.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Ако смяташ, че наистина чувствата ти към него ще стават все по силни с времето и ти няма да успееш да ги овладееш, по-добре наистина се откажи. Но ако мислиш, че си достатъчно силна и не толкова зависеща емоционално от този човек просто виж докъде ще стигне. Като казвам докъде ще стигне имам в предвид следното. Няма да спиш с него, защото, както ясно се подразбира му нямаш доверие. Ти си му казала, че не искаш, съответно ти трябва време. Ако той наистина има чувства към теб, както твърди бъди сигурна ще чака. Въпреки че много се съмнявам да има чувства от негова страна, поведението му доста ясно показва намеренията му, но все пак, ако можеш давай с неговите камъни по неговата глава.
    Аз се познавам и знам колко влюбчива съм и колко бързо се привързвам, така че предполагам, че ако продължаваме да се срещаме чувствата ми ще стават по-силни, просто аз съм си такава. Днес му го казах това, а той ми каза, че също е привързан към мен, но като цяло не вярвам на красиви приказки вече, за мен една връзка не започва със секс, за него обаче явно започва ..... не можел да не ме прегръща, да не ме целува......
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от Take_That Виж мнението
    Аз се познавам и знам колко влюбчива съм и колко бързо се привързвам, така че предполагам, че ако продължаваме да се срещаме чувствата ми ще стават по-силни, просто аз съм си такава. Днес му го казах това, а той ми каза, че също е привързан към мен, но като цяло не вярвам на красиви приказки вече, за мен една връзка не започва със секс, за него обаче явно започва ..... не можел да не ме прегръща, да не ме целува......
    Разбирам те. Тогава наистина най-добре го остави, ще направиш добро на себе си. Пък той, ако наистина толкова много не може без теб, като види, че се отдръпваш току виж осъзнал какво губи.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Разбирам те. Тогава наистина най-добре го остави, ще направиш добро на себе си. Пък той, ако наистина толкова много не може без теб, като види, че се отдръпваш току виж осъзнал какво губи.
    Ние днес се видяхме, казах му, че е по-добре да спрем да се виждаме, но той отхвърли този вариант категорично, какво сме щели да правим до септември като не се виждаме, говорихме, пак ме прегръща, целува..... накрая си тръгнах, попитах го (писах му смс) какво ще правим така, но той не ми отговори, обадих му се и го попитах защо не ми отговаря, още ли обмисля отговора си, а той ми каза: Да, ще говорим по-късно, защото сега уча (има изпит и така), сигурно е сърдит за нещо....До сега не ме потърсил да говорим, а аз не искам повече да го питам....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си