.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 760

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от (-_-) Виж мнението
    Хора приет съм в 133 ,но се чудя дали не опитам на второ класиране в 9 фег.Според вас кое е по хубавото училище ? Мнение на хората които учат там моля ви. Благодаря предварително
    Френският в 133то е на по-високо ниво от 9 ФЕГ.

Хора, я не лъжете! Статистиките излизат няколко дни след самото класиране!

Цитирай Първоначално написано от hristo99 Виж мнението
    Хора, я не лъжете! Статистиките излизат няколко дни след самото класиране!
    Напротив, не лъжат. Наистина са излезли статистиките с минималния и максималния бал!!!

Цитирай Първоначално написано от KrisoBG Виж мнението
    Напротив, не лъжат. Наистина са излезли статистиките с минималния и максималния бал!!!
    Аргументирай се.

Аргументирай се.
    Моля???Да не съм в час, за да се аргументирам. Това, че ти не можеш да я откриеш и мислиш, че другите лъжат не е мой проблем, за да се аргументирам. Аз ти давам съвет да потърсиш, а не да обвиняваш хората в лъжи неподготвен, нямам какво да аргументирам...

Аргументирай се.
    Влизаш в сайта на РИО, София-град, отляво ще видиш една колона, някъде там трябва да пише "Прием след 7-8 клас". Когато цъкнеш на него, ще ти се отвори нова страница и най-отгоре пише:
    МИНИМАЛЕН И МАКСИМАЛЕН БАЛ ПО ПАРАЛЕЛКИ - I КЛАСИРАНЕ, 2013 г.

Цитирай Първоначално написано от KrisoBG Виж мнението
    Моля???Да не съм в час, за да се аргументирам. Това, че ти не можеш да я откриеш и мислиш, че другите лъжат не е мой проблем, за да се аргументирам. Аз ти давам съвет да потърсиш, а не да обвиняваш хората в лъжи неподготвен, нямам какво да аргументирам...
    К'ъв съвет даваш и ти не знаеш. Когато кажеш нещо такова (като горния ти пост), следва да се аргументираш (да се подкрепиш с доказателства). Не си особено наясно.

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Влизаш в сайта на РИО, София-град, отляво ще видиш една колона, някъде там трябва да пише "Прием след 7-8 клас". Когато цъкнеш на него, ще ти се отвори нова страница и най-отгоре пише:
    МИНИМАЛЕН И МАКСИМАЛЕН БАЛ ПО ПАРАЛЕЛКИ - I КЛАСИРАНЕ, 2013 г.
    Точно там над 100 пъти проверих и не ми излиза такъв линк. Ето:http://oi42.tinypic.com/2i748rt.jpg

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Френският в 133то е на по-високо ниво от 9 ФЕГ.
    Да, сигурно... ти и сам не си вярваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си