.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Hybrid View

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от marin_9867 Виж мнението
    Чакай малко, не е нужно да се къпеш всеки ден за да спазваш хигиена ! Има хора който 3 пъти на ден се къпят и са по-зле от хора, които се къпят 1 път във седмицата просто не знам каква е вашата мания... И съм чувал, че къпането всеки ден е вредно, защото кожата имала някакви клетки, които са предпазвали кожата от разни си там паразити и когато се къпеш те изчезват и така можеш да хванеш лесно инфекция на кожата.. !
    С тая логика свирка няма да видиш. Честно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    С тая логика свирка няма да видиш. Честно.
    Щом казваш, а ти от къде знаеш, че вече не съм виждал ? Аз се къпя през ден не знам какъв е проблема на момичето защото момчето се къпе на 3 дена може да пести вода Или има някакъв проблем.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от marin_9867 Виж мнението
    Щом казваш, а ти от къде знаеш, че вече не съм виждал ? Аз се къпя през ден не знам какъв е проблема на момичето защото момчето се къпе на 3 дена може да пести вода Или има някакъв проблем.
    Айде, започни да се къпеш веднъж на седмица, да видим дали заедно с водата няма да си спестиш и някои други неща. Или по-добре - намери някоя с навици като на въпросния тип, слез й между краката и ела пак да си изкажеш мнението.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

чекай малко веднъж на 2-3 дена е ти кво искаш всеки ден ей водата ще свърши някой ден аз едва веднъж седимично се къпя а ти през ден ехее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си