.
Отговор в тема
Страница 28 от 44 ПървиПърви ... 1824252627282930313238 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 1089
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    ДА БЕ!
    Учи се във всички на 36!
    е сега, ако си от типа хора, на които не им пука къде ще влязат , само и само да се бутнат някъде, защото е престижно да имаш висше...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kircho940 Виж мнението
    Там пък вече не знам какво ще се случи с мен... Аз тази не разбирам, какво останало за висша математика...
    тя няма нищо общо с нашата математика..
    но я искат защото развива ума... глупости само..

Зависи какво ще следвате, мисля че не за всичко се учи висша...

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Във всички (почти) уни-та има специалности, където да е включена висшата математика като предмет, ама не е за всички специалности..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ahdahd Виж мнението
    Зависи какво ще следвате, мисля че не за всичко се учи висша...
    в някой специалности ( технически , морското, архитектура и др) се учи много, но на всякъде се учи в малка степен.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    е сега, ако си от типа хора, на които не им пука къде ще влязат , само и само да се бутнат някъде, защото е престижно да имаш висше...
    Значи,моето уважение,ама да се изкажеш,че навсякъде се учи висша математика е тъпо!
    Защото в една филология,социална педагогика,история,журнали стика,во,книгоиздаване, психология (да продължа ли да изреждам?),няма грам,ама грам математика,било то 1-во равнище или висша!
    Висша матамтика се учи,ако ти е такава специалността и се учи по един-два семестъра.
    Последно редактирано от pifiella : 05-23-2013 на 13:03
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Във всички (почти) уни-та има специалности, където да е включена висшата математика като предмет, ама не е за всички специалности..
    пак я има... как така?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Значи,моето уважение,ама да се изкажеш,че навсякъде се учи висша математика е тъпо!
    Защото в една филология,социална педагогика,история,журнали стика,во,книгоиздаване,пси ология.......(да продължа ли да изреждам?),няма грам,ама грам математика,било то 1-во равнище или висша!
    Висша матамтика се учи,ако ти е такава специалността и се учи по един-два семестъра.
    агрономството дето няма нищо общо с математиката в техническия първата година се учат всички части на математиката

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    При мен сайта бачка перфектно и нищо не е качено
    Tell me, как филолозите учат висша?
    Не всяка специалност учи математика. Аз също нямам за моите.
    Последно редактирано от granger : 05-23-2013 на 13:04
    maDamn

Супер фен Аватара на lqlq89
    А да ви попитам като чета сега, че някой са излизали и влизали в други задачи и тн. На мен по БЕЛ в резюмето не ми стигна мястото и пописах един ред отдолу..нали няма да има проблем?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    При мен сайта бачка перфектно и нищо не е качено
    Едва ли скоро ще качат нещо. Само да на отиде утре, че постоянно ще мисля за това.

Голям фен Аватара на .Wonder
    Ох, да ги качват вече, само държат хората под напрежение
    И аз тръпна за един дванадесетокласник, стискам палци и чакам отговорите да проверим какво е направил

Супер фен Аватара на lqlq89
    Как за утре..утре имаме балове а-у. Трябва да ги качат днес..
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    А да ви попитам като чета сега, че някой са излизали и влизали в други задачи и тн. На мен по БЕЛ в резюмето не ми стигна мястото и пописах един ред отдолу..нали няма да има проблем?
    И аз по БЕЛ, обаче на текста със запетаите....не ми стигна 1 ред :Д

Иначе, икономическите специалности са с обикновена математика (1 семестър), доколкото знам няма висша

Град
    Шоколадовия град
    Тралал нещо ми се случи със съобщението.
    вие кво виждате?
    Последно редактирано от pifiella : 05-23-2013 на 13:07
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    На мен не ми достигна мястото за една дума, обаче за текста с препинателните знаци, на едно момче също не му стигна мястото само за една дума. Да се надяваме, че няма да има проблем.

А нали ако сме сгрешили дадена дума трябва да я поставим в скоби, без да задраскваме и до нея да напишем правилната дума, защото аз не знам какво се замечтах и последната дума в задачата за учтивата форма я написах съвсем грешно и я поставих в скоби и до нея я написах правилно.
    Последно редактирано от kircho940 : 05-23-2013 на 13:07

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    пак я има... как така?
    Ами ще ти го обясня с пример - уча администрация в УНСС и изучавам един семестър висша математика, в СУ също я има тази специалност, но не присъства висша математика като предмет. Така, че зависи от университета и от специалността.
    Във никоя филология няма да учиш висша математика, както и в правото.
    Но все пак..

Мега фен
    марзи ме да пишкам не ми излизат редовете

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от kircho940 Виж мнението
    На мен не ми достигна мястото за една дума, обаче за текста с препинателните значи, на едно момче също не му стигна мястото само за една дума. Да се надяваме, че няма да има проблем.

А нали ако сме сгрешили дадена дума трябва да я поставим в скоби, без да задраскваме и до нея да напишем правилната дума, защото аз не знам какво се замечтах и последната дума в задачата за учтивата форма я написах съвсем грешно и я поставих в скоби и до нея я написах правилно.
    Аз пък размених зачади,написах едната на мястото на долната,всичко сложих в големи скоби по БЕЛ,написах същото в горната задача (където трябваше) и на мястото на оставащото празно поле в сгрешената задача написах вярното,надявам се да не ми анулират работата само заради това...
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Beyond reality
    Хора,сайта лаги много яко, май качват нещо. Във вторник по това време ги качиха.
    maDamn

Град
    Шоколадовия град
    и моите не излизат!

Леле, сайтът на МОН тотално блокира. На мен ми се изписва това:

Служба временно недостъпен

Сървърът временно не може да обслужва Вашата заявка поради профилактика престой или проблеми капацитет. Моля, опитайте отново по-късно.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Ами ще ти го обясня с пример - уча администрация в УНСС и изучавам един семестър висша математика, в СУ също я има тази специалност, но не присъства висша математика като предмет. Така, че зависи от университета и от специалността.
    Във никоя филология няма да учиш висша математика, както и в правото.
    Но все пак..
    поне един семестър...

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Град
    Beyond reality
    Давам пример с всички филологии-няма математика. Европеистика, Международни отношения - няма математика. Няма и един семестър.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си