.
Отговор в тема
Страница 24 от 44 ПървиПърви ... 1420212223242526272834 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 1089
    Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Аз този път си записах моите си отговори на листче за да си сверя като хората, че на българския на 3 въпроса, на които се чудех изобщо не се сетих в крайна сметка какво съм писала...

Супер фен Аватара на lqlq89
    Дано всички сме се справилиии!
    Сега къде трябва да излязат матурите и отговорите?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Май пак в сайта на МОН.

Някой каза че излизат след 4

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Сигурно като вчера след 4 .. и пак сайта им ще crashne ..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    А,вероятно.
    Но мен друго ме тормози,дали ще са променили скалата на оценяване тази годината,защото...
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Идва ми направо да избягам в Китай! Класната ми се обади и ми каза после като излязат отговорите и видя какво съм направил да й се обадя, обаче ме е страх... Ако имам прекалено малко точки ще ме обеси.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    А,вероятно.
    Но мен друго ме тормози,дали ще са променили скалата на оценяване тази годината,защото...
    ПРОМЕНЯТ СКАЛАТА ВСЯКА ГОДИНА!
    Не знам как не го разбрахте досега.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Мда, както и по БЕЛ, днес са останалите матури, така че може и да се забавят.
    maDamn

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от kircho940 Виж мнението
    Идва направо да избягам в Китай! Класната ми се обади и ми каза после като излязат отговорите и видя какво съм направил да й се обадя, обаче ме е страх... Ако имам прекалено малко точки ще ме обеси.
    ^Аз ще си го направя собственоръчно,ако не съм я взела...Всичките ми черва са на кълбо от притеснение,просто не е истина.Като я погледнах ми се стори д/г лесна,но от притеснение ли,от безсъние и т.н...толкова неща съм оплескала ,че не е истина.Бях написала "Словения",което е вярното,след това мислих и го сложих в скоби и написах "Словакия",та така на 3 задачи сбърках,на държавите съм се оплела ...простоооо паниката е най-лошият ти враг.
    Последно редактирано от balu4ka : 05-23-2013 на 11:10
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на lqlq89
    А как я променят? В смисъл скалата знае ли някой как е била предните години, за миналата разбрахме всички.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Някой да каже някой въпрос по гео или история. Имам дружки,които се явяваха на тези,ама никой нищо не казва.
    От коя култура се прави бира и е фуражна :Д - ечемик
    Напишете на картата имената на реките - повечето бяха главни като Искър, марица, тунджа и др.
    най-висока стойност на концентрацията на озона - написах тропосфера, ама то май се оказа стратосфера.
    С кой договор губим Добруджа - Букурещки
    и др

Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    ^Аз ще си го направя собственоръчно,ако не съм я взела...Всичките ми чърва са на кълбо от притеснение,просто не е истина.Като я погледнах ми се стори д/г лесна,но от притеснение ли,от безсъние и т.н...толкова неща съм оплескала ,че не е истина.Бях написала "Словения",което е вярното,след това мислих и го сложих в скоби и написах "Словакия",та така на 3 задачи сбърках,на държавите съм се оплела ...простоооо паниката е най-лошият ти враг.
    А пък аз така се панирах като видях колко неща не знам, че там където е Словения в черновата първо написах Швейцария... Виж само за какво става въпрос. Много съм зле. Добре, че се усетих навреме. Това, което ме успокоява е, че на 37 задача с държавите се справих перфектно и всичко ми е вярно като погледнах в атласа след като се прибрах. На задачата с реките и градовете мисля, че обърках малко. На 13 мисля, че беше или не знам точно на кое написах Димитровград, а сега като го погледнах ми прилича повече на Хасково. А 14-то изобщо не го написах... Сега като гледам може и да е Елхово, но просто нямаше начин да се сетя. Иначе там за обединението на селата Лъджене, Каменица и Чепино като го видях и веднага се сетих, че е Велинград.

Някой който е бил по математика спомняте ли си отг на 28 задача ?

А там, където имаше един въпрос, не знам точно кой беше и се питаше за термина който характеризира бързото нарастване на градовете, без да е налице градски начин на живот какво написахте? Аз написах урбанизация, но това " без да е налице градски начин на живот" ме накара да се замисля доста...

Искам да попитам според вас ще зачетат ли на матурата по английски ако сме писали само верните отговори на трансформациите, без да преписваме цялото второ изречение?

Мега фен
    А там, където имаше един въпрос, не знам точно кой беше и се питаше за термина който характеризира бързото нарастване на градовете, без да е налице градски начин на живот какво написахте? Аз написах урбанизация, но това " без да е налице градски начин на живот" ме накара да се замисля доста...
    и аз много си мислих за урбанизация ,но писах демграфски взрив ,защото урбаницацията е процес на уголемяване на града. докато стигне до мегаплюс

Лелееее, сега видях в интернет и верният отговор е псевдоурбанизация! Знаех си, че верният отговор не е урбанизация, но като съм глупак...

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...86%D0%B8%D1%8F

Мега фен
    Лелееее, сега видях в интернет и верният отговор е псевдоурбанизация! Знаех си, че верният отговор не е урбанизация, но като съм глупак...

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...86%D0%B8%D1%8F
    и аз съм сбъркал

Голям фен Аватара на play23
    Е тва даже и аз го помня, то за това е без наличие на условия за градски, много ясно че е псевдо. Щом аз го знам значи наистина е елементарно, че съм много зле по география Притеснили сте се нещо и тъпи грешки.

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    и аз съм сбъркал
    То моята грешка да беше само това ще е супер :Д

А какво стана с темата? Аз нищо не написах по нея. Само 2-3 изречения, общи глупости. Нещо за границите, за климата, почвите, животински свят с по 1 дума и това е...

Мега фен
    аз писах... но не формулирах ... за това може да ми вземат много точки, дори да ми я анулират.. бал съм ги.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    МАЛЕ по философия ме закопаха!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Голям фен Аватара на .Wonder
    Каква е била темата по география ?

pifiella, сподели какво те затрудни

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    МАЛЕ по философия ме закопаха!
    2 момичета от моя клас решиха да се явят по философия и ми казаха, че са предали последни и тестът е бил ужасен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си