- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Айде пак да си говорим за бройката...
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да се опиташ да накараш някого да се почувства гузен, неприет и долен, заради (нещо свъразно със) сексуалността му - дрехи, брой партньори, слухове, и т.н. В по-неразвитите страни същият акт (слът шейминг) може да се срещне и под по-брутални форми - над изнасилено момиче, защото е...изнасилена, т.е. е била с мъж; жена, която има желание за достъп до контрацептиви, презервативи или аборт.
По-страшни са последствията не върху индивида в/у, когото се извършва актът, а по-скоро върху обществото и мнозинството жени, ако гледаме глобално.
Поредното сексистко послание към света...
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Денис Родман в едно интервю каза че е спал с около 2 000 и на половината не бил плащалДали ги помни аххах по скоро си ги записва с чертички във дневничето
И това е лошо?
Извинявай/те, но ДА ЖИВЕЕ ДВОЙНИЯТ СТАНДАРТ.
Никога няма да обвиня мъж на около 20, спал с 15 жени, ама мадама на моите години, отворила си краката за 15 различни. Айде не.
И с теб сме си говорили за една, дето е от има-няма година в Студентски и съберат ли се 4-5 момчета в стая, били и те приятели, тя е спала с поне трима от тях. Е, как да я нарека? "Освободена"?
^Подкрепям Виоленца.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Последно редактирано от Chacho : 07-25-2013 на 05:42
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз пък в конкретния случай подкрепям Пантерата.
Сигурно ще очаквате някакъв фундаментален аргумент, но преди това бих искал да видя аргумент в подкрепа на другата теза.
^lol
Само да си доиграя лигата.
Изненадах ли те?
1v3 нямаше да е честно.![]()
Не знам, бе, хора... В моята глава си е така. Дълбоко вярвам в него и по никакъв начин не чувствам сексуалността си потисната заради този факт.
Ще опитам все пак: Някакси мъж, спал с 15 жени, в моята глава звучи като: "ей, успял е да предразположи 15 различни типа персонажи, браво".
Жена, спала с 15 мъже на крехката възраст от 20 години, ми звучи като: "Тая толкова лесно ли си сваля дрехите?"
За мен една дама би следвало да е съумяла да натрупа опит с по-малко бройки отколкото един мъж. Би следвало да е нежна, да е дама, да е предизвикателство, да е връх, който следва да бъде покорен. И ако за 4 години сексуален живот (ако е започнала на 16), този връх е превзет от 15 различни типа, той вече далеч не е предизвикателство.
Колко човека са успели да изкачат Еверест? А колко са умрели в опита?
Айде сравнете го с Черен Връх/Голям Перелик/Шипка. Кое е по-интересно?
В заключение: твърдо против съм обявяването на една жена като курва заради една-две-три случайни бройки, но в никакъв случай няма да гледам с добро око на момиче, което е спало с половин Студентски и когато приятелят ми обясняваше, че не е спал с нея, други момчета не му вярваха. Еми, сори, курвалък е.
Ако мадамата пак е спала с 15 човека, но това не се тръби навсякъде, а аз съм разбрала случайно, както ми се случи с една позната, отношението ми няма да е толкова негативно.
Има си причини тия неща да се разчуват.
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-25-2013 на 07:48
Ако Еверест ще ме убие, предпочитам да се кача на Черни връх с 1 шише водка и джам ( аз + водка + коз = мега-скандален-аз) и да си сляза като пич, жив и здрав.
А сега сериозно... като си изгледам фюма.
Ина, това, че ти имаш нужда да бъдеш предразполагана, че имаш нужда да се чувстваш като награда, цел, предизвикателство и си търсиш ловецът/закрилник/пленител, с който да се допълните, не означава, че всеки е избрал роля като твоята. И в крайна сметка всичко това обслужва нуждата ти да си щастлива във връзката си и да ти доставя удоволствие сексът.
Когато друга жена няма нужда да изпълнява тези "типично" женски роли, не иска да й пука с кой спи и си намира хора, които пасват на мисленето й, не прави нищо по-различно от теб. Щото смисълът на секса не е да си потвърдим колко сме мъже или жени, а да му се наслаждаваме.
Казваш, че колкото повече са я минали, толкова по-безинтересна е. А това не е ли единствено невъзможността да се радваме на живота? Всеки ден излизаш на улицата и подминаваш дърветата, храстите, тревите, в които, ако влагаш смисъл, ако намираш цикъла на живота и хармонията в тях, не би ли се наслаждавала? За някои от нас тези неща не се открояват, но за други може да са единственото на фокус. Подобно на този пример, някои намират всеки път предизвикателството и удоволствието в секса, без значение от бройката. Рано или късно и на теб ще ти се наложи, ако искаш дълга семейна връзка, в която да не изчезне секса. Щото за 10 години клатене и при теб няма да има предизвикателство.
Така че всичко е до погледа. Докато за теб един подход е правилен, за други може да означава да вървят срещу себе си. Помниш ли, когато те набеждаваха, че си курва, щото духаш, макар че обясняваше, че е за приятелят ти и доставяш удоволствие на неслучаен човек? Тогава как заставаше зад идеята, че е важно помежду ви емоцията да е налице, да се одобрявате един друг и да не слушате чуждото осъждане, щото сексът помежду ви цели точно това - удоволствието?
С какво е по-различно момичето, което се изчуква с 15 човека и всички са щастливи?
И нещо друго, защо точно момичето трябва да играе тая роля на чистата и неопетнена? Защо не може тя да си търси завоевания и мъже, които са предизвикателство? Толкова ли е лошо да излезе от чуждата представа за жена? Едно е да не ти допада такъв тип момиче, друго е да се опитваш да я накараш да се чувства засрамена, мръсна, долна, щото има различни нужди от теб. В крайна сметка изхождаш единствено от собствените си нужди, не от някви универсални. Мисля, че е пределно ясно, щом момичето не споделя поведението ти.
С други думи, не всички на тоя свят държат да са силните мъже и галантните жени. И тъй като нищо не пречи да изберат друг път, не виждам как ще се аргументираш, че една жена може да се срамува от това, че спи с много, при условие, че не можеш да обясниш защо мъжът трябва да има "мъжката" роля и жената - "женската". Отдавна е минала нуждата да ловуваме, да се чудим дали ще преживеем в дивото и да сме примитивни. Време е да осъзнаем, че и останките в мисленето ни от онова време не са нужни и хора, които не ги споделят, не са ненормални и неморални.
Според мен не и пречи на момичето, че са я минали 15 човека, стига да не са от 1 компания![]()
n00bs
Доста мъже са ми казвали, че не изпитват същия кеф, когато чукат жена, за която се знае, че не е особено тежка и/ли завоевание.
По второто - сериозно ли ме питаш къде е разликата? :д
Мъжете могат да са завоевание, но далеч не в смисъла на секс. Мисля, че това е пределно ясно. Да "завоюваш" мъж, като го накараш да спи с теб, далеч не е трудно и не представлява (особена) пречка. Женските усилия се насочват в друга посока.
Моят ми беше завоевание и се насладих на всяка стъпка по пътя към "Еверест". Ама хич не ми беше трудно да го "накарам" да си легне с мен.
Не се хващай за тия "15". Щото те по същия начин могат и да са 35. Сериозно, ама с ръка на сърцето, не те плаши подобна мисъл? Ама наистина, ако знаеш, че мадамата, с която предстои да спиш, си е лягала с 35 преди теб? Няма да подходиш с едно наум, няма да дадеш назад, няма да излезе като тема на разговор... никога?
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-25-2013 на 10:23
Ами ако е на 27 примерно и е имала по 2-3 на година - не.
n00bs
Добре, де, Пинки, аз от постовете ти оставам с впечатлението, че доводите ти против *безразборния* (условно казано) секс от женска страна са, че това не би се харесало на потенциалните им партньори от мъжки пол.
Не ми се връзва подобно мнение с образа ти на интелигентно и независимо момиче. Хърр дърр няма да правя секс, 'щото другите ще ме сочат с пръстче... Наивно ми идва малко.
да, на мене пък са ми обяснявали, че , ако са се родили жени, панталоните е нямало да им се качват над коленете
странно ми идва да оценяваш качествата на някой по предполагаемата от теб бройка на партньорите му, защото тук идва моментът с "Като кажат, че сестра ти е курва, ходи обяснявай, че нямаш сестра." Аз държа на правото като поискам някой, да мога да го имам...но тук идва идеята и колко високи са критериите на жената - ако се развива и социализира в среда, която е приятна и харесвана от нея, съответно и с такива хора, би трябвало част от тях да изпълняват стандартите и критериите и
въобще безумно ми идва идеята, ако има 2-ма в една връзка/ в едно легло и двамата са там по собствено желание и съответно имат еднакви права - брой партньори, развитие в кариера, кой да е отгоре, ако щеш...дори и най-смешното - еднаква вероятност да си лепнат някоя болест, което е единственият довод, който бих приела срещу 10+ партньора, но и за двата пола
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Т'ва като най-добрата ми приятелка която на сутринта след първия ми път специално си отдели 30 минути от съня та да ми обясни к'ва съм долна измет... :х За мен пък мъжа си е Еверест. Никога не съм била най-привлекателното момиче в стаята, дори не съм била в категория привлекателни и когато сега нещата са различни искам да си имам разни завоевания. Пробвам се. От една страна колко по- ще е следващия от моята гледна точка, а от друга колко по-добри отзиви мога да получа. ('щото обикновено приятели на приятели и няма как да не получа рецензия) Не е казано, че лягам с всеки, понякога като стигнем до момента, в който съм на върха и дори не ми е до лягането... Пък и т'ва си изисква умения, а аз не мога да бъда посредствена в нищо.
![]()
Какво да кажа, пълна съм с изненади.
Шегата настрана. Не претендирам, че разсъждавам логично, само се опитах да обясня, категорично не искам да ви убеждавам в моята гледна точка. Вътрешно усещане ми е.
Никога не съм се спирала умишлено да правя секс, няма и да се спра заради хорското мнение. Просто съм от този тип, че one-night-stand-овете биха ми се случили веднъж, два, три пъти. По ми се вписва сексприятелчето като идея, не съм момиче, на което й е лесно да си сваля дрехите с непознати. Досега съм имала само връзки, през които съм правила секс.
Моля те, не разбирай "много ми се чука, ама няма, щото... какво ще кажат хората".
Окей. Наистина би било по-разбираемо, макар че лично аз и като мъж, и като жена бих се запитала: Окей, а на тази какво й има, че на 27 е нямала и една по-сериозна връзка?
AliceSw, не знам с какви комунираш, но в моята среда съм чувала безкрайно много пъти: "да уе, става за веднъж, ама за повече... да не съм луд, брат, тая знаеш ли ква е курва". И когато съм го чула, е било оправдано. Идея нямаш какви неща съм чула по адрес на въпросното момиче, изръшкало половин Студентски (или по-скоро момичето, което е било изръшкано от половин Студентски), направени като коментар от момчета, с които е спала.
Което ме навежда на последната част от поста ми:
НЕ съдя за едно момиче само по бройката. Споменах вече, че случайно разбрах броя на партньорите на една позната. Стори ми се главозамайващ, но никога, никога не бих я нарекла лека, камо ли курва. Защото определящото е поведението. Обикновено бих тръгнала с едно наум, но винаги в процеса на запознанство мога да се убедя, че това момиче с голямата бройка е в пъти по-голямо предизвикателство и завоевание... дама, ако щеш, от някоя, дето е била с 2-3, ама е пълен атеншън хор и убива за внимание, върти момчетата и т.н.Щото и такива познавам.
Ех, че дилеми относно преценката за едно момиче. Докато бройката на едно момче никога няма да ми влияе върху мнението, щом въпросният е попаднал около мен. Душевно девствените обикновено не се задържат много.
Наистина се надявам да успях да обясня достатъчно добре този пътПросто споделям своята гледна точка изцяло в положителен дух.
Ще се радвам да чуя и аргумента на Психопат, най-вероятно ще е по-добър от моя с "вътрешното чувство".
Това за бройката си мисля че опира най вече до мислинето на момчетата което е некво остаряло защо те се прават на силния пол а не са.
Храна за размисъл
http://www.youtube.com/watch?v=EU20JnsYiXc
Коментар по видеото
Много добре започна мадамата. "Знаете за коя говорим... не онази обърканата, не другата, а онази, която... о, да, тя е курва".
Обаче... изобщо не виждам за какво я даваш за храна за размисъл? Мадамата е много, много по-крайна от мен. "Момичетата правят оne night stand, защото нямат caring friends"? Логика - нулева.
Сериозен ли си или просто искаш да се бъзикаме на добре позната в тоя форум тема "Девствена ли съм/Курва ли съм, ако го правя само отзад?" :Д
Тя казва "може да изглеждате като курва, може да се държите като курва, но аз ще ви съдя на база единствено на това колко еди-какво-си сте слагали еди-къде-си". Че това е в пъти по-крайно от мен.
"It's your choice whether you want Wanderland to be an exclusive club [...] or a theme park, where kids get in for free..." - Именно.