- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
По география 16 от 18, а по история 17 от 18, мен ми се струва, че добре съм се справил. Някой да знае тези точки за каква оценка са?
http://zelenkroki.wordpress.com/2010/06/09/7klas/
А някой да знае кога ще кажат резултатите??
Аз и на двете имам 5-ци, история на долната граница, а география на горната граница....![]()
Сигурно до няколко дни, а и тези тестове ще ги проверяват нашите учители, тъй че вероятно ще стане бързо. Иначе по география съм вързал 5, а по история тотално си утвърдих шестицата според тази скала.Но дали и нея не я сменят, защото публикацията в този сайт е от 2010?
Тези тестове са за малко точки, soo няма да я сменят.. според мен де. Е как така върза 6-ца по история![]()
По география 1 точка не ми стига за 6 , заради въпроса за Океания, ама ние дори още не се взели този раздел.. още сме на австралия -.-
По история имам 4 , ама там буквално не съм отваряла учебник;, така че съм доволна
Ко па ти пука, че само историята ти пречи да имаш 6 за годината, ебала си я дипломата, нали 3 си хванала некак си, въпросът е изпитите по БЕЛ и математика да си изкарала добре.
Квот било ,било) Майната му! И да не ви приемат по 1во желание живота продължава.Мислете оптимистично !
![]()
М/у другото кога трябва да пишем училищата, в които искаме да отидем?
Някъде към 17 юни ми пише в брошурата от уроците, то до 4 юни ще се гъзарят ония задници от министерството, докато излязат резултатите, след това има изпити по музика, хореография, изобразително изкуство и тия и на 17.06 подаваш документи за кандидатстване на 1-во класиране. В най-добрия случай, демек да те приемат където искаш на 1-во класиране, ще трябва да се занимаваш до 1 юли.
Здравейте.Вълнува ме един въпрос, за който направих доста теми, но никой не се отзова. Или пък просто хората не са запознати. Както и да е, пиша за последен път по този въпрос и се надявам някой тук да може да отговори. Някой ли знае скалата за оценяване на първия модул на приемните изпити, чийто максимален брой точки е 65.
А аз и по двете не съм прочела един урок и без да преписвам и по двата предмета имам петици. Друг е въпроса, че лятото ще си ги науча, но все пак добре, че имам някакви "извънучилищни" знания.Само по физика да се справя, че ми е много трудна, а там уча. Немският е пушка.
При нас тая по БЕЛ пък каза, че е имало заглавие на статия "Всеки трети ученик да се прости с елитно училище", а по математика, че много малко ученици са направили нещо на втори модул, а на пробните изпити, като проверявала е имало хора с по 8-10 точки (от двата модула общо), така че дишайте.Едва ли ще скача балът.
Днес беше епично преписване.Квесторката ни беше хипер яката и ни вика "Подсказвайте си, но без да се обръщате" (щото има камера в стаята). Каза ни "Нами знаете как се предава информация с гуми и химикали." и един от класа "Някой може ли да ми даде гума за 10 по история?".
По едно време тя се обади на нашата г-жа по история, за да пита за някой въпроси, които никой не можеше да направи... Абе епик отвсякъде.
То аз по история, география, биология, и химия не съм си отваряла учебниците. Само по физика г/д. Направих някои въпроси от обща култура и друго всичко преписах.
Не съм си смятала точките, защото ме мързи. Важното е, че не е двойка.
Последно редактирано от mayaaa : 05-27-2013 на 14:43