.
Отговор в тема
Страница 100 от 436 ПървиПърви ... 509096979899100101102103104110150200 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 476 до 2 500 от общо 10898
    Йей!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    Не знам дали му е тук мястото но..
    След колко дни гладуване горе-долу припадаш от глад ? (не искам да отслабвам, чрез гладуване)
    Момиче какво гладуване??? Нали ще гладуваш няколко дена и после ще си възвърнеш всичко като вземеш да се храниш?Ако искаш да отслабнеш тайната е в разделно хранене.Никой вече не гладува!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението

щото много хора ми обясняват колко са уникални и рускините на работа като ме питат тоя ексфолиант захарен ли е и не мога да им обясня, че захарните са боклуци, защото тая захар се топи и не върши никаква работа.
    btw аз съм искала да намеря пръчка ванилия :3
    Глупости.
    Ползвала съм захарни една камара време. Нищо не се разтапя, тялото ми да не е с температура на нагорещен котлон?
    Аз лично обожавам ексфолиантите на Рефан. Възможно е някой да не ги харесва, но причината със сигурност не е тази.

Пантерата съм.
    Temet Nosce

벨야카

И на мен захарният на Refan ми е любим. Много е нежен и го предпочитам пред тези с частички именно, защото много по-лесно се отмива. Обмислям и аз обаче да си направя домашен.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    И аз дълго време ползвах захарния на Рефан, но започнах да си правя домашен, от захар и зехтин. Страшно доволна съм.

Препоръчайте ми добър хидратиращ крем. Кожата ми е смесена, след баня има склонност да е доста суха на места (дори се бели). Има склонност към образуване на пъпчици, с които засега успешно се боря, така че ми трябва нещо, което да не влоши нещата...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Аз по принцип не харесвам захарни, затова. Ванилия не успях да търся, ама пратих майка, та ще видим.
    И аз съм решила да си забърквам разни миризливи нещица, та кокосово масло от къде си купувате и от кое сте доволни? (голяма разфасофка си търся).

Karcho, гледай съставките. Тези, които съдържат уреа, са доста хидратиращи.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Нещо изтървах:Д
    За какво са ви тези ванилови пръчки???

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Karcho, гледай съставките. Тези, които съдържат уреа, са доста хидратиращи.
    Някакви препоръки за марка?

На Biofresh от йогурт серията има едно кремче с уреа, което е страшно хвалено.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    мм препоръчайте ми хубав бутер за тяло с аромат на ванилия или шоколад :3

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

anonymous708973
    Guest
    Отиди в Лили и се полутай, голям кеф е :д

Аз не ги харесвам тия бътъри, изобщо не ми се разтапят и ми влизат под ноктите, брр!

Град
    Sofia
    Да, и на мен (моите не са дълги де, ама си имам кякакви, не за изрязани до дъно), затова ползвам шпатулка , по- точно шпатулки, защото ги губя през 2 дена.

П.П. Пак питам пантерата, защото другото не го е видяла- как се процедиа с тия курсове в оня сайт, като се запишеш и си има някакви часове ли? правиш неща онлайн?

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Глупости.
    Ползвала съм захарни една камара време. Нищо не се разтапя, тялото ми да не е с температура на нагорещен котлон?
    Аз лично обожавам ексфолиантите на Рефан. Възможно е някой да не ги харесва, но причината със сигурност не е тази.

Пантерата съм.
    Аз го ползвам под душа и се разтапя захарта, по-удобно ми е да е с някакви други частички, които не се разтапят във вода. Тоя ексфолиант си е чисто и просто душ-гел с чаша захар в него.
    therichbitch в Пикадили имаше ванилова есенция, ампулка
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Sofia
    Мирише ли хубаво? Силно ли мирише? Колко е голяма? :Д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Да, и на мен (моите не са дълги де, ама си имам кякакви, не за изрязани до дъно), затова ползвам шпатулка , по- точно шпатулки, защото ги губя през 2 дена.

П.П. Пак питам пантерата, защото другото не го е видяла- как се процедиа с тия курсове в оня сайт, като се запишеш и си има някакви часове ли? правиш неща онлайн?
    За пръв път се записвам. Предполагам, че клиповете ще се качват на някаква си тяхна специална платформа, не в ютюб, за да не могат да ги гледат сульо и пульо. При някои курсове получаваш сертификат срещу 50 долара, при други - не. От септември почва някакъв Introduction to finance, дано имам време...

така изглеждаше, не съм я мирисала
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Това НЕ е чиста ванилия и ароматът няма много общо с ваниловите шушулки. Не мирише лошо, но зависи какво очакваш.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    .....
    Merci

Ами ще си забърквам едни неща и искам да миришат хубаво, демек очаквам да мирише като лосионите с ванилия. Мн ли искам :Д:Д

Ами те и повечето лосиони с ванилия не миришат много на ванилови шушулки, така че вероятно ще ти свършат работа ампулките Имай предвид, че не им е много силен ароматът

имам 2-ва въпроса

1-ви - какво ще стане , ако си бръсна краката със самобръсначка
    2-ри - днес когато исках да си купя лентички за обезкосмяване когато влязох в аптеката да взема лентички за обезкосмяване ме хвана такъв срам направо щях да припадна попитаха ме какво искам и аз от срам казах че търся дъвки понеже там продават ... след това влязох и в друг магазин и пак ме хвана срам и казах , че искам носни кърпички..Как да спра да се срамувам ..?

Цитирай Първоначално написано от bojitooo Виж мнението
    имам 2-ва въпроса

1-ви - какво ще стане , ако си бръсна краката със самобръсначка
    2-ри - днес когато исках да си купя лентички за обезкосмяване когато влязох в аптеката да взема лентички за обезкосмяване ме хвана такъв срам направо щях да припадна попитаха ме какво искам и аз от срам казах че търся дъвки понеже там продават ... след това влязох и в друг магазин и пак ме хвана срам и казах , че искам носни кърпички..Как да спра да се срамувам ..?
    Кофти е да си бръснеш космите, защото стават груби и боцкат. А и ефектът не е траен.

Иначе няма нищо страшно да си купуваш кола маска, ако толкова се притесняваш отиди в Лили или някоя друга такава голяма верига и си ги избираш сама без някой да ти виси на главата, плащаш си на касата и такам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Какъв голям срам, сигурно си единствената, която се обезкосмява. Казваш какво искаш, плащаш и готово. Повярвай ми, на никого не му дреме, че си купуваш кола маска, самобръсначки, тампони и каквото се сетиш.

Аз искам да питам за color tattoo-тата. Как се нанася това нещо изобщо, с каква четка? С пръст няма как, защото си слагам сенките само на сгъвката на клепача, колкото да подчертая формата... лъщят ли като ...мазнина (дано разберете :Д)?

Едит: А тези ванилови есенции не са ли за храна? На мен не ми харесва как миришат, много е изкуствено.
    Последно редактирано от PullMeCloser : 06-21-2013 на 19:40
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на fizzyg
    Аз днес си ги пробвах моите и ги нанесох по целия клепач с пръст,а само за сгъвката,мисля,че една четчица,ама по-пухкава ще стане. Относно финиша - днес забелязох,че след нанасяне кремообразния ефект,който също мислих,че ще изглежда мазен,се губи и остава цвета от бурканчето И не мъъърдат!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Изтрили са ми темата в ит раздела и трябва да питам тук. Харесва ли ви http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_2s-5397.php 32гб. Мен ме притеснява само, че няма слот за карта, иначе всичко друго е добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си