Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
Ако смяташ, че наистина чувствата ти към него ще стават все по силни с времето и ти няма да успееш да ги овладееш, по-добре наистина се откажи. Но ако мислиш, че си достатъчно силна и не толкова зависеща емоционално от този човек просто виж докъде ще стигне. Като казвам докъде ще стигне имам в предвид следното. Няма да спиш с него, защото, както ясно се подразбира му нямаш доверие. Ти си му казала, че не искаш, съответно ти трябва време. Ако той наистина има чувства към теб, както твърди бъди сигурна ще чака. Въпреки че много се съмнявам да има чувства от негова страна, поведението му доста ясно показва намеренията му, но все пак, ако можеш давай с неговите камъни по неговата глава.
Аз се познавам и знам колко влюбчива съм и колко бързо се привързвам, така че предполагам, че ако продължаваме да се срещаме чувствата ми ще стават по-силни, просто аз съм си такава. Днес му го казах това, а той ми каза, че също е привързан към мен, но като цяло не вярвам на красиви приказки вече, за мен една връзка не започва със секс, за него обаче явно започва ..... не можел да не ме прегръща, да не ме целува......