- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи седмокласници 2013/2014
^ Аз сега ще съм седми клас ;д Ти къде искаш да кандидатстваш ?![]()
Ами аз се колебая между Първа английска и Първа испанска, но ще видим.Имаме цяла година.![]()
Хаахахаха, тва "Имаме цяла година." ми напомня за мен миналата година. Повярвайте, няма да усетите колко бързо ще мине седми клас, пък ако сте такива като мен, дето на магия изкараха математиката с над 5 - МОЛЕТЕ СЕ!Иначе успех ви догодина, може би ще ви е нужен.
Аз ще съм седми клас :Д dark_girl браво за успеха ти аз по бг замалко да хвана 6 :/ по математика тази година започнах с 3 и 2 , но бая се стегнах и завърших с 5 . Учотелите казват , че имам огромен потенциал , ама този мързел ...
Хайде и аз тук. Тоест по-скоро ние , защото сме близначки.И двете имаме 6 за годината и по двата предмета, ама като видях баловете от тая година за езиковите, тия шестици от училище много не ме успокояват. По математика госпожата ни е готина и ще ни подготви добре, но тази по бг е много зле.
Благодаря.И аз по математика имах двойка и тройка,защото отсъствах.После си ги поправих.
thecharmingtwins-На нас учителите са ни уникални,даже имат чувство за хумор.![]()
Средният успех на училището в което уча е много висок,около 5,75 по математика и БЕЛ.Даже на олимпиадата по БЕЛ имаше едно момиче,което в 3-ти кръг имаше 6(както и в 1-ви и 2-ри) и можеше да не се яви на изпита.
Много се радвам,че не съм единствената,която пише в темата.![]()
Последно редактирано от dark_girl : 06-30-2013 на 09:03
Мда, аз изчетох 3 книги досега - Йордан Йовков, Елин Пелин и Вазов. :Д
Не са от най - интересните.
Aз прочетох ''До чикаго и назад '' на Елин Пелин разказите и на Яворов стихотворенията .
Аз да ви попитам:
От „Бай Ганьо" в училище само главата „Бай Ганьо у Иречека" ли ще изучаваме?
Аз започнах тази книга,много ми харесва и ще я прочета цялата.Просто исках да знам.![]()
Какво прочетохте до сега?
Аз прочетох „Епопея на забравените", „Бай Ганьо" , „Заточеници" , „Българският език" , „На прощаване" и за сега май е само това.![]()
изобщо не се панирайте аз бях 7-ми клас и не ти е нужна 5-тица по математика на всяка цена,е да хубаво е да имаш добра оценка,но и с 4 и малко също се влиза в добри училища като 32-ро и други.късмет на всички![]()