.
Затворена тема
Страница 116 от 155 ПървиПърви ... 1666106112113114115116117118119120126 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 876 до 2 900 от общо 3873
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Пробвай нова прическа или отиди само да ти земат връхчетата.
    +... приятна на допир коса не значи здрава... и по принцип не се ли поддава на обработка значи е изтощена

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Намерих снимки, даже са с хубав апарат и се вижда много добре колко е гадна наистина. Снимките са от преди месец някъде.

http://prikachi.com/images/604/6252604S.jpg
    http://prikachi.com/images/606/6252606j.jpg
    Ама ти не беше ли на кичури? Аз виждам цялата коса боядисана. И все пак,никакви други боядисвания. Започвай маските сега,да свалиш цвета

Голям фен Аватара на monroe999
    не е много изтощена, но тя никога не ми е била много здрава... някакви съвети? не ми се занимава много с домашни маски...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Ама ти не беше ли на кичури? Аз виждам цялата коса боядисана. И все пак,никакви други боядисвания. Започвай маските сега,да свалиш цвета
    Нали това ви казвам, че си личи и е много циганско. Ами не е цялата коса боядисана, но един ред коса да, един не и така.Стана все едно съм се боядисвала цялата.Просто така ме е яд. :X Не знам дали ще имам търпението да чакам да падне с домашни маски, но ще пробвам.

Ама така или иначе същия твоя цвят няма да намериш и след като се боядисаш пак,в уж твоя цвят,ще расте един тон по-различен цвят коса и пак същата история. Затова по-добре имай търпението

E, така е, но сегашния ми е доста по-светъл и си личи разликата.Но ще пробвам.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Не си личи чак толко, спокойно. Виждала ли си на русите, като им избие черното отгоре ? Мисля че това ще те успокой, хаха.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Нали това ви казвам, че си личи и е много циганско. Ами не е цялата коса боядисана, но един ред коса да, един не и така.Стана все едно съм се боядисвала цялата.Просто така ме е яд. :X Не знам дали ще имам търпението да чакам да падне с домашни маски, но ще пробвам.
    и според мен не ти е толкова зле косата колкото описваш.. просто изчакай да падне боята

Голям фен Аватара на joannalof
    Вчера си правих маска с хума,оцет,мляко,бадемово масло и малко ракия ии след като се измих адски ме сърбеше главата.Минаха няколко часа и пак се измих и малко се успокои,но има още сърбеж.Някаква идея от какво може да се е получило?
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    о.О хората са измислили обезмаслител за нокти,те масло преди лак си слагат
    Е, същото е и с маслото на Икаров? Подхранва.

Banned Мега фен
    Е, същото е и с маслото на Икаров? Подхранва.
    апфффф
    да съм казала,че е различно ? казвам,че масло преди лак е ужасна логика .. ако ще си подхранваш ноктите С МАСЛО ще изтърпиш един/два/три дена без лак ... и аз ползвам масла за нокти ама не се лакирам след това

п.с. сега само не питай защо щото не ми се обяснява,а и предполагам знаеш,ако не - гугъл

Град
    София
    Не мога да разбера, защо трябва да реагираш с неща, като " апф " все едно сме в 3ти клас и да ми пишеш с големи букви. Голяма работа.
    Джоли казва, че и се отразява добре маслото преди лака, защо да не пробвам и аз оО
    Едва ли ще ме излъже.
    Keep Calm.

Голям фен Аватара на monroe999
    ^да, права е, голяма работа... извинявай, обаче дори и да не го правиш нарочно, се заяждаш доста по детски понякога и може да мислиш, че не го правиш и че така те разбираме, обаче е глупаво

Banned Мега фен
    Не мога да разбера, защо трябва да реагираш с неща, като " апф " все едно сме в 3ти клас и да ми пишеш с големи букви. Голяма работа.
    Джоли казва, че и се отразява добре маслото преди лака, защо да не пробвам и аз оО
    Едва ли ще ме излъже.
    Keep Calm.
    маслото се отразява добре на ноктите ама не и на лака
    апф - си е апф и не виждам какво ти пречи
    а и твоя коментар не го написа много ''мило'' така че мога да реагирам по тоя начин

п.с. и големите букви по принцип са,за да подчертая нещо щото явно не разбра какво казвам
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 06-23-2013 на 17:55

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    ^да, права е, голяма работа... извинявай, обаче дори и да не го правиш нарочно, се заяждаш доста по детски понякога и може да мислиш, че не го правиш и че така те разбираме, обаче е глупаво
    заяждам ? на вас някой нещо по-остро да ви каже и е заяждане.. и познай що така го написах - за да видят какво всъщност има предвид щото с първия пост очеизвадно не разбра какво имам предвид

Стояла съм с маслото на Икаров,след което съм пиляла нокти и съм се лакирала и си е издържал нормално лакът. И до нокътна плочка си е

Banned Мега фен
    Стояла съм с маслото на Икаров,след което съм пиляла нокти и съм се лакирала и си е издържал нормално лакът. И до нокътна плочка си е
    маслеността играе роля каквото и да ми кажеш

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз се нацапотих с обичайното, днес за пръв път ще пробвам маската на Макадамия, която е абсурдно гъста според мен.
    http://emilia-clarke.net/gallery/alb...C/panel/10.jpg , защо някои хора естествените им коси са толкова яки. Аз ако оставя моята да си изсъхне нормално след това ще се събудя с храст на главата.

Забравих да кажа,че днес стоях час-два с аргановото масло. Една проява тип ''кога ще свърши,за да си купя Наши'' хахаха :Д

Град
    София
    маслото се отразява добре на ноктите ама не и на лака
    апф - си е апф и не виждам какво ти пречи
    а и твоя коментар не го написа много ''мило'' така че мога да реагирам по тоя начин

п.с. и големите букви по принцип са,за да подчертая нещо щото явно не разбра какво казвам
    Не ми обяснявай маслото как се отразява. Много добре знам,че като се мажеш с масло, не трябва да се лакираш за да има ефект, но не виждам защо спориш, като Джоли каза, че и се отразява добре? Пак ти казвам - едва ли ще ме излъже.
    Първия коментар изобщо не мисля, че е бил заядлив. Явно ти си търсиш повод да се скараш с някой.
    Последно редактирано от katii : 06-23-2013 на 21:14

Спрете де!Днес явно всички са в настроение за каране. ^^ Супер тъпия ден, аз влизам в темата и какво да видя - и тук се карат. :д -.-

До Джоли: вчера видях 100мл ленено масло за по-малко от 3лв в един маркет. В Кауфланд със сигурност ще има също
    О, много ти благодаря!
    о.О хората са измислили обезмаслител за нокти,те масло преди лак си слагат
    Човек, виждала си ми ноктите в темата за нокти, такива станаха след Нашито, преди се цепеха и не можеха да станат по-дълги и по-твърди от един определен момент. Знам, че има обезмаслител и на мен също ми беше странно, но ефектът беше видим! Просто опитах веднъж да сложа масло на ноктите и видях, че им влияе много много добре. Нашито попива адски бързо, не мажеш лака върху мазните нокти, а изчакваш да попие и изсъхне.
    Само че на мен косата и кожата ми са нормални леко към сухи и по принцип организмът ми има нужда от овлажняване, вероятно и плочките са ми сухи.

Absofuckinlutely! О, тамън сега ще го трия (:
    Искам снимки и на твоята коса!
    Ще си кача след като се подстрижа, че в момента не мога да и трая бретона и връхчетата малко ме дразнят. но с тая работа по 15 часа всеки ден нямам много време...
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 06-24-2013 на 04:39
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    София
    Ягодке, аз с никой не искам да се карам. Всички тук сте ми безкрайно симпатични, но найстина не мисля, че първия ми коментар е бил заядлив.. Както и да е, аз спирам да се занимавам.

Джоли, ще чакам!

Момичета, наистина искам да ви се похваля от Наши-то! Която не си го е взимала, веднага да го направи! Няма такъв продукт !!! Това вече ми е любимият. Не съм пробвала по-добър досега. Няма абсолютно никакво заплитане на косата, дори и сутрин като стана (а спя с пусната коса и преди беше много зле хаха) косата става супер, ама супер бляскава, страшно мека, маслото попива моментално, може да си сложите колкото поискате. Също така забелязах, че косата ми се задържа права за по-дълго време.

Banned Мега фен
    Не ми обяснявай маслото как се отразява. Много добре знам,че като се мажеш с масло, не трябва да се лакираш за да има ефект, но не виждам защо спориш, като Джоли каза, че и се отразява добре? Пак ти казвам - едва ли ще ме излъже.
    Първия коментар изобщо не мисля, че е бил заядлив. Явно ти си търсиш повод да се скараш с някой.
    моля ? ама ти пак не разбра какво казвам
    ох чак смешно ми стана
    не съм казала,че няма да има ефект,а че се отразява зле НА ЛАКА

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    О, много ти благодаря!

Човек, виждала си ми ноктите в темата за нокти, такива станаха след Нашито, преди се цепеха и не можеха да станат по-дълги и по-твърди от един определен момент. Знам, че има обезмаслител и на мен също ми беше странно, но ефектът беше видим! Просто опитах веднъж да сложа масло на ноктите и видях, че им влияе много много добре. Нашито попива адски бързо, не мажеш лака върху мазните нокти, а изчакваш да попие и изсъхне.
    Само че на мен косата и кожата ми са нормални леко към сухи и по принцип организмът ми има нужда от овлажняване, вероятно и плочките са ми сухи.

Ще си кача след като се подстрижа, че в момента не мога да и трая бретона и връхчетата малко ме дразнят. но с тая работа по 15 часа всеки ден нямам много време...
    и на тебе ли сега : нямах предвид,че не се отразява добре... всички знаем,че ноктите,косата и кожата са на едно те. каквото се отразява на едното добре,същото нещо се отразява добре и на другите 2 ... имах предвид,че е зле за лака... и явно за това е нямало проблем.. моите нокти са си ок и като сложа някакво масло ( щото аз клепам не само това специалното за нокти) после гл да не се лакирам щото направих веднъж тая грешка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си