- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
не е много изтощена, но тя никога не ми е била много здрава... някакви съвети? не ми се занимава много с домашни маски...
Ама така или иначе същия твоя цвят няма да намериш и след като се боядисаш пак,в уж твоя цвят,ще расте един тон по-различен цвят коса и пак същата история. Затова по-добре имай търпението![]()
E, така е, но сегашния ми е доста по-светъл и си личи разликата.Но ще пробвам.
Не си личи чак толко, спокойно. Виждала ли си на русите, като им избие черното отгоре ? Мисля че това ще те успокой, хаха.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Вчера си правих маска с хума,оцет,мляко,бадемово масло и малко ракия ии след като се измих адски ме сърбеше главата.Минаха няколко часа и пак се измих и малко се успокои,но има още сърбеж.Някаква идея от какво може да се е получило?
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
апфффф
да съм казала,че е различно ? казвам,че масло преди лак е ужасна логика .. ако ще си подхранваш ноктите С МАСЛО ще изтърпиш един/два/три дена без лак ... и аз ползвам масла за нокти ама не се лакирам след това
п.с. сега само не питай защо щото не ми се обяснява,а и предполагам знаеш,ако не - гугъл
Не мога да разбера, защо трябва да реагираш с неща, като " апф " все едно сме в 3ти клас и да ми пишеш с големи букви. Голяма работа.
Джоли казва, че и се отразява добре маслото преди лака, защо да не пробвам и аз оО
Едва ли ще ме излъже.
Keep Calm.
^да, права е, голяма работа... извинявай, обаче дори и да не го правиш нарочно, се заяждаш доста по детски понякога и може да мислиш, че не го правиш и че така те разбираме, обаче е глупаво
маслото се отразява добре на ноктите ама не и на лака
апф - си е апф и не виждам какво ти пречи
а и твоя коментар не го написа много ''мило'' така че мога да реагирам по тоя начин
п.с. и големите букви по принцип са,за да подчертая нещо щото явно не разбра какво казвам
Последно редактирано от FuCKkK13 : 06-23-2013 на 17:55
Стояла съм с маслото на Икаров,след което съм пиляла нокти и съм се лакирала и си е издържал нормално лакът. И до нокътна плочка си е![]()
Аз се нацапотих с обичайното, днес за пръв път ще пробвам маската на Макадамия, която е абсурдно гъста според мен.
http://emilia-clarke.net/gallery/alb...C/panel/10.jpg , защо някои хора естествените им коси са толкова яки. Аз ако оставя моята да си изсъхне нормално след това ще се събудя с храст на главата.
Забравих да кажа,че днес стоях час-два с аргановото масло. Една проява тип ''кога ще свърши,за да си купя Наши'' хахаха :Д
Не ми обяснявай маслото как се отразява. Много добре знам,че като се мажеш с масло, не трябва да се лакираш за да има ефект, но не виждам защо спориш, като Джоли каза, че и се отразява добре? Пак ти казвам - едва ли ще ме излъже.
Първия коментар изобщо не мисля, че е бил заядлив. Явно ти си търсиш повод да се скараш с някой.
Последно редактирано от katii : 06-23-2013 на 21:14
Спрете де!Днес явно всички са в настроение за каране. ^^ Супер тъпия ден, аз влизам в темата и какво да видя - и тук се карат. :д -.-
О, много ти благодаря!
Човек, виждала си ми ноктите в темата за нокти, такива станаха след Нашито, преди се цепеха и не можеха да станат по-дълги и по-твърди от един определен момент. Знам, че има обезмаслител и на мен също ми беше странно, но ефектът беше видим! Просто опитах веднъж да сложа масло на ноктите и видях, че им влияе много много добре. Нашито попива адски бързо, не мажеш лака върху мазните нокти, а изчакваш да попие и изсъхне.
Само че на мен косата и кожата ми са нормални леко към сухи и по принцип организмът ми има нужда от овлажняване, вероятно и плочките са ми сухи.
Ще си кача след като се подстрижа, че в момента не мога да и трая бретона и връхчетата малко ме дразнят.но с тая работа по 15 часа всеки ден нямам много време...
![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 06-24-2013 на 04:39
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ягодке, аз с никой не искам да се карам. Всички тук сте ми безкрайно симпатични, но найстина не мисля, че първия ми коментар е бил заядлив.. Както и да е, аз спирам да се занимавам.
Джоли, ще чакам!
Момичета, наистина искам да ви се похваля от Наши-то! Която не си го е взимала, веднага да го направи! Няма такъв продукт !!! Това вече ми е любимият.Не съм пробвала по-добър досега. Няма абсолютно никакво заплитане на косата, дори и сутрин като стана (а спя с пусната коса и преди беше много зле хаха) косата става супер, ама супер бляскава, страшно мека, маслото попива моментално, може да си сложите колкото поискате. Също така забелязах, че косата ми се задържа права за по-дълго време.
и на тебе ли сега: нямах предвид,че не се отразява добре... всички знаем,че ноктите,косата и кожата са на едно те. каквото се отразява на едното добре,същото нещо се отразява добре и на другите 2 ... имах предвид,че е зле за лака... и явно за това е нямало проблем.. моите нокти са си ок и като сложа някакво масло ( щото аз клепам не само това специалното за нокти) после гл да не се лакирам щото направих веднъж тая грешка