.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от cartwheelzombie Виж мнението
    Предполагам, че ще изям мъртвото.
    дори ако си вегетарианец от 10 години? (примерно)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на RagioL
    Вегетарианка ли си?

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    дори ако си вегетарианец от 10 години? (примерно)
    Не съм сигурна, че наистина мога да видя ситуацията от гледната точка на вегетарианец, тъй като ям месо. Но единствената вегетарианка, която познавам спря да яде месо, защото не й харесваше мисълта да се убиват животни за храна. Ако не ядеш месо от любов към животните, не е ли по - логично веднъж да нарушиш принципа си, за да защитиш едно?

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Не съм сигурна, че наистина мога да видя ситуацията от гледната точка на вегетарианец, тъй като ям месо. Но единствената вегетарианка, която познавам спря да яде месо, защото не й харесваше мисълта да се убиват животни за храна. Ако не ядеш месо от любов към животните, не е ли по - логично веднъж да нарушиш принципа си, за да защитиш едно?
    Животните така или иначе ще ги убият за храна (в повечето случаи седят разфасовани по витрините). Това, че тя ще мъчи и няма да ги яде, си е чиста проба олигофренизъм.

Не съм тръгнала да защитавам вегетарианците, опитвам се да отговоря на зададения въпрос. Всеки сам си прави избор какво да яде или не. Като не искат да ядат месо, да не ядат - не ми пречат. Само да не ме съдят, като аз го правя. Това не понасям в някои вегетарианци - ако ядеш месо си някакъв дзвер, дето трябва да го затворят.

Мега фен
    Не съм тръгнала да защитавам вегетарианците, опитвам се да отговоря на зададения въпрос. Всеки сам си прави избор какво да яде или не. Като не искат да ядат месо, да не ядат - не ми пречат. Само да не ме съдят, като аз го правя. Това не понасям в някои вегетарианци - ако ядеш месо си някакъв дзвер, дето трябва да го затворят.
    Ами ти би ли гледала в някоя ферма как колят бавно и мъчително животните, как ги отглеждат и тнт?
    И когато видиш това, но възкликнеш колко лошо било - тогава ще станеш нахална и мазна, за това ,че ядеш месо, но не можеш да гледаш убийството..

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Ами ти би ли гледала в някоя ферма как колят бавно и мъчително животните, как ги отглеждат и тнт?
    И когато видиш това, но възкликнеш колко лошо било - тогава ще станеш нахална и мазна, за това ,че ядеш месо, но не можеш да гледаш убийството..
    Гледах документален филм за това преди време, още съм способна да ям месо. Айде да забраним и на лъвовете да ядат месо, много е брутално. Всеки нека си живее както си иска, стига да не пречи на живота на другите. Направила съм съзнателния избор да ям месо и това е. Нямам против някой да ме убеждава със силни аргументи, но това да си завираш убежденията в нечие гърло не ми харесва.

Мега фен
    Гледах документален филм за това преди време, още съм способна да ям месо. Айде да забраним и на лъвовете да ядат месо, много е брутално. Всеки нека си живее както си иска, стига да не пречи на живота на другите. Направила съм съзнателния избор да ям месо и това е. Нямам против някой да ме убеждава със силни аргументи, но това да си завираш убежденията в нечие гърло не ми харесва.
    хахахха Какви филми ? Питам те! Би ли заколила ти прасето? Или въобще можеш ли да гледаш как го колят пред теб , на живо? Обаче ядеш месо? Това е мазното. И още по насрано става, когато някоя пикла ,когато види убийство на животно започва да квичи и цвили колко гадно било това, а на другия ден нагъва суджуци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си