(10 ден да е било) и на един завой ми изскочи камион,натоварен с дърва,който беше огромен(изскочи точно срещу мен,защото няма как да вземе завоя,ако не се изнесе).А който е пътувал към Своге знае какви са завоите по дефилето - без видимост,остри и обрасли с храсти.Та аз нямах друг избор освен да навия надясно и да спра,е навих и се забодох в едни камъни метър на метър,спуках гума, изкривах джанта,а баща ми,който е шофьор с 20-годишен стаж само крещеше спирай.Та,ако бях заковала спирачка в момента,който видях камиона, без да навия волана, сега нямаше да ме има.
    Това,че до теб седи шофьор не е гаранция,че ще ти помогне и ще бъде адекватен.
    Просто пример.
    Последно редактирано от pifiella : 05-04-2013 на 18:01
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си