- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Да, не е готино въобще да не си говорят даже. Някои хора просто не бива да са заедно.Като нашите.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Днес ми беше прощалната вечер и беше невероятно, незабравимо, забавно, просто беше awesome! Валя, къпахме се, прахме си дрехите, мацахме се със сметана, играхме на истина, % или предизвикателство, правихме много снимки, разхождахме се в гората до ресторанта. Ако някой иска да види снимки да ми пише на лс
Изпитвам съжаление към бившия си, биеше се в гърдите как едва ли не ще се хване с 'мис свят' и че никога няма да тръгне с 98. И взе, че направи точно обратното и в двете отношения. Изобщо с всеки изминал ден се радвам, че скъсахме.
Нямам интернет, уж от Булсатком идваха. Сега се мъча с флашката на Виваком. Днес не отидох на училище само и само да ги чакам да дойдат.
Имам 1 коментар в блога, щастлива съм ^^
Пудрата на Rimmel match perfetction
любов от пръв поглеееед или от първо ползване да бъдем по точни<333
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Нашите винаги съм се чудила защо аджеба са се оженили. Било е само, защото мама е била бременна. Иначе те двамата са като някакви бизнес партньори.
Аз обаче съм точно обратното, напук на тях искам да си имам истинско семейство и много искам да се омъжа, ама не щото съм забременяла.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
^Честно казано по-тъмни нюанси не съм виждала. Може и да не съм обръщала внимание,не знам![]()
А тази другата пудра,която си купи по-покривна ли е от Стей Мат?
Ами за мен лично е по-покривна,но не ми стои тежко на лицето. Самата и формула е по-различна. Не бих казала,че чак кремообразна, но е по-мекичка пудра![]()
зарекох се,че повече никога няма да си взема обувки от Паоло Ботичели. Много добре знам какви боклуци са, ама ся.. някой път праявят мн хубави модели. Последните платформи,които си взех от там се оказаха най-неудоното нещо,което някога съм носила!!!
Друго си е обувката от естествена кожа.
^ e, платформите си ги харесвам. Но само на пръв поглед.
но.. някъв ужас е
Аз така се зарекох, че няма да влизам вече И в Тенденз. Направо ми се повръща, като видя някои от моделите им.
В тенденз влизам евентуално малко да се посмея :Д
Какъв е тоя кич, какво е това нещо, не знам:Д
Тенденз мисля, че се вдъхновяват от стила на чалгаджийките, отвратителни са.
Аз от Паоло Ботичели имам едни адски удобни 12см обувки, с дебел ток, които съм ги носила толкова много, но вече 2 години им няма нищо-нито клатещ се ток, нито отлепена подметка, чувствам се късметлийка :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Да,има и такива. Аз имам едни ботуши ниски,но те са дооооста стари и са си като нови.
Но предпочитам,ако не цялата обувка, поне стелката да е естествена.
Двоен пост, но да питам:Д
Някой скоро ходил ли е в Тали?? Има ли още от дънковите къси панталонки с висока талия?![]()
Тия от тв7 адски се излагат. От километри си личи колко са 'безпристрасни', после се чудят защо ги псуват и целят с всякакви неща.
Много, ама много се смея на бившия ми. Мда, до тук ни беше приятелството.
йееена кви цени са в момента, някаква идея?
![]()
Jollie , кутията![]()
кутията is ready, sunshine![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more