.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Hybrid View

Чакай малко, не е нужно да се къпеш всеки ден за да спазваш хигиена ! Има хора който 3 пъти на ден се къпят и са по-зле от хора, които се къпят 1 път във седмицата просто не знам каква е вашата мания... И съм чувал, че къпането всеки ден е вредно, защото кожата имала някакви клетки, които са предпазвали кожата от разни си там паразити и когато се къпеш те изчезват и така можеш да хванеш лесно инфекция на кожата.. !

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от marin_9867 Виж мнението
    Чакай малко, не е нужно да се къпеш всеки ден за да спазваш хигиена ! Има хора който 3 пъти на ден се къпят и са по-зле от хора, които се къпят 1 път във седмицата просто не знам каква е вашата мания... И съм чувал, че къпането всеки ден е вредно, защото кожата имала някакви клетки, които са предпазвали кожата от разни си там паразити и когато се къпеш те изчезват и така можеш да хванеш лесно инфекция на кожата.. !
    С тая логика свирка няма да видиш. Честно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    С тая логика свирка няма да видиш. Честно.
    Щом казваш, а ти от къде знаеш, че вече не съм виждал ? Аз се къпя през ден не знам какъв е проблема на момичето защото момчето се къпе на 3 дена може да пести вода Или има някакъв проблем.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Щом казваш, а ти от къде знаеш, че вече не съм виждал ? Аз се къпя през ден не знам какъв е проблема на момичето защото момчето се къпе на 3 дена може да пести вода Или има някакъв проблем.
    Айде, започни да се къпеш веднъж на седмица, да видим дали заедно с водата няма да си спестиш и някои други неща. Или по-добре - намери някоя с навици като на въпросния тип, слез й между краката и ела пак да си изкажеш мнението.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

чекай малко веднъж на 2-3 дена е ти кво искаш всеки ден ей водата ще свърши някой ден аз едва веднъж седимично се къпя а ти през ден ехее

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Има хора който 3 пъти на ден се къпят и са по-зле от хора, които се къпят 1 път във седмицата
    Даааа бе. Как ли става тая работа.

Авторке, за страничен човек го намекни, би трябвало да се усети, макар че щом на тия години няма изградени хигиенни навици.....
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си