.
Отговор в тема
Страница 14 от 27 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 656
    Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    102, пусни си "Искрено и Лично"

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    ох, ТИ ДА знаеш как аз ревах..
    ко ме интересуваш?

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    ко ме интересуваш?
    А, ко каза ? ХАхаХхА.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от procter Виж мнението
    102, пусни си "Искрено и Лично"
    Не ти е изневерила, нали.... на 26 ли си ? Имал ли си гадженце ?

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Лейди, кажи нещо. Не ти ли е интересно?

Мега фен Аватара на Chacho
    Когато липсата се чувства силно и се натрупва с времето, човек се пита що да я търпи. Тва си е проблем. Въпросът е дали си обсъждате проблемите и дали ги решавате. Затова казвам, че трябва да се постави честността между двамата на висок приоритет. Липсата на страх от наказание прави признанието по-лесно. Да знаеш, че отсреща човекът ще те чуе и ще те разбере, че е на твоя страна и ще търси решението с теб, ще те накара да поставиш проблема пред вас и да го погледнете в очите.

То не е само изневярата. То са укривания на пари, тайно взети общи решения, тайно взети лични решения, самотни почивки, преструвки, болести, странене от секс, кво ли не, заради липсата на честност.

Ако обаче и двамата живеете с усещането, че е по-добре да признаеш пред половинката си, отколкото пред себе си и, че с него/нея ще се справите по-добре, отколкото самостоятелно, няма да имате нужда да укривате.

Та, ако се държи на тези идеали, тва трябва да е посоката за връзката.

Иначе под термина LTR в Pick Up-a се крият много съвети за практични ситуации, които човек трябва да филтрира като информация, но може да открие полезни неща за случая си.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    ми значи моята любима беше 100 кила и като и бръкна без да искам в окото тя ми се изсираше с цицата си и трябваше половин час да чистя след нея.. много ме болеше
    ахахахха не ме занимавай

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Лейди, кажи нещо. Не ти ли е интересно?
    Какво да ти кажа? Нали не ти харесва как мисля?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Чачо, това, което казваш е много мъдро, само че има малко общо с онова, което казвам. Тук не става дума за липса на честност, става дума за философия "Каквото искам, взимам го", без задръжки. Да не говорим, че много момичета Го правят поради липса на самочувствие, точно както и мъжете впрочем. Така си вдигат егото. Как може да помогнат честните разговори в този случай. А и хората вече са забравили какво означава тая дума, тук сигурно има и такива, които даже не знаят как се пише.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Извинявай за одеве. Ама и ти промени тона, като разбра на колко години съм.. Искам да кажеш какво мислиш.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Малко извън темата, ама ако така се нахвърляте върху всяко дете с проблем, което пише тук, жална им майка. Даже аз, дето съм дърт, ме стегна за гърлото.

Град
    Варна
    На теб ти се струва, че съм променила тона. Годините ти нямат никакво значение, във форум е важно как мислиш.

Което ще ни върне на страница втора, където говорех, че всички имаме философия "каквото искам, взимам го", просто някои осъзнават, че искат връзката си повече от нещо, което моментно е изкочило. А някои, искат да запазят идеята за себе си, че са морални и искат това повече, от секса на момента. Затова гледам и на въздържанието като много силна помпа за егото.

За повечето момичета желанието да не излезнат курви е много по-силно от желанието да се впуснат в еднократния секс.

ПС: Аз скачам много, признавам, дори го дължа на комплекси за малоценност до известна степен, но така хората анализират себе си повече и дефинират проблема си по-добре, а и обикновено ми се налага да призная тук-таме, че не съм прав, което предразполага и отсрещния да го направи, отърсва се от егото си, което много лесно изплува от страха от непознатите и критиката им. Накрая се стига до консенсус, които се чувства приятен и ако се е спрял на решение човекът, е по-готов да предприеме действие.

А съм тук от много време. Отначало съм писал така само заради комплекси. След това съм сменял тона към по-мек и никой не се е вслушвал в мен. Това върна малко комплексът ми, върна малко и тонът, сега се старая да намирам някъв баланс, който все още търся. Но са стари разсъждения това, гледам да се фокусирам върху реториката повече.

Тъй че не целя да обиждам никого или да изпъквам на нечий фон съзнателно.
    Последно редактирано от Chacho : 07-19-2013 на 15:23
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Приемаш ли извиненията и ще се върнеш ли в разговора?

Град
    Варна
    Ама аз нямам какво да кажа по разговора.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Тогава разликата между едните и другите каква е, според теб? Ти казваш "И едните и другите си вдигат егото, едните като са верни, другите като изневеряват"? Не ти ли звучи като грешно съждение? Звучи абсурдно, ако питаш мен. Един човек, който се грижи за детето си, инвалид, дали си вдига егото по този начин, вместо да избухва по барове и да си гледа живота?

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Две различни неща са - какво искам и какво трябва.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Едното се усеща в субективното чувство на желание и нежелание, а другото в чувството на вина (срам) или гордост.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Аре, стига сме философствали, чакай да те питам и теб. Ти всъщност каква теза защитаваш? Да не би да подкрепяш курвите? Да не би да подкрепяш това поведение, което описвам по-горе? Това е изключителна важна основа, на която да стъпи спорът, трябва все за нещо да имаме съгласие.
    Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 15:29

Мега фен Аватара на 102
    Много си еродизиран.... =(

Град
    Варна
    На кого изобщо говориш вече?

За мен какво трябва се определя от какво искам.

Като дете правиш това, което ти се иска най-много. Но ако това не е добро за другия, другия не ти отвръща с това, което искаш. Затова се научаваш да правиш добро.
    Като попораснеш, разбираш, че дори да правиш добро, може да не ти се отвърне с добро, щото някой срещу теб ще прави, каквото си иска. Тогава евентуално се научаваш да правиш добро, защото оправдаваш доброто с нещо по-висше, определяш го като цел само по себе си.
    Ако двама души, които споделят идеята за семейството и доверието се съберат (такива, които ще правят добро за другия, за да получат това, което искат - любов, уважение, доверие, помощ, т.н.), ще им е добре. Въпросът е доколко предани ще са на идеята. Еми, трябва да поставиш човека на изпитание, за да провериш.

А какво подкрепям аз? Аз искам да получавам това, което искам. Ако си намеря жена, която да е сред първите, вероятно ще гледам да намеря хармонията с нея. Ако си намеря жена от вторите, ще търся хармония с нея. Ако си намеря от третите, ще търся и хармония с нея.

Да, чувствам се най-добре, сред вторите, които са общо взето трезвото, морално съсловие, но не съм докрай свързан с тях. Всъщност не ми и пука много. Не робувам на някоя идея, трудно ми е да се чувствам нещастен, и много отдавна не съм се чувствал предаден, особено от жена.
    Последно редактирано от Chacho : 07-19-2013 на 15:33

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Лейди, ето какво можеш да кажеш. Какво мислиш за момичетата, които описах.

Град
    Варна
    Лейди, ето какво можеш да кажеш. Какво мислиш за момичетата, които описах.
    Дай ми цитат. Не знам какви момичета си описал.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Чачо, имаме някои близки идеи, но не съм напълно съгласен с теб. Смятам, че човек може да греши, дори и като прави онова, което иска/харесва. Усещането, че грешиш е съвсем различно от това да желаеш.
    Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 15:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си