- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
Ами значи, аз ще ходя на много места, смисъл, още не съм решил окончателно къде точно искам..
но ще избирам измежду
СУ - Английска филология
УНСС - всичко ми харесва там
ЛТУ - стопанско управление или "ландшафтна" архитектура
АМВР - всичко ми харесва там
ще видим, за сега ходя навсякъде по изпити, пък после ще решавам.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Знам че в академията има много здрави психологически изпити и 90 % от кандидастващите ги късат точно там ..
Номер 1 и 3 са яки, като 1 ми е фаворит. Английска филология е една от най-добрите филологии в СУ, щото имат много добри преподаватели. Някои предмети са шит, нно зависи какво очакваш от специалността. И хората си мислят, че няма хляб в професията, ма е ебати глада за кадри по кол центровете, където заплатите са доста прилични, а оттам насетне можеш да се занимаваш с куп други дейности, като познати от от тая специалност дори работеха за издателства, пишейки резюмета на книги.
Последно редактирано от Chacho : 05-08-2013 на 12:32
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^Подкрепям и аз ландшафта, горе се бях объркал.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Дам завършвам -
"Професионална Гимназия по Дървообработване, Горско и Ловно Стопанство"Отвратително.
chacho - знам за какво говориш..
girlwithblueyes - знам са психото.. не ме притеснява особено
ЛА ще ми е последният избор, от сега го знам, но пък имам време да си променя избора..
Най-много искам АМВР или УНСС, но другите ми харесват също, охх като цяло нямам идея какво ще избера все още.![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Въх е ти си Човека повечето се панират точно там .![]()
Задават супер дебилни въпроси .
Майка е "оперативен-агент" на интерпол
Леля е полицай.. баща ми също е в системата..
вече съм минавал хиляди пъти през тези въпроси, спокойно..![]()
Dr. Gregory House
Най дразнещите са ми тези от сорта на:
Q: Кого обичаш повече майка си или баща си?
A:Тук отговорът е малка хитрина от часовете по психология.
илии
Q: Излизаш от вас на път за работа и в един момент осъзнаваш, че си с 2 различни обувки, какво ще направиш?
А) ще се върнеш да се преобуеш.
Б) ще продължиш пътя си към работното място.
В) ще се обадиш на някой близък да ти донесе, правилният чифт.
Тук, трябва да покажеш решителност, защото шибаните психолози са пълни малоУмници
(ако някой психолог чете това да ме извинява) , тоест верният отговор е Б) - решителността.
А понякога има изключително смотани въпроси като:
Q: Ако както си вървиш за работа, птиче ти се "изходи" на рамото, какво ще си помислиш?
А) "жената е бременна"
Б) "днес ще ме повишат в работата"
В) "днес ще хвана от тотото"
Г) Всички от горе посочените
Д) Нито един от горе посочените
В този въпрос проверяват дали си суеверен или не.
А бе, малоУмни са, но именно такива невинни въпроси, им помагат да ти направят психологичен профил.
Edit: Повечето хора си мислят, че като е "психо" ще ти показват кървища и извращения, за да видят дали си лабилен, но не е така, всъщност въпросите са съвсем обикновени.![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-08-2013 на 13:38
Dr. Gregory House
Пички и пичaци, да ви запитам. Проблем ли ще е ,ако ида да подам докИменти з кандидатстване в СУ на 13 май. Има ли проблем , свързан с изборите. Не съм съвсем наясно провеждат ли се някакви интервенции в университета. Обадих се преди ден да попитам за нещо,ама и двата пъти удобно не ми вдигнаха![]()
maDamn
Има проблем - 13 май е национален празник и държавните учебни заведения ще бъдат затворени. Имам рожден ден![]()
Е той е елементарен
ако чавЕто, разбирай детето, е правилно развито и не е няк'во психясало
според психолозите би трябвало
момчето да обича повече майка си
момичето да обича повече баща си
Много хора не мислят така, но според психолозите, това е така.
За това наизустяваш някой такива отговори, и си го минаваш изпита, като абсолютен пич.![]()
chacho не знам, честно да ти кажа, но най-вероятно можеш да им обясниш, че си сирак.. мисля че.![]()
Dr. Gregory House
Аз повече обичам тате.
Инаеч въпросите са малко кофти ама ако ги занеш не е трудно
Аз пък знам за момче което не му стигнали 1-2 см от ръста и не приели . Е то така малко кофти
Нали са 1-2 см едав ли е толкова фатално .