- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако се чудите как мирише любовта, направете си чай от черен бъз и орехи
Глезли, вие![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Много красиво си го написала. Много. Образно е, докато четох, си представях всеки детайл. Хубаво е да има такива теми, наистина, нещо положително...
Наскоро започнах да осъзнавам колко е ценно това да можеш да се събуждаш до човека, когото обичаш. Както тая нощ. И много предишни. Буди се и ме гледа докато спя. И е мило.
И за вярата съм съгласна с авторката.
А за битовизмите... сякаш ако живеем заедно бихме се разбирали много... обичаме да ядем едно и също, правим едва ли не всичко по един и същи начин... в детайли, педантични сме в едни и същи глупости...
Авторке, щастие ви пожелавам много!
А как сте се опазили да се криете година и половина не знам![]()
![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз имам една прекрасна логика за това как се разбираме с битовизмите. Тайна се крие в това, че ние още първата седмица от връзката ни заживяхме заедно. Тогава бяхме още в пеперудестия си период, когато всеки един от двама ни, без да се замисля, угаждаше на другия и се променяше така, че да вижда другия щастлив. И това си стана навик. Пък и си оказа влияние. Много сме пригодени и двамата един към друг.
Иначе, много сме добри. Ама има доста подробности за това криене. Първото и най-хубаво нещо е, че живеем на 3 минути път един от друг. Ама буквално 3 минути. Ако нашите настоят да сляза да вечерям (примерно), слизането би ми отнело точно толкова време, колкото да се изфорсирам от тях до вкъщи.Яко е. А и баба и дядо работят от 5 следобяд до към 9-10 вечерта, така че в повечето случаи, когато се приберат и видят, че лампата ми е загасена, "знаят", че спя.
Много обстоятелства просто са в наша полза.
ЗадължЕ, Пламе! :*
Ja, ja!
//благодаря на всички за хубавите пожелания! И съвсем свободно си пишете за връзките! Това е тема за ЛЮБОВТА, не за мен и него. (:
С моят от есента ще се избиваме сигурно а какво ще ядем никой не знае![]()
Усмихвах се докато четях, красиво е.
Радвам се за вас, много щастие!!!![]()
И все пак няма винаги да е толкова розово. Като започнете да работите и единия се прибира в 9, другия в 7 - и двамата сте изморени. На никой не му се готви, чисти. Няма как единия да угажда постоянно на другия или постоянно да се спазват правилата за "разделяне на труда". Така, че се настрой и за не толкова розови дниНо това са съвсем нормални неща пък
Ох, и през това минахме. Когато аз бях първа смяна на училище, ставах в 6 и се прибирах към 4 следобяд, пък той в 2 на обяд започваше работа и приключваше към 2 през нощта... Е, става малко по-трудно, но товара винаги е бил върху двамата, а не между нас. Някак просто нямаме тези проблеми. Дано и никога не ги отимаме. Имаме си някакви други дразги, разбира се, но поне от това не се оплакваме.
![]()
Прекрасна тема! <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Много хубава тема!
На вас двамата ви пожелавам много, много любов.
Дано вдъхновението за такива писаници ти идва по-често!
Искам само да попитам колко често ви се случва (не само на авторката и нейното момче) да се събудите заедно? Защото цялото това нещо със "събудих се и той ме гледаше" или "гледах го как се буди...", ми е много непонятно. Смисъл, ние винаги се бъдим с поне час-два-три разлика.Ужасно рядко се случва да се събудим едновременно, но най-често това става, когато първия събудил се е прекалено непохватен и вдига много шум.
Иначе обожавам да се събудя от мириса на закуска! Най-често палачинки. xD Веднъж се събудих от миризмата на изгоряла закуска, но като го видях колко виновен и ядосан изглежда, наведен над печката и пак ми стана сладникаво. Абе, хубаво си е да си живуркаш с човечето!
И спря да се върти за миг земята..
При нас той спи аз лежа или чета книгаи така да се каже аз го гледам как спи а не той мене .
толкова е хубавоо ^_^
още много много много любов ви пожелавам и все така да продължавате да се обичате!!!
@XTREMEFREERIDE, какво работите..? (Ти и Той, не ти говоря на Вие). Питам от любопитство.
Той-ът е върл програмист. Аз си започвам стажа като графичен дизайнер лятото, после си започвам висшето образоване като такъв и се надявам скоро да имам задачки от вкъщи, такива са изгледите.
Много благодаря на всички ви (отново)!
Много сладка тема. Която зарежда с хубави емоции и от нея лъха позитивизъм
Искам и аз така.. Мамка му много искам..
Иначе да много сте сладки, и в темата за снимките видях, че си писала и там сте много сладки и изглеждате много щастливи, а това е най-важното! Пожелавам ти да си се обичате все така, защото няма нищо по красиво от любовта!
Темата ще я следя с интерес.. Писна ми от тревожни и изпълнени с тъга теми, ето нещо различно и интересно!
Аре и другите влюбени не се крийте, пишете и вие за вашето, щастие тук.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Пишеш просто прекрасно <3
В главата ми беше направо като филм това,да знаеш че ти завиждам мъничко (или не чак толкова мъничко) за това,което имате,особено в момента...
Пожелавам ти винаги да си така![]()
Защо не те е страх, че той може да те обсеби? Че няма да можеш да имаш своя собствена среда? Толкова ли е хубаво да си 24/7 с някого? Не го ли мразиш поне ден-два месечно (преди да ти дойде)? Защо не искаш първо да станеш самата себе си, преди да станеш половината от едно "нас"? Не искаш ли нещата да станат по твоя начин? Не те ли е страх, че той може да те нарани (някога с нещо, не визирам нищо конкретно)? Ами ако ти станеш част от "нас" преди да си станала "аз"... това няма ли да те опустоши някой ден? Как си сигурна, че някога няма да съжаляваш, че си се ограничила от нещо? Откъде знаеш как мирише любовта? Ароматът не свършва ли?
Знам, че цапам нещо хубаво в момента, не е с лоша умисъл. Просто аз не мога да си отговоря на тези въпроси и ми е интересно... От все сърце ви желая мнооооого щастие!
Едит: И т'ва за меласата.... Защо ядете (в случая пиете) храната на нашата храна?![]()
Последно редактирано от babity : 06-01-2013 на 18:50
Надали отговорът ми ще има значение за теб и най-вероятно няма да можеш да ми повярваш, докато не го изпиташ сама, защото в очите на онези, които не са го имали, звучи невъзможно/прекалено сладникаво/розов-балон и пр.
Но, все пак, ето ти моите отговори, така, както аз чувствам нещата:
![]()
![]()
![]()
Ти не беше ли писала, че живеете заедно от година и кусур? Ама на това ли викаш живеем заедно?![]()
Хубаво е, че сте се намерили.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."