- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Осмокласници 2013/2014
Предполагам, че ще е подобно.
http://www.regalia6.com/ucRegalia/re...ane_IIetap.pdf
Не ме приеха никъде.Не знам дали това е точната тема за това, но какво мислите на ГХП "Св. св. Кирил и Методий" гр. Пловдив? Бил съм в самото училище и самият интериор не ми допадна, но чух много добри отзиви за него. Също така ГПЕЕ? Видях, че минималният бал на ГПЕЕ за миналата година е бил сравнително нисък, но как преподават там? Интересува ме главно Компютърна техника и технологии, Компютърни мрежи и евентуално Микропроцесорна техника (не знам точно какво е).
Оценките ми са 5.4 по БЕЛ и 3.8 по математика.![]()
Хора приет съм в 133 ,но се чудя дали не опитам на второ класиране в 9 фег.Според вас кое е по хубавото училище ? Мнение на хората които учат там моля ви. Благодаря предварително![]()
Абе тази година изглежда баловете доста са скочили, иначе аз съм приет във 7 СОУ СВ. СЕДМОЧИСЛЕНИЦИ
ЧЕ-АЕ;ИЕ;БЕЛ. Ако има някой за там да пише (;
едно въпросчеще участвам във второ класиране и доколкото успях да разбера мястото в даскалото в което си приет - се запазва.ами след като се запазва как ще има свободни места в което и да е даскало ? и ако има едвали ще са повече от 2-3 нали и едвали ще имам шанс след като поне 5000 ученика ще се явят на второ класиране
(
Ето какво ни трябва, за да се запишем.
След 7-ми клас:
ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ НА ПРИЕТИТЕ СЛЕД VII КЛАС УЧЕНИЦИ:
1. Удостоверение за завършен VII клас - оригинал
2. Молба за записване /бланка на училището/
3. Характериктика на ученика, издадена от училището, в което се е обучавал
4. Удостоверение за преместване от училището, в което се е обучавал ученикът /След издаване от комисията за записване на служебна бележка, че ученикът е приет в гимназията!/
5. Здравен картон
6. Талон за здравно и имунизационно състояние на ученика към момента на записването (издава се от личния лекар)
7. формуляр на ученика /бланка на гимназията/
Аз ще трябва да се запиша в петък май, че не мога да си взема отпусното утре. Нищо, само още два дена и това е!
Ако за паралелката в която искам да вляза в Ломоносов минималния бал е 28.499, с колко може да се свали за второ класиране?
Честно казано, няма точен начин да се предвиди. В зависимост от интереса може да е много или малко. Миналата година е паднал сравнително малко на второ класиране, но е бил по - висок на второ. Ако искаш да пробваш не се страхувай, нищо няма да загубиш. Пък и ако падне доста тази година, ще те е яд, че си изпуснала един шанс.
Аз съм приета в 164 ГПИЕ Мигел де Сервантес. Ива ли някой друг,класиран там?![]()