- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Йей!![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Temet Nosce
벨야카
И на мен захарният на Refan ми е любим. Много е нежен и го предпочитам пред тези с частички именно, защото много по-лесно се отмива. Обмислям и аз обаче да си направя домашен.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
И аз дълго време ползвах захарния на Рефан, но започнах да си правя домашен, от захар и зехтин. Страшно доволна съм.
Препоръчайте ми добър хидратиращ крем. Кожата ми е смесена, след баня има склонност да е доста суха на места (дори се бели). Има склонност към образуване на пъпчици, с които засега успешно се боря, така че ми трябва нещо, което да не влоши нещата...
Аз по принцип не харесвам захарни, затова. Ванилия не успях да търся, ама пратих майка, та ще видим.
И аз съм решила да си забърквам разни миризливи нещица, та кокосово масло от къде си купувате и от кое сте доволни? (голяма разфасофка си търся).
Karcho, гледай съставките. Тези, които съдържат уреа, са доста хидратиращи.
Нещо изтървах:Д
За какво са ви тези ванилови пръчки???![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
На Biofresh от йогурт серията има едно кремче с уреа, което е страшно хвалено.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
мм препоръчайте ми хубав бутер за тяло с аромат на ванилия или шоколад :3
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Отиди в Лили и се полутай, голям кеф е :д
Аз не ги харесвам тия бътъри, изобщо не ми се разтапят и ми влизат под ноктите, брр!
Да, и на мен (моите не са дълги де, ама си имам кякакви, не за изрязани до дъно), затова ползвам шпатулка , по- точно шпатулки, защото ги губя през 2 дена.
П.П. Пак питам пантерата, защото другото не го е видяла- как се процедиа с тия курсове в оня сайт, като се запишеш и си има някакви часове ли? правиш неща онлайн?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мирише ли хубаво? Силно ли мирише? Колко е голяма? :Д
За пръв път се записвам. Предполагам, че клиповете ще се качват на някаква си тяхна специална платформа, не в ютюб, за да не могат да ги гледат сульо и пульо. При някои курсове получаваш сертификат срещу 50 долара, при други - не. От септември почва някакъв Introduction to finance, дано имам време...
така изглеждаше, не съм я мирисала![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Това НЕ е чиста ванилия и ароматът няма много общо с ваниловите шушулки. Не мирише лошо, но зависи какво очакваш.
Ами те и повечето лосиони с ванилия не миришат много на ванилови шушулки, така че вероятно ще ти свършат работа ампулкитеИмай предвид, че не им е много силен ароматът
![]()
имам 2-ва въпроса
1-ви - какво ще стане , ако си бръсна краката със самобръсначка
2-ри - днес когато исках да си купя лентички за обезкосмяване когато влязох в аптеката да взема лентички за обезкосмяване ме хвана такъв срам направо щях да припадна попитаха ме какво искам и аз от срам казах че търся дъвки понеже там продават ... след това влязох и в друг магазин и пак ме хвана срам и казах , че искам носни кърпички..Как да спра да се срамувам ..?
Кофти е да си бръснеш космите, защото стават груби и боцкат. А и ефектът не е траен.
Иначе няма нищо страшно да си купуваш кола маска, ако толкова се притесняваш отиди в Лили или някоя друга такава голяма верига и си ги избираш сама без някой да ти виси на главата, плащаш си на касата и такам.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Какъв голям срам, сигурно си единствената, която се обезкосмява. Казваш какво искаш, плащаш и готово. Повярвай ми, на никого не му дреме, че си купуваш кола маска, самобръсначки, тампони и каквото се сетиш.
Аз искам да питам за color tattoo-тата. Как се нанася това нещо изобщо, с каква четка? С пръст няма как, защото си слагам сенките само на сгъвката на клепача, колкото да подчертая формата... лъщят ли като ...мазнина (дано разберете :Д)?
Едит: А тези ванилови есенции не са ли за храна? На мен не ми харесва как миришат, много е изкуствено.
Последно редактирано от PullMeCloser : 06-21-2013 на 19:40
Everything changes, but beauty remains ...
Аз днес си ги пробвах моите и ги нанесох по целия клепач с пръст,а само за сгъвката,мисля,че една четчица,ама по-пухкава ще стане. Относно финиша - днес забелязох,че след нанасяне кремообразния ефект,който също мислих,че ще изглежда мазен,се губи и остава цвета от бурканчетоИ не мъъърдат!
Изтрили са ми темата в ит раздела и трябва да питам тук. Харесва ли ви http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_2s-5397.php 32гб. Мен ме притеснява само, че няма слот за карта, иначе всичко друго е добре.