.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1267

Hybrid View

Разкажи ми за момичето, което най-много си обичал до тук. (В "Любов" сме все пак.)
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Разкажи ми за момичето, което най-много си обичал до тук. (В "Любов" сме все пак.)
    Бях в 9 клас, една съученичка се свърза с мен и почнахме да си пишем, допреди това бяхме на здравей-здрасти. Пишеше ми за някви проблеми с гаджето си, аз давах съвети там, типична френдзона. Чаках я бая време, тя смени поне 3-4 преди да ме отреже.

Да, беше едностранно, но много уроци научих тогава, много се промених като характер. Дори и да не е искала, съм се раздавал много за нея. Постоянно беше в мислите ми, постоянно съобразявах действията си с нея. Спортувах, за да й се харесам, учех, за да й се харесам, стараех се да съм добър човек, за да й се харесам. Не знам дали звучи повече надменно или наивно да говоря така, но ми се получиха тези неща, тоест отличавал съм се на фона на останалите. Разбира се, тя отдавна беше усетила мотивът ми, сигурно я плашех доста, но съм и сигурен, че промених и нея много. Не веднъж съм й давал посока, хъс и подкрепа.

Та по-късно нещата между нас не се получиха. Не си говорихме към половин година. След това си подновихме взаимоотношенията, чисто приятелски. Вече окото ми беше по други мацки, съвсем откровено остана единствено приятелство между нас, просто реших, че с нея не ми е било писано. Е, ако трябва да призная, все още я обичам и със сигурност повече, отколкото всички, които след това са се появявали в живота ми, макар и привидно следващите ми връзки да са изглеждали много по-сериозни/реални. Може би в някакъв момент съм бил готов да се колям с някого, за да я спечеля, за да се гаджосаме или както и ще да го изказваме. Но след това бях готов да се колям с някого, без да очаквам тези неща. Просто я чувствах като роднина. Мисля, че това е най-чистата ми обич. Днешно време се чуваме веднъж на половин година, но се чувствам прекалено удобно покрай нея.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си