.
Резултати от 1 до 25 от общо 618

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Това как си оправдал и обяснил пред себе си свое дело, няма нищо общо с вътрешните несъзнателни мотиви за това дело. А и дори да си го казал с цел "вижте ме колко съм тъп" това не е ли същото - отново подценяваш себе си за сметка на достоверността на една или друга идея. За всяко дело си има мотив и най-лесното е да си измислиш такъв - процеса се нарича "оправдание". Но както при удобните обяснения, удобните оправданията също не са близо до истината. Само погледни съответствието между светогледа ти и начина по който оправдаваш думите и делата си - дали е съвсем случайно, че винаги искаш само да изразиш "съвършенната истина". Не допускаш ли, че това е оправдание за пред самия теб си? Понеже точно от теб идва и съвсем случайно ти служи за да оправдаваш мотивацията си. Как така хората винаги имат оправдание за това, което вършат , че някои даже го прехвърлят на идеологии и божества? И всичкото натрупано с величави думи....

И колкото и приказки за божества и съвършенни истини да ми изговориш, в крайна сметка мотивите ти могат да се проследят единствено и само до теб, защото ти вършиш делата и всяко дело произхожда от теб. И в това отношение не се различаваш от атеисти, сатанисти, свидетели и всички останали, които оправдават битието си по-един или друг начин. Не си мисли, че си хванал бога за рога, ти си просто поредната тухла в стената.
    ами нямам оправдание, аз лично за мен си си мисля че ще отида в ада, но щом казваш че се оправдавам, значи е така. ........... ето още една причина че съм за ада. Всяко мое оправдание за мен е билет за ада, а не за Егото.

ПП: Всъщност и току що пак те излъгах ............ баси ......... ето още една причина че съм за ада.
    Последно редактирано от defender : 06-24-2013 на 12:24

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си