- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На всички добър късмет-на есен в университет! 12 клас - 2012/2013 VOL. 2
Записах се и вече официално съм студентка.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
И аз се записах,ама беше ебахти и гърча.
От 10и45 до 13и05 съм стояла...ама добре ,че се записах днес,че ако бях отишла утре тия от "право" щяха да са още повечеот 8и30 до 13и05 бяха минали 60 право и 14 МО...а правистите бяха и с номерца, като последния,който чух беше 196 и направо го пратиха за записване утре...просто пълен гърч. Тия,които не са от София ...бая мъки са имали. Аз се радвам,че ми е мирна главата,чакам само общежитията.Ама за тях нищо не казаха. Само лична карта имам , такава студентска. Студентската книжка ще си я взема в началото на семестъра. И сега най-якото ...очертава се да уча немски, а дано ми се получи
![]()
maDamn
И аз да се похваля.Приета съм в УНСС, с първо желание "Финанси, счет. и контрол". Това исках, това стана. Много съм доволна.
![]()
Който не може да чака.. не става за студент... то това е едно от основните неща на които те учи университета. Успехи.
Все съм си мислил, че някой като каже съгражданин и съгражданка не е от София....
Обичам да отида в 9:30 и да се запиша към 17:00 :-0
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
блазе ви. и аз искам да получа отговори вече от тия германци. :S
И аз бях там,ама нищо не видях.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Може, значи до 5 часа още 60 човека...айлячец. :lol
maDamn
И аз съм в УНСС с първо желание "Публична администрация и регионално развитие"![]()
Писах общежитие,ама може да измисля и варианта с квартира,някак по-спокойно ще ми е.
maDamn
Zdr, ako iskaram na maturata sled 2 godini 4 primerno moga li v angliq?