- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите - размисли и страсти ...
На мен първите въпроси ми бяха някакво тото... Даже не си ги спомням.
^Това писах и аз, почти съм сигурна, че е то.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
На 3-ти, ако не се лъжа и аз писах В.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Там в началото. Имаше едно за 36-градусови температури. (не знам кой въпрос) Това е вярното, защото беше написано без - а се търсеше къде има грешка.
За лексикалната грешка, някой от първите беше, ама не знам. Защо ги бавят тези отговори, искам да ги видя вече. ;д
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Лексикалното писах Г, ама не е така, защото "става на въпрос" не било правилно :/
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Дядо Йоцо - Вазов
Шакире - Йовков
Отец Сисой - Чорба от греховете на отец Никодим
Поп Андрей - Септември
Стихии - Багряна
И другото не мога да се сетя кое беше.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Мен квестора се опита да ме излъже на 40.. Едното беше на Багряна другото на не помня кой ;д ама тя ми ги каза на обратно..не разчитам на няк'ви олигофрени от началното..
Опитва се да ми подсказва грешно![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Уууу, сетих се, че онова лексикалното беше със сигурност Б. Много се чудих и после погледнах и не съм видяла тъпата грешка в Г. Добре, че се усетих на време.
3-ти не беше ли онова за санитарЪТ? Оф, огелпих се отвсякъде вече. Искам да видя теста. xD
Аз 14 го обърках,защото съм простачка...написах а, след това го задрасках и написах в....
А е верният отговор!
maDamn
Темата изобщо не ми хареса, но въпреки това изписах и 4-те листа, въпросите бяха лесни и като цяло смятам, че се справих много добре и очаквам оценка над 5.20, но да не говоря много де.
Квесторите бяха номер 1, позволяваха да си преписваме, но на мен ми беше спрян телефона и се прецаках![]()
Пожелавам ви високи резултати![]()