.
Отговор в тема
Страница 17 от 56 ПървиПърви ... 713141516171819202127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 1391

Тема: МОТОРИ

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    ^Така е, аз говорих по принцип за "добрите шофьори", които имат "самочувствието" да карат "малко по-бързичко". Дали ще е с кола/ мотор/ тротинетка с двигател, все тая. Има едно нещо съобразена скорост му викат. Няма как да караш с 200+км/ч нощно време и да ми обясняваш, че знаеш какво правиш, просто защото ти виждаш на не повече от 300-400м мред теб и то при идеални условия. С тази скорост, все есно караш със завързани очи.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    П.С. FuCKkK13 донор може да бъде и по голям на години човек. При донорство се гледа здравината на органите, не възрастта на загиналия.
    това ми е ясно ама е логично на млад човек органите да са по-здрави

Banned Мега фен
    Под научили урока имах в предвид не онзи "лошия" урок. А ясни правила за движение.

Ще позволиш ли един личен въпрос? Ако желаеш отговори. Беше ли с екип, като се вози на мотора? С точен размер за теб каска?
    Мога да ти гарантирам, че аз никога не бих те качила на мотора ми, ако не си. И не защото съм несигурна или нещо подобно, а защото ясно познавам правилата за движение.
    ще ти отг. така: мислиш ли,че жена с дете ( вози и него) ще ме качи без нищо или само с каска ?
    а тия ясни правила за движение - на теория всички ги знаят ама а познай колко ги прилагат....
    все тая,не ми се спори.. просто разберете,че колкото и да ми ги защитавате при мотористите процента с идиотите е доста голям или дори и да не са такива просто забравят много неща като се качат на мотора

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    ^Така е, аз говорих по принцип за "добрите шофьори", които имат "самочувствието" да карат "малко по-бързичко". Дали ще е с кола/ мотор/ тротинетка с двигател, все тая. Има едно нещо съобразена скорост му викат. Няма как да караш с 200+км/ч нощно време и да ми обясняваш, че знаеш какво правиш, просто защото ти виждаш на не повече от 300-400м мред теб и то при идеални условия. С тази скорост, все есно караш със завързани очи.
    Офф, ама нали точно това ви обясняваме бре. Аз (за другите мотористи тук не знам) Спазвам Шибаните указания, знаци, маркировка и правилник! И няма да излетя от завоя със 150 в населено място, при Ограничение 60 и то на евентуално кръстовище. Точно за този манталитет говорим, аз карам мотор не изтребител и осъзнавам това колко опасно е, ала не мисля, че щом карам мотор съм хванал господ за топките т.е не се правя на тарикат, карам си мирно и кротко, като искам да карам бързо, Сърбия & Македония са ми на по 20 минути, там имат перфектни "магистрали", минавам си границата и се силя там на хубавия асфалт, с по 5 платна във лента..
    Но точно това се опитваме да обясним, че има мотористи и мотористи, повечето хора наистина не разсъждават трезво, но не вкарвайте всички под общ знаменател. Баща ми ме е възпитал и научил, как да се държа на пътя, взел съм си книжката без нито една грешка, трупам четвърта година опит вече, имам падания и то много груби, но за сега винаги са били заради други хора, заради чуждата грешка, взел съм си урока, да по трудния начин, но аз какво да направя, че всеки се сили все едно кара 10 родилки, с изтегли води, както казва yakuza__.

И да не кажеш, той обвинява другите, а сам си е виновен...
    Извинявай, ама и 3-та пъти, които съм падал злобно от мотор, си спазвах правилника, маркировката и знаците, а също така и правото да съм на пътя, просто много хора в България не са научени да уважават и да пазят мотористите, иначе ние не правим толкова лошо, колкото казват. Стига просто всеки да има едно на ум.

Ох стана много дълго.. В заключение Не сме ние виновни, че ни трепат като пилци, щото да речем, че в България 500 000 карат мотори - от тези 500 000, 300 000 да нямат манталитет е една огромна цифра, но в България се карат 5 милиона коли, да речем, че от тези 5 милиона, едно поне 3 милиона също нямат манталитет, сега иди ми обяснявай, че ние сме по опасни и, че ние правим повече проблеми, при условие, че ако шофьорите на коли ни пазят и мислят за нас (както ние треперим за тях) проблем почти няма да има.
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-05-2013 на 09:44
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ще ти отг. така: мислиш ли,че жена с дете ( вози и него) ще ме качи без нищо или само с каска ?
    а тия ясни правила за движение - на теория всички ги знаят ама а познай колко ги прилагат....
    все тая,не ми се спори.. просто разберете,че колкото и да ми ги защитавате при мотористите процента с идиотите е доста голям или дори и да не са такива просто забравят много неща като се качат на мотора
    Няма как да знам при какви се возиш, заради това попитах. Врачка не съм станала все още.

Просто разбери, че колкото и да ми обясняваш процента с идиотите на коли също е голям.

Вече мисля, че е време да спрем със срането в темата ми. Ще помоля най-учтиво всички да прекратите коментарите си, защото започна много да смърди. Ако имате разстройство, моля да го лекувате в нечия друга тема.

Разбрахме, че всеки си има мнение по отвореният въпрос. Благодаря, че го изказахте.

Ще помоля само положително настроените да останат. Останалите, проявете малко разбиране и не казвайте нищо повече.

Голям фен Аватара на xantia
    По темата: Yamaha XJ6n, ако спечелят от тотото.

Banned Мега фен
    Няма как да знам при какви се возиш, заради това попитах. Врачка не съм станала все още.

Просто разбери, че колкото и да ми обясняваш процента с идиотите на коли също е голям.
    предполагам,че от отговора ми се разбра при каква съм се возила
    само че при мотористите процента на идиотите е по-голям от при шофьорите на коли

нда,спирам със спора

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Ще спорите ли още да знам дали да лягам да спа или да чакам ?
    Твое е само това, което си изял и изпил!

предполагам,че от отговора ми се разбра при каква съм се возила
    само че при мотористите процента на идиотите е по-голям от при шофьорите на коли

нда,спирам със спора
    Аз също. Надявам се си разбрала, че целият спор беше без лоши чувства. Макар и мненията ни да се различават драстично.

Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Ще спорите ли още да знам дали да лягам да спа или да чакам ?
    сеирджия!

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Те щото шофьорите на коли бъкат от акъл. Масово някакви безсмъртни изпреварвания, все едно платната са за 5 коли. Всеки с БМВ, кара така все едно вози 10 родилки с изтекли води. Да не говорим за разни дето се качват пияни като руснаци след рожден ден на Путин и убиват по 1-2. Или едни дето редовно обичат да спират по завои, пешеходни пътеки и тн. Каквито са едните, такива са и др..
    Евала за коментара.

Сигурен ли си, че ти го писа? :P

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Евала за коментара.

Сигурен ли си, че ти го писа? :P
    Нали това искаше да напиша на лично, за да ми пратиш твоя снимка от конкурса "Мис мокра фланелка Ахтопол 2011" ?
    n00bs

Мега фен Аватара на koshtramba
    Ей, да ви кажа - разцепих тая година, майстор съм на вишновката! Има вкус на ГОСПОД! Не знам как ще изтърпя да престои повечко, ама мисля, че си я обичам повече от моторите. Сори.
    Последно редактирано от koshtramba : 07-05-2013 на 12:34
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Banned Мега фен
    Аз също. Надявам се си разбрала, че целият спор беше без лоши чувства. Макар и мненията ни да се различават драстично.
    споко бе

Нали това искаше да напиша на лично, за да ми пратиш твоя снимка от конкурса "Мис мокра фланелка Ахтопол 2011" ?
    2013 !!!!!

Banned Мега фен
    сеирджия!
    пълен

Цитирай Първоначално написано от xantia Виж мнението
    По темата: Yamaha XJ6n, ако спечелят от тотото.
    Ето, изплакни око:

Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Ей, да ви кажа - разцепих тая година, майстор съм на вишновката! Има вкус на ГОСПОД! Не знам как ще изтърпя да престои повечко, ама мисля, че си я обичам повече от моторите. Сори.
    Ти к'во? Дразниш ли ни? :/

пълен
    Да. Само скатава и от време на време показва око да гледа сеира. И, ако се опре до него яйцето ляга да спи. :Р

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Офф, ама нали точно това ви обясняваме бре. Аз (за другите мотористи тук не знам) Спазвам Шибаните указания, знаци, маркировка и правилник! И няма да излетя от завоя със 150 в населено място, при Ограничение 60 и то на евентуално кръстовище. Точно за този манталитет говорим, аз карам мотор не изтребител и осъзнавам това колко опасно е, ала не мисля, че щом карам мотор съм хванал господ за топките т.е не се правя на тарикат, карам си мирно и кротко, като искам да карам бързо, Сърбия & Македония са ми на по 20 минути, там имат перфектни "магистрали", минавам си границата и се силя там на хубавия асфалт, с по 5 платна във лента..
    Но точно това се опитваме да обясним, че има мотористи и мотористи, повечето хора наистина не разсъждават трезво, но не вкарвайте всички под общ знаменател. Баща ми ме е възпитал и научил, как да се държа на пътя, взел съм си книжката без нито една грешка, трупам четвърта година опит вече, имам падания и то много груби, но за сега винаги са били заради други хора, заради чуждата грешка, взел съм си урока, да по трудния начин, но аз какво да направя, че всеки се сили все едно кара 10 родилки, с изтегли води, както казва yakuza__.

И да не кажеш, той обвинява другите, а сам си е виновен...
    Извинявай, ама и 3-та пъти, които съм падал злобно от мотор, си спазвах правилника, маркировката и знаците, а също така и правото да съм на пътя, просто много хора в България не са научени да уважават и да пазят мотористите, иначе ние не правим толкова лошо, колкото казват. Стига просто всеки да има едно на ум.

Ох стана много дълго.. В заключение Не сме ние виновни, че ни трепат като пилци, щото да речем, че в България 500 000 карат мотори - от тези 500 000, 300 000 да нямат манталитет е една огромна цифра, но в България се карат 5 милиона коли, да речем, че от тези 5 милиона, едно поне 3 милиона също нямат манталитет, сега иди ми обяснявай, че ние сме по опасни и, че ние правим повече проблеми, при условие, че ако шофьорите на коли ни пазят и мислят за нас (както ние треперим за тях) проблем почти няма да има.
    Това е друго.

Голям фен Аватара на xantia
    пълен

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Факта, че си лапал/а на измислен персонаж, е доста притеснителен. Аз бих потърсил помощ на твое място.
    n00bs

Banned Мега фен
    Да. Само скатава и от време на време показва око да гледа сеира. И, ако се опре до него яйцето ляга да спи. :Р
    редовния номер,а прави забележка на други хора

Мега фен Аватара на koshtramba
    Факта, че си лапал/а на измислен персонаж, е доста притеснителен. Аз бих потърсил помощ на твое място.
    Тцтцтц, кво мога да кажа тука?!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си