.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 110
    Мега фен Аватара на Chacho
    Глезли, вие
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Много красиво си го написала. Много. Образно е, докато четох, си представях всеки детайл. Хубаво е да има такива теми, наистина, нещо положително...

Наскоро започнах да осъзнавам колко е ценно това да можеш да се събуждаш до човека, когото обичаш. Както тая нощ. И много предишни. Буди се и ме гледа докато спя. И е мило.
    И за вярата съм съгласна с авторката.
    А за битовизмите... сякаш ако живеем заедно бихме се разбирали много... обичаме да ядем едно и също, правим едва ли не всичко по един и същи начин... в детайли, педантични сме в едни и същи глупости...

Авторке, щастие ви пожелавам много!

А как сте се опазили да се криете година и половина не знам
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Оставате заедно по цяла седмица и нито вашите, баба ти и дядо ти знаят? :–Д
    хаха. Добре де, като ти се обади баща ти някоя вечер и те пита къде си... или баба ти ти каже да слезеш да вечеряш с тях, а ти си при твоя приятел? Как някоя любопитна съседка не те е видяла да се прибираш по никое време?
    Късметлийка!

"Под прикритие" ряпа да яде :ДД

Не че искам да ти осирам темата, ама може ли да се оплача мъъничко? Имам чувството, че ако с моя заживеем заедно, ще го убия на третия ден. С триста зора го вдигам от леглото преди 12-1 наобяд (ако не е имало запой предната вечер. Тогава аз съм станала още в 9-10), с триста зора ще рече да измие чиниите, пепелници и боклучки навсякъде, направо... ГРР!
    Далеч не съм от най-подредените, ама имам силно изразена вина за несвършена работа, а при него напълно отсъства.
    Завиждам на хората без битови проблеми.
    Аз имам една прекрасна логика за това как се разбираме с битовизмите. Тайна се крие в това, че ние още първата седмица от връзката ни заживяхме заедно. Тогава бяхме още в пеперудестия си период, когато всеки един от двама ни, без да се замисля, угаждаше на другия и се променяше така, че да вижда другия щастлив. И това си стана навик. Пък и си оказа влияние. Много сме пригодени и двамата един към друг.

Иначе, много сме добри. Ама има доста подробности за това криене. Първото и най-хубаво нещо е, че живеем на 3 минути път един от друг. Ама буквално 3 минути. Ако нашите настоят да сляза да вечерям (примерно), слизането би ми отнело точно толкова време, колкото да се изфорсирам от тях до вкъщи. Яко е. А и баба и дядо работят от 5 следобяд до към 9-10 вечерта, така че в повечето случаи, когато се приберат и видят, че лампата ми е загасена, "знаят", че спя. Много обстоятелства просто са в наша полза.

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Пири,като чета историийките ви и се влюбвам във вас Толкова сте сладки и прекрасни Обичайте си се все така и като идем в София ще си варим сладко пред блока
    ЗадължЕ, Пламе! :*

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Най-вече ново
    Ja, ja!

//благодаря на всички за хубавите пожелания! И съвсем свободно си пишете за връзките! Това е тема за ЛЮБОВТА, не за мен и него. (:

С моят от есента ще се избиваме сигурно а какво ще ядем никой не знае

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Усмихвах се докато четях, красиво е.
    Радвам се за вас, много щастие!!!

Супер фен Аватара на cyclops
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Аз имам една прекрасна логика за това как се разбираме с битовизмите. Тайна се крие в това, че ние още първата седмица от връзката ни заживяхме заедно. Тогава бяхме още в пеперудестия си период, когато всеки един от двама ни, без да се замисля, угаждаше на другия и се променяше така, че да вижда другия щастлив. И това си стана навик. Пък и си оказа влияние. Много сме пригодени и двамата един към друг.
    И все пак няма винаги да е толкова розово. Като започнете да работите и единия се прибира в 9, другия в 7 - и двамата сте изморени. На никой не му се готви, чисти. Няма как единия да угажда постоянно на другия или постоянно да се спазват правилата за "разделяне на труда". Така, че се настрой и за не толкова розови дни Но това са съвсем нормални неща пък

Град
    My own world
    Ох, и през това минахме. Когато аз бях първа смяна на училище, ставах в 6 и се прибирах към 4 следобяд, пък той в 2 на обяд започваше работа и приключваше към 2 през нощта... Е, става малко по-трудно, но товара винаги е бил върху двамата, а не между нас. Някак просто нямаме тези проблеми. Дано и никога не ги отимаме. Имаме си някакви други дразги, разбира се, но поне от това не се оплакваме.

Мега фен
    Град
    <3
    Прекрасна тема! <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Прекрасна тема! <3
    само те дебна от сутринта кога ще пишеш :*

Супер фен Аватара на paradosou
    Ужасни симпатяги сте ! В темата за снимки имаше кадър с градински маркуч и хвърчащи навсякъде пръски, беше си притиснала момчето в някакъв ъгъл... 5 минути не си свалих усмивката като я видях :д.
    И съвсем свободно си пишете за връзките! Това е тема за ЛЮБОВТА, не за мен и него. (:
    Много зареждащо звучи. Дано се развие и повече темата.)

Мега фен Аватара на xoxi
    Много хубава тема!
    На вас двамата ви пожелавам много, много любов.
    Дано вдъхновението за такива писаници ти идва по-често!

Искам само да попитам колко често ви се случва (не само на авторката и нейното момче) да се събудите заедно? Защото цялото това нещо със "събудих се и той ме гледаше" или "гледах го как се буди...", ми е много непонятно. Смисъл, ние винаги се бъдим с поне час-два-три разлика. Ужасно рядко се случва да се събудим едновременно, но най-често това става, когато първия събудил се е прекалено непохватен и вдига много шум.
    Иначе обожавам да се събудя от мириса на закуска! Най-често палачинки. xD Веднъж се събудих от миризмата на изгоряла закуска, но като го видях колко виновен и ядосан изглежда, наведен над печката и пак ми стана сладникаво. Абе, хубаво си е да си живуркаш с човечето!
    И спря да се върти за миг земята..

При нас той спи аз лежа или чета книга и така да се каже аз го гледам как спи а не той мене .

толкова е хубавоо ^_^
    още много много много любов ви пожелавам и все така да продължавате да се обичате!!!

Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Искам само да попитам колко често ви се случва (не само на авторката и нейното момче) да се събудите заедно? Защото цялото това нещо със "събудих се и той ме гледаше" или "гледах го как се буди...", ми е много непонятно. Смисъл, ние винаги се бъдим с поне час-два-три разлика.
    Само след препиване вечерта той спи с часове повече от мен. Ама ние си имаме уговорка да се будим един друг по-често, защото искаме да си накараме биочасовниците да ни будят рано, та...така. :Д

Мега фен Аватара на 102
    @XTREMEFREERIDE, какво работите..? (Ти и Той, не ти говоря на Вие). Питам от любопитство.

Град
    My own world
    Той-ът е върл програмист. Аз си започвам стажа като графичен дизайнер лятото, после си започвам висшето образоване като такъв и се надявам скоро да имам задачки от вкъщи, такива са изгледите.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    ...и му сложете меласа, вместо мед поне един път в живота си!!!

Тази сутрин станах рано и се чувствам прекрасно. Събудих се до човека, когото обичам с цялото си съществуване. Будя со до него вече година и половина, че и отгоре. Всеки път, щом се събудя преди него, го гледам как спи и се усмихвам на живота. Всеки път, щом се събудя и той вече е буден, срещам погледа му, спрян върху мен. Да, звучи сладникаво. Но е повече от сладко, повярвайте ми! Няма друга такава сила на земята, няма друга такава любов. Аз вече промених света с него. Аз вече живея в един различен свят, където вярата, доверието и верността са движещите сили на успеха и носителите на щастието.
    Това ми напомня за мен преди време....
    Звучиш тоолкова щастлива и влюбена,сигурно сияеш! Бъдете все така щастливи и влюбени,пожелавам ви го от все сърце.

Град
    My own world
    Много благодаря на всички ви (отново)!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Прекрасна тема! <3
    Точно. Много любов на авторката и човечето и.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Много сладка тема. Която зарежда с хубави емоции и от нея лъха позитивизъм
    Искам и аз така.. Мамка му много искам..

Иначе да много сте сладки, и в темата за снимките видях, че си писала и там сте много сладки и изглеждате много щастливи, а това е най-важното! Пожелавам ти да си се обичате все така, защото няма нищо по красиво от любовта!

Темата ще я следя с интерес.. Писна ми от тревожни и изпълнени с тъга теми, ето нещо различно и интересно!
    Аре и другите влюбени не се крийте, пишете и вие за вашето, щастие тук.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Пишеш просто прекрасно <3
    В главата ми беше направо като филм това,да знаеш че ти завиждам мъничко (или не чак толкова мъничко) за това,което имате,особено в момента...
    Пожелавам ти винаги да си така

Мега фен Аватара на babity
    Защо не те е страх, че той може да те обсеби? Че няма да можеш да имаш своя собствена среда? Толкова ли е хубаво да си 24/7 с някого? Не го ли мразиш поне ден-два месечно (преди да ти дойде)? Защо не искаш първо да станеш самата себе си, преди да станеш половината от едно "нас"? Не искаш ли нещата да станат по твоя начин? Не те ли е страх, че той може да те нарани (някога с нещо, не визирам нищо конкретно)? Ами ако ти станеш част от "нас" преди да си станала "аз"... това няма ли да те опустоши някой ден? Как си сигурна, че някога няма да съжаляваш, че си се ограничила от нещо? Откъде знаеш как мирише любовта? Ароматът не свършва ли?

Знам, че цапам нещо хубаво в момента, не е с лоша умисъл. Просто аз не мога да си отговоря на тези въпроси и ми е интересно... От все сърце ви желая мнооооого щастие!

Едит: И т'ва за меласата.... Защо ядете (в случая пиете) храната на нашата храна?
    Последно редактирано от babity : 06-01-2013 на 18:50

Град
    My own world
    Надали отговорът ми ще има значение за теб и най-вероятно няма да можеш да ми повярваш, докато не го изпиташ сама, защото в очите на онези, които не са го имали, звучи невъзможно/прекалено сладникаво/розов-балон и пр.
    Но, все пак, ето ти моите отговори, така, както аз чувствам нещата:

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Защо не те е страх, че той може да те обсеби? Не, защото вече ме е обсебил по начин, по който аз съм му позволила. И по-скоро това обсебване си засяга изцяло и само мен. По-скоро аз съм си се обсебила чрез любовта си към него. И така се чувствам прекрасно. Не мисля, че на всеки би му било добре, но съм си намерила Моето нещо.

Че няма да можеш да имаш своя собствена среда? Даваме си предостатъчно свобода. И под свобода не визирам "той може да излиза с приятелки", "аз не го ревнувам от бивши" и т.н. По-скоро разбираме, че понякога всеки има нужда от осамотяване. Наистина РАЗБИРАМЕ това и се стараем да го получаваме.

Толкова ли е хубаво да си 24/7 с някого? Адски ми е хубаво. Но, разбира се, не е било и никога няма да бъде 24/7. И ние сме хора, и ние работим/учим/ходим да се виждаме с родители и пр.

Не го ли мразиш поне ден-два месечно (преди да ти дойде)? Разбира се, че го мразя понякога. Ама най-вече се е случвало, когато не е около мен и не сме говорили за това, кеото ме притеснява.

Защо не искаш първо да станеш самата себе си, преди да станеш половината от едно "нас"? Усещам себе си като намерила достатъчна част от самата-себе-си, така че останалата част да може да се изгради в съвместимост с някого. И това по никакъв начин не ми се струва ограничаващо.

Не искаш ли нещата да станат по твоя начин? Искам. И стават. Ако имаш предвид съобразяването - и него го искам.

Не те ли е страх, че той може да те нарани (някога с нещо, не визирам нищо конкретно)? Не, защото не усещам съмнение. Но го допускам като вариант. От което пък не се страхувам изобщо.

Ами ако ти станеш част от "нас" преди да си станала "аз"... това няма ли да те опустоши някой ден? Мисля, че отговорих вече на този въпрос.

Как си сигурна, че някога няма да съжаляваш, че си се ограничила от нещо? Не съм. Просто поемам риск. Сигурна съм, че мога да понеса всякакви последствия, до които този риск може да доведе. И затова спя спокойно всяка вечер.

Откъде знаеш как мирише любовта? Ароматът не свършва ли? Просто си отпих от чая онази сутрин и в главата ми се появи това, което съм написала. Ароматът си го правиш. Като ми свършат билките, знам от къде да намеря точно същите.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ти не беше ли писала, че живеете заедно от година и кусур? Ама на това ли викаш живеем заедно?

Хубаво е, че сте се намерили.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Обичайте си се все така и като идем в София ще си варим сладко пред блока
    И аз се самопоканвам за голямото сладкоправене пред общежитието!
    А иначе много ви се радвам,обичайте се,радвайте се един на друг и тва му трябва на човек!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си