.
Отговор в тема
Страница 39 от 81 ПървиПърви ... 2935363738394041424349 ... ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 2018
    Голям фен Аватара на black pearl
    Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    По география имам една или две грешки, а по история три.
    Вие преписвахте ли ?
    Не , щот квесторките ми бяха гадни , а в другите стаи са :х Бхт каръка дето съм -.- ; д

По география 16 от 18, а по история 17 от 18, мен ми се струва, че добре съм се справил. Някой да знае тези точки за каква оценка са?

http://zelenkroki.wordpress.com/2010/06/09/7klas/

А някой да знае кога ще кажат резултатите??

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Аз и на двете имам 5-ци, история на долната граница, а география на горната граница....

Сигурно до няколко дни, а и тези тестове ще ги проверяват нашите учители, тъй че вероятно ще стане бързо. Иначе по география съм вързал 5, а по история тотално си утвърдих шестицата според тази скала. Но дали и нея не я сменят, защото публикацията в този сайт е от 2010?

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Тези тестове са за малко точки, soo няма да я сменят.. според мен де. Е как така върза 6-ца по история

Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    Тези тестове са за малко точки, soo няма да я сменят.. според мен де.
    И аз така мисля, но не мога да повярвам, че по история имам с 1 точка повече отколкото по география :оо!!! И ме е яд. Ако бях питала за още едно нещо щяха да са равнии. По история ще имам 5, а ми трябваше 6, за да имам шестица за годината ;(

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Дано да не я сменят.

По география 1 точка не ми стига за 6 , заради въпроса за Океания, ама ние дори още не се взели този раздел.. още сме на австралия -.-
    По история имам 4 , ама там буквално не съм отваряла учебник;, така че съм доволна

Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Дано да не я сменят.
    оо аз искам да я сменят и 15т. да са за 6, но някак си не го виждамм.

Цитирай Първоначално написано от vesiii Виж мнението
    оо аз искам да я сменят и 15т. да са за 6, но някак си не го виждамм.
    За съжаление, няма как да стане това...

Ко па ти пука, че само историята ти пречи да имаш 6 за годината, ебала си я дипломата, нали 3 си хванала некак си, въпросът е изпитите по БЕЛ и математика да си изкарала добре.

Цитирай Първоначално написано от chtlsy Виж мнението
    Ко па ти пука, че само историята ти пречи да имаш 6 за годината, ебала си я дипломата, нали 3 си хванала некак си, въпросът е изпитите по БЕЛ и математика да си изкарала добре.
    Вярно.
    п.п. Яко се изрази.

въпросът е изпитите по БЕЛ и математика да си изкарала добре.

Така си мислех, докато нашта по математика не започна да приказва колко били добри резултатите..и докато не осъзнах, че много хора ще имат над моята оценка...е все тая, не мога да върна времето назад, какво да се прави

Така си мислех, докато нашта по математика не започна да приказва колко били добри резултатите..и докато не осъзнах, че много хора ще имат над моята оценка...е все тая, не мога да върна времето назад, какво да се прави
    Голям праз, че другите имат повече от теб! Да не ти пука! Теб така или иначе ще те приемат, където желаеш.

Квот било ,било ) Майната му! И да не ви приемат по 1во желание живота продължава.Мислете оптимистично !

М/у другото кога трябва да пишем училищата, в които искаме да отидем?

След като свърши учебната година май :дд

Бтв , ти си от Варна , нали ?

Някъде към 17 юни ми пише в брошурата от уроците, то до 4 юни ще се гъзарят ония задници от министерството, докато излязат резултатите, след това има изпити по музика, хореография, изобразително изкуство и тия и на 17.06 подаваш документи за кандидатстване на 1-во класиране. В най-добрия случай, демек да те приемат където искаш на 1-во класиране, ще трябва да се занимаваш до 1 юли.

Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Бтв , ти си от Варна , нали ?
    Да. ^
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 05-27-2013 на 17:10

Някъде към 17 юни ми пише в брошурата от уроците, то до 4 юни ще се гъзарят ония задници от министерството, докато излязат резултатите, след това има изпити по музика, хореография, изобразително изкуство и тия и на 17.06 подаваш документи за кандидатстване на 1-во класиране. В най-добрия случай, демек да те приемат където искаш на 1-во класиране, ще трябва да се занимаваш до 1 юли.
    Ох...мислех, че е веднага, щом излязат резултатите... Обаче грешно съм си мислела. Иначе благодаря.
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 05-27-2013 на 14:10

Здравейте. Вълнува ме един въпрос, за който направих доста теми, но никой не се отзова. Или пък просто хората не са запознати. Както и да е, пиша за последен път по този въпрос и се надявам някой тук да може да отговори. Някой ли знае скалата за оценяване на първия модул на приемните изпити, чийто максимален брой точки е 65.

А аз и по двете не съм прочела един урок и без да преписвам и по двата предмета имам петици. Друг е въпроса, че лятото ще си ги науча, но все пак добре, че имам някакви "извънучилищни" знания. Само по физика да се справя, че ми е много трудна, а там уча. Немският е пушка.

Супер фен Аватара на mayaaa
    При нас тая по БЕЛ пък каза, че е имало заглавие на статия "Всеки трети ученик да се прости с елитно училище", а по математика, че много малко ученици са направили нещо на втори модул, а на пробните изпити, като проверявала е имало хора с по 8-10 точки (от двата модула общо), така че дишайте. Едва ли ще скача балът.

Днес беше епично преписване. Квесторката ни беше хипер яката и ни вика "Подсказвайте си, но без да се обръщате" (щото има камера в стаята). Каза ни "Нами знаете как се предава информация с гуми и химикали." и един от класа "Някой може ли да ми даде гума за 10 по история?". По едно време тя се обади на нашата г-жа по история, за да пита за някой въпроси, които никой не можеше да направи... Абе епик отвсякъде. То аз по история, география, биология, и химия не съм си отваряла учебниците. Само по физика г/д. Направих някои въпроси от обща култура и друго всичко преписах.
    Не съм си смятала точките, защото ме мързи. Важното е, че не е двойка.
    Последно редактирано от mayaaa : 05-27-2013 на 14:43
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си