- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Айде и ние да не останем по-назад![]()
Дрън-дрън
Айде кака Ви Габи да повлече крак и всичко да Ви е на късмет,мили,бъдещи мъченици![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Дано да са ви от полза : Ако някой реши може да ми пише на ЛС) Благодарение на подготовката от тях и от училище изкарах 5.99 на матурата по бг и 5.51 по английски език
) http://prodavalnik.com/knizhki-s-tes...ezik-i24126909
Успех от мен![]()
Не започвайте от лятото де, нека оставим напрежението и притесненията поне за август-септември. Сега малко почивка и презареждане на батериите!![]()
И спря да се върти за миг земята..
Решихте ли по какво ще ви е втората матура?![]()
Дрън-дрън
Запис.
Според мен не е рано за подготовка,ако сега се отпусна и цялото ми лято ще иде.Втората за сега мисля да е математика.
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Японистика в СУ и резерва Английски+ Японски във ВТУ.
Успех , мили "деца" . Ах...гони ме носталгия...подготвяйте си се за матурките и няма да ви пука, не е такъв зор![]()
maDamn
Някой знае ли кой месец се подава заявлението за втората ти матура?
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Май февруари, защото ни плашат със "След февруари вече всичко ще е решено и няма връщане назад'.
Да,февруари се подават. Ама е хубаво преди това да си решите,щото ако чакате до февруари и тогава започнете да се подготвяне...няма да е добре.
maDamn
с нежелание - запис :д
ох ох, да свърши практиката и почвам да се готвя по английски, че с тия 9 сменени учителя (един от който пияница, друг вече в затвора.. ;д) за тия 4 години тотално омешах нещата, а бях толкова добра до 8ми клас..;д
втората матура мисля да ми е английски или математика (ако реша да кандидатствам във ВИАС)
Ще ходите ли на уроци или ще разчитате само на училищната подготовка и на себе си? (за английския става на въпрос)
И спря да се върти за миг земята..
Офффффф моля ви се бе
насирам се от страх. след месец почвам![]()
Аз няма да ходя на уроци по английски, ще разчитам на себе си и 5-те дяволски книги за суателф.
Февурари и май ме очакват общо 40 изпита. Преди това десетки 6 до 12 страницови есета. Да не говорим, че си имам отделните изпити. Изобщо не искам 21ви август да идва.
Да не говорим, че не зная КЪДЕ и с КАКВО да кандидатствам.
Намирам се в черна дупка.
И е гадно.
Тъжно.
едит: ама на бала ще се разцепя![]()
Трябва да започвам да уча, а ме мързи и ми е гадно, миналата година беше ужас. Учителката ми по история ме тормозеше толкова, че сега не ми се отваря учебник.