- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е.... anonymous708973
Какво ще направиш,ако приятелят ти ти се развика публично и те унижи,защото си треснала по-силно вратата на колата му и е паднала някаква лайсна. хипотетично говорим.
maDamn
Успокоява ме това, че както аз, така и ти, така и всеки един човек на тази планета рано или късно умира. Безсмъртни хора няма. Като малка преживях животоспасяваща операция и сега дефакто живея втори живот. Това ме накара да живея за мига и 'премахна' страха ми от смъртта. Като цяло това е главната причина да не изпитвам страх от нищо(височините са изключение!).
![]()
Ще вали ли ? (София)
Какво смяташ да записваш след даскало, мислил/а ли си по тоя въпрос ?
Кога за последно си игра на кукли ?
Коя книга, която си прочела, наистина ти е харесала, май исках да кажа истински...?
Кажи ми три филма, които са те впечатлили или много са ти харесали....?
Какво е небето ?
Слагаите някакви по-интересни,тая Лиланда точно каквото си мислиш че ще отговори,точно това отговаря.Нищо интересно няма.
The hunger games може би?
изненадваш ме с тия филми, или всъщност...не ме изненадваш,нормално е да те впечатлят за годините ти.
Смяташ ли ,че щастието си има цена и каква е тя?
maDamn
Не ти го пожелавам, така че се надявам да не го приемеш с лошо.
Ако днес ти се появи нова такава ситуация, не мислиш ли, че ще те разтресе? Не мислиш ли, че спокойствието ти идва от това, че е преминал тежкия момент, а не от това, че си се примирила със смъртта? Просто да си окачествила преживяването като нещо, което е било страшно и да си го омаловажила, заради добрата развръзка?
Също така, смяташ ли, че тогава си успяла да го оцениш? Сега си на 15, тогава си била още по-малка? Като си го преживяла, ценяла ли си живота по същия начин, по който го цениш сега?
И ако рано или късно умираме, въпреки това, не те ли е страх да умреш рано? Аз например нямам проблем с факта, че ще умра някога, но със сигурност ще ме съсипе, ако разбера, че ще умра след 5 дена.
Казваш, че живееш за мига. Ако се наслаждаваш на конкретния миг, това не ти ли пречи понякога да се лишиш от наслада, да запретнеш ръкави, да поблъскаш за нещо, на което да се насладиш и което не се постига за един миг?
Какво мислиш за здравословното хранене?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Chacho, колкото и да уважавам писателския ти талант.. тия въпроси и опита ти за дискусия не са за този юзър.. странно, че не смяташ и ти така.....
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
E, дори глупакът осъзнава това. Недей така. Момичето е само на 15, нормално е да смята, че всичко, което хвърчи се яде
Някой път ми прави впечатление, че мерите другите само със собствения си аршин, ама в крайна сметка няма как да стане. Сигурна съм, че (и дано не ѝ се случва скоро) когато изгуби близък, целият ѝ светоглед ще се промени. Допреди няколко години и аз не отдавах много мислене на смъртта, ама на...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last