- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Халюциногенни гъби (Тема без простотия!)
абе майка ми ми е разказвала за човек, който ял такива гъби и си халюцинирал някакви страшни неща, които му докарали страшна нервна криза и не можел да се държи нормално след този силен страх, който е изпитал от някакви си невинни гъбки :X та искам да кажа, че не е толкова просто, колкото звучи, а и доколкото знам много увреждат чения дроб
А и не е гаранция, че ще останеш жив, след или по време на употребата им. точка.
Сега пък гъби.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Въпреки генерално позитивното ми отношение към наркотиците, към халюциногените се отнасям твърде отрицателно.
Най-тегавата дрога за взимане, за хубав трип ти трябва обстановка, хубав mindset, някой да те пази.
И никаква гаранция че няма да ти инсталира някоя шизофрения ако си фамилно предразположен или имаш дремещо заболяване. Халюциногените не са парти дрога и със сигурност не са за всеки, ама който си ги знае си прекарва доста добре.
да, сигурно както и при тревата от значение е и с каква компания си, ако си пълен филмар, а човека/хората до теб са още по-големи филмари нещата може да излязат извън контрол![]()
ядеш, и след половин час ясно виждаш как пред теб минава влак, или излизаш вънка, и гледаш пред блока паркирал титаник. Ефекта минава след 12 часа, а по-силния вариант е LSD-то, от което и от най-малката доза те държи цял живот. От време на време виждаш извънземни или някви други неща. И това докато умреш, дори от 1 доза приета преди 30 години. LSD-то променя някви неща в мозъка завинаги. Пък гъбата временно. Един познат е ял такава гъба докато беше на лагер и вика брат един терминатор ме гонеше, бягам бягам докато не видях една кацнала летяща чиния.
cocaine & caviar... фейсбук минети и девствени к'урви
к'ви гъби, к'ви пет лева, днеска афтъра беше като в Трейнспотинг, бе...![]()
Толкова съм емоционална, че ако пробвам такова, ще превъртя психически.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Халюциногенните гъби променят днк-то ти и ако имаш дете, то е много вероятно да е по-различно от нормалното..
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...