.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2018

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от chtlsy Виж мнението
    въпросът е изпитите по БЕЛ и математика да си изкарала добре.

Така си мислех, докато нашта по математика не започна да приказва колко били добри резултатите..и докато не осъзнах, че много хора ще имат над моята оценка...е все тая, не мога да върна времето назад, какво да се прави

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от vesiii Виж мнението
    Така си мислех, докато нашта по математика не започна да приказва колко били добри резултатите..и докато не осъзнах, че много хора ще имат над моята оценка...е все тая, не мога да върна времето назад, какво да се прави
    Голям праз, че другите имат повече от теб! Да не ти пука! Теб така или иначе ще те приемат, където желаеш.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от vesiii Виж мнението
    При нас тая по БЕЛ пък каза, че е имало заглавие на статия "Всеки трети ученик да се прости с елитно училище", а по математика, че много малко ученици са направили нещо на втори модул, а на пробните изпити, като проверявала е имало хора с по 8-10 точки (от двата модула общо), така че дишайте. Едва ли ще скача балът.

Днес беше епично преписване. Квесторката ни беше хипер яката и ни вика "Подсказвайте си, но без да се обръщате" (щото има камера в стаята). Каза ни "Нами знаете как се предава информация с гуми и химикали." и един от класа "Някой може ли да ми даде гума за 10 по история?". По едно време тя се обади на нашата г-жа по история, за да пита за някой въпроси, които никой не можеше да направи... Абе епик отвсякъде. То аз по история, география, биология, и химия не съм си отваряла учебниците. Само по физика г/д. Направих някои въпроси от обща култура и друго всичко преписах.
    Не съм си смятала точките, защото ме мързи. Важното е, че не е двойка.
    Последно редактирано от mayaaa : 05-27-2013 на 14:43
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си