- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вечният въпрос.
Написах, че никой не казва че трябва да бърза, ама кой да прочете.
Нека поставим въпроса така: ако приемем, че на 16 има гадже от примерно 1 година, с когото иска да прави секс, и е достатъчно образована относно това какво трябва да прави по време на секс за да се пази, защо да чака до 18?
Брат главно пиша тук да се лигавя, но сега ще ти обясня как седят нещата:
За теб 1 нещо е хубаво, когато го правиш както ти го усещаш, нали?
За теб на 16 е рано и е избързване, но за мен (Пешо,Гошо,Ива,Петя) не е. Ние се чувстваме достатъчно зрели за да правим секс и да обогатим нашата сексуална култура.
Не е важно на колко си години, а е важно колко си зрял и отговорен към това което правиш.
Някои хора смятат, че е по-добре да имат малко натрупан опит преди сериозна връзка, а не да са "хванати от гората"
Всеки си има свое собствено мнение - за теб е избързване, а за нас е настъпил моментът.
И не е до развратна личност или не. Това е до вътрешно усещане![]()
Значи можете да ставате майки и бащи на 16 - 17 , така ли?
Ти изпадаш в 2те крайности - Или не трябва да се прави секс, или трябва да се забременява?
Който когато си прецени да прави секс.Някои хора наистина по-рано решават,че искат да започнат.И какво от това?
Всеки си решава и това е...
void Answer()
{
int n=18;
while (true)
{
cout<<"E ne moje li da izchaka do "<<n<<"?";
n++;
}
}
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Започвам да си мисля, че авторът търси някакво успокоение за това, че не го е направил "навреме". Това е адски грешно. Това се опитвах да обясня преди н поста... Не е чак от такова значение какви са цифрите, важното е да можеш да понесеш отговорност за действията си. И като казвам отговорност, освен да можеш да отделиш 30 стинки за презерватив, имах предвид и моралната отговорност, пред себе си най-напред. Независимо дали си на 11 и половина или на 31 и половина да си с ясното съзнание кой си, къде се намираш и да не чувстваш нужда да се оправдаваш пред хората. Ако могат да понесат емоционалния "заряд" от един сексуален контакт и на 12 да го правят... 'Щото иначе като се изпадне в драмата "'ма той, видиш ли, ме излъгА" или "въх, 'ма те хората с'а ш' си кажат, че съм курве" и става страшноооо.
Не казвам за теб. Плюс това - и на мен ми се иска , но се спирам.
То аз и да не се спирах , нямаше да съм го направил досега по една проста причина , но няма значение.
Е ако никога не е готов , а му се прави (един вид така да го кажем)?
Не разбирам какво толкова я човъркате тая тема. Всеки сам си преценя кога, къде, с кой. Какви са тея работи "Станка си е направила сефтето на n(<18 ) години, ама Пешо мисли, че е избързала, 'щото трябва да е навършила пълнолетие."..Кой когато реши, тогава. Т'ва е!
От една страна можем да кажем, че когато решиш да действаш заради желанието си да го направиш, значи си се почувствал готов.
От друга - сексът се обсъжда постоянно, всеки го е премислял, хората рано или късно стават готови за това, трудно ми е да си представя човек вечно да не се чувства готов.
Та, ако е готов, ще го направи, ако не е, ще си остане с желанието докато не преодолее проблема си.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Искало му се, ама си поставял сам бариери, преди 18 не било законно... Леле![]()
Трудно ми е да повярвам, че не тролиш, адски консервативно мислене.
За мен е о'к след 16 примерно, но ако на 15 ти се иска, знаеш какво правиш, съответно и имаш сексуална култура не виждам проблем. След 20-21 ми е странно, обаче аз не съм представителна извадка, нито мнението ми е меродавно.
Който когато си прецени и все пак с мярка.
Лично за мен най - подходящата възраст е между 16 и 19 години.