Първоначално написано от klimatronik къде бре от форумо? не. просто няма ко да прая ; И аз много любопитствам за зодии, вълнуват ме доста
If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people!
Първоначално написано от gabi_94 И аз много любопитствам за зодии, вълнуват ме доста Вземайте се направо, заедно ще гадаете по звездите и ще си говорите за хороскопи, нумерология, величието на Алена и тем подобни.
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от gabi_94 И аз много любопитствам за зодии, вълнуват ме доста значи може да направим собствен астрален бизнес :Д - ши вземим от тук там инфо (както правят повечето инвеститори и зодиякалнците експерти) и ше минем опозицията
Първоначално написано от gabi_94 ... Нали знаеш, че всеки втори, който не пуши, не слуша чалга и е малко по - висок сега ще се припознае в твоето описание?
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта, под пазвата трепна полека, удари с криле и натам полетя, където не стигна човека."
Първоначално написано от prosto_chovek Нали знаеш, че всеки втори, който не пуши, не слуша чалга и е малко по - висок сега ще се припознае в твоето описание? Абе глупости...много го интересува някой Аз просто си губя времето във форума..
Първоначално написано от gabi_94 Абе глупости...много го интересува някой Аз просто си губя времето във форума.. То е ясно, просто отбелязвам, че критериите ти не са толкова рядко срещани.
Правила