- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите - размисли и страсти ...
Зависи какво ще следвате, мисля че не за всичко се учи висша...
Във всички (почти) уни-та има специалности, където да е включена висшата математика като предмет, ама не е за всички специалности..
Значи,моето уважение,ама да се изкажеш,че навсякъде се учи висша математика е тъпо!
Защото в една филология,социална педагогика,история,журнали стика,во,книгоиздаване, психология (да продължа ли да изреждам?),няма грам,ама грам математика,било то 1-во равнище или висша!
Висша матамтика се учи,ако ти е такава специалността и се учи по един-два семестъра.
Последно редактирано от pifiella : 05-23-2013 на 13:03
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
При мен сайта бачка перфектно и нищо не е качено
Tell me, как филолозите учат висша?
Не всяка специалност учи математика. Аз също нямам за моите.
Последно редактирано от granger : 05-23-2013 на 13:04
maDamn
А да ви попитам като чета сега, че някой са излизали и влизали в други задачи и тн. На мен по БЕЛ в резюмето не ми стигна мястото и пописах един ред отдолу..нали няма да има проблем?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Ох, да ги качват вече, само държат хората под напрежение
И аз тръпна за един дванадесетокласник, стискам палци и чакам отговорите да проверим какво е направил![]()
Как за утре..утре имаме балове а-у. Трябва да ги качат днес..
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Тралал нещо ми се случи със съобщението.
вие кво виждате?
Последно редактирано от pifiella : 05-23-2013 на 13:07
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
На мен не ми достигна мястото за една дума, обаче за текста с препинателните знаци, на едно момче също не му стигна мястото само за една дума. Да се надяваме, че няма да има проблем.
А нали ако сме сгрешили дадена дума трябва да я поставим в скоби, без да задраскваме и до нея да напишем правилната дума, защото аз не знам какво се замечтах и последната дума в задачата за учтивата форма я написах съвсем грешно и я поставих в скоби и до нея я написах правилно.
Последно редактирано от kircho940 : 05-23-2013 на 13:07
Ами ще ти го обясня с пример - уча администрация в УНСС и изучавам един семестър висша математика, в СУ също я има тази специалност, но не присъства висша математика като предмет. Така, че зависи от университета и от специалността.
Във никоя филология няма да учиш висша математика, както и в правото.
Но все пак..
марзи ме да пишкам не ми излизат редовете
Аз пък размених зачади,написах едната на мястото на долната,всичко сложих в големи скоби по БЕЛ,написах същото в горната задача (където трябваше) и на мястото на оставащото празно поле в сгрешената задача написах вярното,надявам се да не ми анулират работата само заради това...
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Хора,сайта лаги много яко, май качват нещо. Във вторник по това време ги качиха.
maDamn
и моите не излизат!
Леле, сайтът на МОН тотално блокира. На мен ми се изписва това:
Служба временно недостъпен
Сървърът временно не може да обслужва Вашата заявка поради профилактика престой или проблеми капацитет. Моля, опитайте отново по-късно.
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.![]()
Давам пример с всички филологии-няма математика. Европеистика, Международни отношения - няма математика. Няма и един семестър.
maDamn