- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момичетата хареват ли умниците
А мислите ли (защо), че вие сте достатъчно умни/интелигентни, че един умен/интелигентен мъж би се занимавал с вас?![]()
За съжаление няма много мислещи момичета, поне аз не срещам такива. Или са някои, които вярват, че са и разсъждават по-правилен начин, но действат съвсем по друг или са пълни лекета без ''wanna be'' паравана :д
Всеки знае кое е правилното и кое не. Трудното е да живееш после с последиците от действията си. Затова и има толкова малоумни теми с малоумни автори, изпаднали в малоумни ситуации. Шокирани и искащи мнение отвън, понеже те самите не знаят, как да се справят с 'проблема', който реално не са си въобразявали, че ще се появи (понеже са малоумни).
Песимист съм от гледна точка на това колко интелигентно и по-скоро морално е едно момиче.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
n00bs
То ако умееш, да говориш открито по 1-2 теми, като се вземе предвид възрастта на обитаващите тук (и не само), то си е напълно нормално, даже повече. Тук и на половин тема не можеш да завържеш читав разговор. Всеки знае много неща, но накъсано и донякъде. Твърде бързо се стига до момента, в който спираш да хвърляш аргументи (примерно) в противниковия лагер и се започва едно блъскане на "абе, ти нищо не знаеш, бе, слушай мен", все едно се опитваш да вкараш дървена фигурка квадрат в кръгла дупка. Имай предвид, че повечето академици могат да говорят максимум по 1-2 теми, за другото са просто отворени (не в агресивния смисъл на думата).