.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 291

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    ''В момента се намираме в дива свободия . Децата се 3бат от 10 годишни, а чалгата и кючекът са ключови понятия във всяка една сфера от живота. И да не си помислите нещо. Нито религиозен съм, нито спазвам много традициите, но от наблюденията ми - моралността все по-често губи основите си в днешно време.
    Има традиции (като брака), които наистина е желателно да се спазват, поне до известна степен. Нямам предвид да се връщат старите патриархални и религиозни закони, с които наистина човек се чувства изолиран от света, но трябва да има някакви норми.''

Що не четеш по-старите ми коментарите ? :Д
    Защото последният ти беше много не на място! Не казвам, че трябва да вървим срещу всичко, но много от традициите и разбиранията са пълна глупост. И наистина както беше казала LadyDi брака е за тези, които вярват в него и го искат. Защото, който се чувства свободен да прави каквото си иска и да не се съобразява с никого и да го ожениш така или иначе ще се разведе.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Защото последният ти беше много не на място! Не казвам, че трябва да вървим срещу всичко, но много от традициите и разбиранията са пълна глупост. И наистина както беше казала LadyDi брака е за тези, които вярват в него и го искат. Защото, който се чувства свободен да прави каквото си иска и да не се съобразява с никого и да го ожениш така или иначе ще се разведе.
    Разбира се. Бракът не е само някакво си подписване и обличане на булчинска рокля ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си