- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите - размисли и страсти ...
Български език и литература:
Отличен 6.00
Немски език:
Отличен 5.95
Много съм доволен, дори и на фона на масовото преписване и многото нереални шестици, особено на втория предмет.
Някой беше питал дали можеш да си видиш матурата - да, можеш в рамките на 3 дни (ако не се лъжа) в училището, в което учиш.
Последно редактирано от princo90 : 06-05-2013 на 17:31
БЕЛ - 5,71
Философски цикъл - 5,26
Доволен съм, дори не съм очаквал такива оценки. Незнам дали ще ме приемат на добро място, защото шестиците наистина са много, но ще се опитам.
Айде и аз да се похваля
БЕЛ - 5.95
АЕ - 5.56
Нужна ми е много матурата по бел, която ми влиза в бала за СУ, така чее съм предоволна![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Български език и литература - Отличен (5.53)
Английски език - Отличен (5.56)
Доволно, като се има предвид, че нищо не бях учил, а на матурата по БЕЛ бях напушен.
БЕЛ - Отличен 5.61
История - Отличен 5.68
повече от достатъчно![]()
Български език и литература
78.50 точки
Отличен (5.54)
География и икономика
86.00 точки
Отличен (5.75)
екстраааа![]()
^ Браво.![]()
Аз не съм доволен от моите резултати, можех и доста повече. Но като се има в предвид ,че всички правила по български започнах да ги уча 2 седмици преди матурата ... Обаче оставам на мнение, че матурите са една смешна история и те не определят буквалните ни знания .
по бел имам 4 и нещо
по география 5
Масово по история са се издънили мои съученици! Ама масово!
maDamn
Доволна съм от резултатите ми, но се чудех, как и къде мога да си видя матурите?
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
В училището , от което си, за няколко дни , 3 май бяха, можеш да идеш и да видиш.
maDamn
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
И аз да се похваля
БЕЛ 6.00
БИО 5.86
Щеше ми двете оценки да са разменени,ама..и това ме устройва!
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Темата си беше идеално. Тестът беше по-тегав.
Иначе от 7 човека от моя клас,които се явяваха - 3ма засега не са взели.
maDamn
В моето училище госпожата по история още в първия час едва ли не забрани някой да си помисли да се явява на матура по нейния предмет. Твърдеше, че е лудост, дори и за човек, който добре разбира материала. Същото сториха и преподавателите по география и философския цикъл.
В крайна сметка според мен единствените матури, които си заслужават и на които е сигурно, че ще изкараш добра оценка, ако поне малко си учил през годините, са тези по математика и чуждите езици.
Последно редактирано от princo90 : 06-05-2013 на 19:51
Много съм горда със себе си . Класната преди има няма 1 час ми каза резултатите ми .
БЕЛ-5.90
НЕ-6.00
Едно приятелче, което не се счупваше от учене по история има 5.64, така че не е нещо невъзможно... Мен ми е по-чудно как може да има хора, които да не могат да вържат 3.00 на някоя матура като изключим чуждите езици.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-