- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите - размисли и страсти ...
да де, и аз същото писах, ама г-на ми по БЕЛ каза, че трябва да е същото май.. и аз като теб реших,че няма как да е толкова лесно.. щото и в клас сме правили и винаги пиша най-очевидната тема и винаги ми е грешна и викам тоя път ще сменя тактиката... УЖАС ... то всичките ми грешки са от мисли като : ,,Няма как да е толкова лесно'' ,,О, не това е твърде очевидно'' ,,това не е така, защото еди си кой казал'' ......![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Моля Моля, не съм дал и 50 стотинки за урок!
Моето бебче ми помагаше, когато можеше и учех по 1 час на ден, това е..единственото което направих, е да прочета произведенията..
и правилата за правопис ги четох по веднъж.
Преди ~ 3 месеца знаех за 2-ка, а сега знам за 5-ца.
Не е важно да го зубриш, а да го разбереш..![]()
Матурата е направена като за олигофрен, това да не можеш да я изкараш с хубава оценка, си е срам..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не съм учил никога, дори и вчера не погледнах и грам, просто знаех, че ще изкарам висока оценка 'щото на пробната изкарах. Може да не е 6.00 все пак, но като за човек който 5 години не е прелистил и 1 страница учебник, а помни неща само от часовете 4.50+ си е повече от задоволителна оценка.![]()
Грешките ми в ЛИС-а са, че написах че стихотворението е от втория творчески период на автора... другата ми грешка е употребата на абзац вместо на строфа... Колко точки ще ми отнемат за тези глупости?
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Откъде знаеш, че съчинението ти е перфектно?
Току що проверих, че точно 18 произведения не съм челаИмам 3 грешки на теста- една на 10ти въпрос, една на "Ни лъх не дъхва..." и една на тъпия синхрон... от отворените-има една запетая, която не съм сложила и един от цитатите ми върху Ботев го няма в отговорите. Това, че съм писала опозициите като изречения си го смятам за вярно
![]()
мале. БОЖЕЕ... сега като си проверявам...... такива елементарни грешки съм допуснал, които ги познавам.... ама то и не ми остана време да проверявам на матурата... гадноо craay
ПАРАДООООООООООКС,
аз съм писала есе, душко! Виждам, скинала си се да питаш.
(ама бях да си взема роклята<3)
И аз съм си писала мои размисли, но си се опирах на текста. По много странен начин сравних Яворов със Славейков, че ме беше яд, че не дадоха миниатюра и така, на пук, ПЪК! lol. Очаквам 28-29 ЯЗЕ. о.О
Аз дето по принцип ме бива в анализирането на текстове и мисля, че се справих страхотно със съчинението очаквам най-много 15 точки.
30 ми идва много смело.. не знам, може би защото госпожата винаги ме подценяваше по някакъв начин съм се комплексирал вече![]()
- - -
Последно редактирано от prosto_edin_chovechec : 05-21-2013 на 15:17
Няма да имам 5 ;( ;(......
Dr. Gregory House
^ СКАЛАТА ИЗЛИЗА СЛЕД ПРОВЕРКА НА ВСИЧКИ МАТУРИ.
Ако толкова ти е зор прегледай тея от миналата година,нещо сходно ще е . И аз съм писала ЕСЕ. Btw
maDamn
http://mydsb.files.wordpress.com/200...ceniavane2.jpg
по-подробно, но не е сигурно
Е ако я занижат, аз ще литна в облаците.. сериозно![]()
57 точки.. без 41 въпрос, а на тези от 32-40 съм си давал половината, от възможните..А за сега там си видях само 2 грешки, но реших да не се правя на алчен
половината смятах само
(чисто горе-долу да имам представа)
~4.45 без тези, а с тях и, ако е занижена скалата.. отивам над 5.50I likey
Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-21-2013 на 15:20
Dr. Gregory House
Оле, аз така като гледам, като нищо ще изкарам 77 точкиНа пробната имах 67 :O Ама сега се справих по-добре
![]()
И аз не съм ходила на уроци но на пробните правих достаповече грешки някъде за непълно 4 -ка . А тук само две грешки имам . Да излиза ми непълно шестица и съм доволна . На другата матура ще се размажа от кеф . Трудната мина сега е ред на лесната .
Идиотката зальохана, АЗ, изобщо забравих да гледам за пълен и кратък член на грматическите въпроси![]()