- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol. 3
Runaway11, мерсиИ аз си го взех. Хубавко матира, малко странна му е миризмата, но ще и свикна :Д
![]()
Има и против бръчки,тоя е минералния.
Ползвала съм понякога тоя против бръчки (майка ми го има ;д ) и тоя-разлика,поне като си го сложа на лицето ,няма .
От година и половина го ползвам,много съм доволна,дори грима на бала ми беше с него и без никаква основа си издържа до сутринта.И е лек като кремче![]()
60, 61
![]()
Хихи <3
- това е най-гадната спирала, кълна се.
- в бяло, хич не ми харесва.
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Little black dress спрей за тяло от Avon
Съжалявам за малката снимка, но не намерих по-голяма.
Missky, въпрос и критика към теб.
Защо правиш ревюта на неща, които ги няма в България? 80, да не кажа 90 % от нещата ти ги няма в тук, а блогът ти е предназначен за българската аудитория ? Нещо куца. Блогът е много хубав, личи си, че се стараеш, но за мен е почти непотребен и не изпълнява никаква функция. Замисли се над това.![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Без да съм Missky ще ти отговоря. Отдавна е минало времето когато нещо, което не се продава в България да не може да се намери. Аз също правя много ревюта за продукти, които изобщо не се намират в Европа, но живея в България и щом аз съм си ги намерила, всеки един би могъл. Benefit примерно не се предлагат тук, но на мен не ми пречи да имам малък списък с продукти, които бих си взела веднага щом имам средства и възможност. Не се заяждам с теб.![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Да, но, замисли се, малко са хората, които пазаруват козметики от чужбина, особено без да могат да ги тестват и видят. А и... ценовия клас на повечето продукти от ревюта е доста висок, аз лично и да имам възможност, не бих рискувала. Мен това ме бута като цяло.
Може жената просто да иска да пише за нещата, които ползва и харесва. Целевата група са може би по-заможните и пътуващи българки. Хората, които пазаруват 90% от нещата си от чужбина не са толкова малко, колкото мислиш, а като цени - мога да ти кажа поне 1 марка, която взимам много по-изгодно онлайн.
Аз лично пиша само за неща, които харесвам и ползвам. На английски, защото не ми е много по-лош от българския и така съм преценила. За мен поне не е особено различно дали ревюто ще е полезно на българка, испанка, французойка и т.н.
Много странно ми става когато млади хора едва ли не се дивят как еди какво си е "взето от чужбина" - все едно сме в края на 80-те.
По темата: страхотен лосион за тяло на страхотна цена.
![]()
Das Feuer liebt mich
^ Зависи. След няколко неуспешни поръчки в размерите, аз много се чудя. Но като се замисля, аз пак много рядко да тествам нещо как ми стои и дали ми се отразява добре. Тестери при нас или няма или пък да те е страх да го пипнеш.
Последно редактирано от Hayashi : 05-30-2013 на 15:23
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en