- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите - размисли и страсти ...
http://dox.bg/files/dw?a=699c3b9f60 заповядайте другарчета - ДЗИ по БЕЛ с верните отговори - от сайта на МОН преди да забие![]()
Аз имам два или три грешни.
Това за термина и 11 ми е грешен а за 24 не помня какво писах.
Грубо сметнах и другите отговори, някъде правя към 67 точки...
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Почти всичко ми е вярно,а вие как смятате-дали ще ми анулират матурата заради това,че отговора на 36 въпрос,го написах на 35 въпрос и после го задрасках?
не
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Споко бе, не са цербери, разбират, че стават такива грешки неволно.Аз имам към 7-8 грешки, ама ми е еееееееекстра. И на есето ако ми дадат 27-8 връзвам повече от чудесна оценка. ^-^
Чакайте, че се филмирах
На втория въпрос върху стихотворението на Ботев не съм писала с опозиции живот-смърт, любов-омраза... примерно.., а съм отговорила с изречения- Еди кво си е противопоставено на еди кво си
Проблем ли е според вас?
аз моите ги проверих ...
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Иначе оценките как се формират на базата на точките?
Някой би ли казал по какви критерии се оценява ЛИС-а, каква грешка колко точки отнема? Мерси предварително!
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
За това може и да не ви дадат точки.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Мхм...Дано да сте прави,че иначе целия труд ми отива на вятъра....![]()
Е не, пише с наши думи да дадем два примера за противопоставяния. И аз съм писала еди-какво си се противопоставя на друго. Ако не ми го сметнат за вярно,ще е доста тъпо.
Само аз ли съм писала есе от хората тука?![]()
Абе вие луди ли сте? Естетвено, че ще дадат точки, дали си го посочил с 2 думи или с 2 изречения, важното е да е вярно! Аз например писах нещо от рода на "Лирическия герой споменава, че неговите ДРУГАРИ го виждат усмихнат, но в същото време казва, че въобще няма приятел на когото да се оплаче" (Естествено там го написах по по-умен начин, но беше нещо от сорта) И второто, "Лирическия герой казва, че има единствено майка си, но купнее да прегърне и брата си ( и там другите) също толкова, колкото и нея"
Мале, сега осъзнавам колко е зле..
Това със свободните отговори е прекалено субективно и смятам,че няма да го смятат 1:1. Иначе от тестовите имам 4 грешки и 1 на пунктуационните. Вместо кавички съм сложила тире,ама майната му.
maDamn
А на въпроса за общото между двата текста,ако съм писала Обучението на кучета водачи дали ще ми го сметнат за вярно.В отговорите пише само кучета водачи,но и в двата текста се има и за обучението.
3 грешни.
11 - писала съм, че е това с комплиментите
24 - не съм много сигурна дали отговарях за вярно или грешно според текста
29 - синхрон писах, че е термин
За 38 и 39 отговорите са ми по по-различен начин, но се надявам да ги приемат.
няма да ти го сметнат за грешно!
Аз за общо между два текста писах "Кучето като водач на човека"Майко...
Единствената ми грешка е на 28. Ще се изям от яд!!!Бях дал правилния отговор "в" и после го смених, защото ми се видя, че един от другите в стаята беше писал "б", което е грешeн отговор. Тогава не ми се видя, че текстът точно "популяризира" кучетата водачи, но сега като го чета, си се вижда, че това е отговорът.
На 39 и аз съм писал изречения, но ключовите думи съвпадат. Да се надяваме, че ще ги счетат.