- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Новини, статии и медии !
Не е задължително да съм прав, но това са все неща върху, които може да се разсъждава. Всяко човешко дело, всяка дума изречена, всичко е напълно съответствено на своя деятел - човека. И понеже всяко дело е отражение на своя деятел, по направеното се вижда правещия, или по изговореното - говорещия. Човешката личност е патология на битието - тя се формира директно под въздействието на много фактори. Не е тайна нито за теб, нито за мен, че не си съвсем нормален. За всяка аберация в човешката психика си има причина, ти не правиш изключение, нито пък аз. Интересна ми е тази тема, жалко че не споделяш много за себе си. Но те разбирам, анонимността е най-добрия ти приятел. Форумът ти дава място да говориш неща, които в реалния живот едва ли говориш. Въобще възможно ли е човек с твоя светоглед да живее без критиката на себеподобните (това естествено, ако предположим, че имаш социални контакти)?
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 06-24-2013 на 17:06
Последно редактирано от defender : 06-24-2013 на 19:30
ок, значи сме приятели................. кво прави Скарлет чувате ли се по скайпа, пита ли за мене.
ти и думите ли ми следиш бе братче ............. баси фена.
Не е като да следиш, забелязва се когато цирковата маймуна научи нов номер.
Наречи го интуиция!
ами добре, щом интуицията ти казва, че съм бил научил нова дума, здраве да е.
Разширяваш речника си но съзнанието ти е все така ограничено.
А аз смених стила си на писане, аплодисменти за бедния философ!
Интуицията е доста интересно нещо бих казал, приумица на под съзнанието без нищо свише в нея.
А да не би да отстояваше някакви ценности някога, след като единственото ти действие е да се опитваш да изкривиш чуждите слова!
кое точно съм ти изкривил, мнението за интуицията или за новия ти стил на писане..
ами не ми е цел............. да предизвиквам интерес. ............