- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Грозно ли е без сутиен?
Хахах много зависи от това на каква възраст е носителят хахах![]()
Не мога без сутиен. Преди го мразех, докато свикнах.
Мога да забравя, че е на мен и да заспя с него. Като втора кожа ми е.
У нас ходя без, защото съм чувала, че не е хубаво постоянно да се носи,
но навън, даже до магазина си се обличам подобаващо.
Ако не го сложа, се чувствам гола и че нещо ми липсва :3
Лично аз не бих ходила без.. навън, освен ако не съм с бански на плажа (горен бански = сутиен... почти, но да ;д).
*сън*
пфффф, ходете ми обяснявайте, че ви е като втора кожа на 40 + градуса навън, някоя да ми каже, че при тая температура като го свали не тече вода от нея...
не се чувствам гола, винаги съм слагала нещо подобаващо непрозрачно
напомняте ми на една съквартирантка...и тя не го сваляше, обясняваше зимата, че и топли и слагаше едни 2-3 см подплънки и шибании....лятото минаваше на стандартен вариант с малко по-тънки подплънки, но все пак винаги с тях
моя милост мрази усещането на изкуствени подплънки, банели и тн...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Зависи дали имаш големи гърди или не. Ако не са много големи, не е грозно, дори според някои мъже е секси, просто рядко се прави и някои хора не го възприемат, защото си правят разни асоциации с разпуснато поведение и пр.
Ако имаш по-големи гърди едва ли ще ти е удобно да не носиш сутиен, а и при другия случай пак казват, че било по-полезно да носиш, но и тук има различни мнения.
А пък ако имаш хубав бюст е възможно приятелките ти просто да се дразнят, особено ако забелязват, че привличаш погледите на момчетата, така че не приемай всичко, което ти казват, ходи както ти е удобно.![]()
Последно редактирано от thewhitelotus : 05-07-2013 на 21:40
Грозно е когато не можеш да определиш дали има сутиетн ahaha