.
Отговор в тема
Страница 8 от 11 ПървиПърви ... 4567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 264
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    какви обещания?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Chacho
    Нищо не знам, не са излезли мачовете, изобщо не съм спамил си нямам на идея.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Така е, защото никой 18-19 годишен в днешно време не може и да си помисли за събиране на едни 40 бона за жилище. колата остава единствената по-голяма вещ, която можеш да си позволиш на тези години.
    Че кой ти говори за купуване?
    Само в България такъв голям процент от хората имат собствени жилища.

Ти си бачкай, купувай си сам и глезотиите, ама плащай сметки, храна и т.н., пък тогава си купи заветната КОЛА. Поне аз така разбрах Чачо.

Лафът на Джейми Ланистър кърти :д

Мега фен Аватара на babity
    Е то кат' не е твоя собственост, ебем ти финансовата независимост.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Е то кат' не е твоя собственост, ебем ти финансовата независимост.
    Финансово независим означава сам да си заплаща нуждите. Това включва и наем на жилище.

То тогава и храна като си купуваш, не можеш да получиш финансова независимост, щото все ще се изчерпа. Освен ако не си вземеш запас доживот.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Оффф, не трябва да се налагам, не знам 'що го правя. Простете!
    Последно редактирано от babity : 08-02-2013 на 15:43

Град
    Варна
    Не се налагаш, просто си се объркала в понятията

Да кажем, че България е много малка държава.
    Никой не е дошъл да ни завземе, управляваме се сами, имаме си монарх, народ, закони, прочие. Никой не ни се меси. Наричаме се независими.
    Утре идват Гърците и ни превземат. Вече те ни управляват и ставаме зависима държава.

За периодът, в който сме се самоуправлявали, независими ли сме били или не? Ако не сме, то какви сме били?

Иначе, babity, за черни дни хората спестяват.

Мега фен Аватара на 102
    Много долно избягвате по-наболелия въпрос, а именно.. Кой чупи лайсната и сложи ли нещо вътре....?

^уабабабабабабабабабабаба!

Аз си имам няк'ви мои си виждания за успех и независимост. Не казвам, че са достижими (за всички). Но те са си само мои и дали са правилни или не, няма смисъл да упорствам, 'щото и другите си имат техни и трябва да съм по-толерантна. По принцип, не само тук и по тоя въпрос.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от Magnolia13 Виж мнението
    Не е нещо моментно хора, имам нужда от помощ вече................това стигна прекалено далеч... говори се само за коли, навсякъде има коли... онзи ден от въртежи се заби в една ограда, сега вместо да ходим на море ще плащаме акт, а ако зад оградата имаше деца? Преди всичко негово бях аз.... а сега сме аз, той и приятелите му... и говорим за колата му... днес не издържах и му казах, че си тръгвам завинаги, защото не мога да бъда на последно място и той ме остави да си тръгна.... прибрах се и си скъсах гъза от рев.... обадих му се, за да вида къде е и той каза,че е с момчетата и оправят бронята на колата му...и му казах "Ще съжеляваш за тоя ден.." и той ми каза "Закво пък да съжелявам" как може да не го е страх,че ще си тръгна...може ли жената, която обичате да ви каже,че си отива завинаги и вместо да се борите ....................съсипана съм в момента, извинете, не трябваше да ви занимавам с тия глупости..... красиво момиче съм, викали са ме за фотосесии... умна съм, издържам се сама, уча си...... как можах да позволя така да изгния от вътре и да се превърна в толкова слаба личност и да се оставя да ме тъпчат
    Помощ ли ти е нужна или транспорт за без пари? На тоя са му само колите в главата, на такъв етап е и нищо неможеш да направиш. Караш го да избира и му се фръцкаш сякаш си майка на децата му. Реално може да си намери друга, вероятно не по-лоша от теб, която да го приема такъв какъвто е.
    И за протокола, тоя си се държи като задник и нямам идея що се занимаваш.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Че кой ти говори за купуване?
    Само в България такъв голям процент от хората имат собствени жилища.

Ти си бачкай, купувай си сам и глезотиите, ама плащай сметки, храна и т.н., пък тогава си купи заветната КОЛА. Поне аз така разбрах Чачо.

Лафът на Джейми Ланистър кърти :д
    Е, добре, по рожденни дни така или иначе ти дават пари. Да събера 1500лв за три месеца под наем за "финансова независимост" или да ги дам за кола? Кое ти се вижда по-добра инвестиция? Какво пречи след колата да започна да работя и да си я поддържам и да си се изхранвам? А, ако вадя 600лв, от които 300 давам по колата, щото ми е кеф и с останалото едвам свързвам двата края, прави ли ме комплексар?

Мега фен Аватара на draid
    40 хиляди какво ? Защото 40 хиляди далеч не са голяма сума. Ако говориш за 40 хиляди лв, кажи къде ги намираш тия жилища, веднага ще капарираме едно, това може само някъде по забутани малки градове и села да се намери имот за такива пари, а там няма никаква полза да се купува за живеене, освен ако не ти е омръзнал живота. В София да речем е немислимо дори за двустаен, какво остава за нормално жилище.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    40 хиляди какво ? Защото 40 хиляди далеч не са голяма сума. Ако говориш за 40 хиляди лв, кажи къде ги намираш тия жилища, веднага ще капарираме едно, това може само някъде по забутани малки градове и села да се намери имот за такива пари, а там няма никаква полза да се купува за живеене, освен ако не ти е омръзнал живота. В София да речем е немислимо дори за двустаен, какво остава за нормално жилище.
    Говоря за някакво двустайно жилище, не за палат. На 20 се предполага че вътре ще живееш само ти и някоя друга мацка чат-пат, а не фамилията ти. И да за 40хил.лв, можеш да си намериш някое забутано апартаментче във Варна.

Мега фен Аватара на 102
    Малко са.. за конкретното.. освен, ако не е нааааааааааааааииииииииии иииииистина супер гига забутано апартаментче.... дето по-добре да си под наем.

Голям фен Аватара на sneering
    Финансово независим и финансово добре живеещ са две различни понятия. Каква е файдата да се водиш независим,след като мизерстваш под наем и ядеш от лидъл,само заради етикета на такъв? Някой го боли к**а,дали си плащаш сам сметките или не,след като нямаш стандарт да покриеш младежките си нужди,изоставаш от наборите си и си пълен с липси.

По-добре финансово зависим и позволяващ си много,отколкото независим позволяващ си нищо с гордостта че е такъв

^Съжалявам, но за мен, мнението ти олицетворява кифленското мислене много точно.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цените на жилищата нямат нищо общо с тези от преди 5-6 години, това за протокола.

Относно финансовата независимост, има голямо значение от кого си независим. Ясно, че няма да лежиш на мама и тати до живот, но е факт, че в България родителите подпомагат децата си до голяма степен и след като навършат 18, не като на запад- да ги изритат след тази 'заветна' възраст.

Познавам момиче, което живее в къщата на приятеля си, кара неговата кола, взима едни кирливи 600-700 лв заплата и плюе по другите, които живеят при майка си и баща си. Тя била финансово независима, пък те мамини синчета. Говорим за възраст от 20-21 години, не на 30 примерно. Има огромно значение дали ще си зависим от родителите си или от някой хашлак, с когото след 2 години може и да не сте заедно.

Ти сигурно вземаш 3000лв? Или си живучкаш при ваще и не вадиш никакви пари? С 600лв можеш да си живееш сравнително добре спрямо българския стандарт.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Не позна. Вадя пари.
    Казвам кирливи, защото 600-700 лв, които тя взима, са й само наемът на къщата (ако трябваше да плаща за нея примерно) и до там. Даже и за самото живеене в къщата няма да стигнат- ток, вода, парно.

Крайно малоумно е да живееш с това онова от тук от там. В на тоя апартамента, с на оня колата, с на трети храната, ама виждате ли, независим съм. С 600 лв не можеш да живееш независимо и нормално (разбирай немизеруване)

Ако трябва да плащаш наем, да, няма да ти стигат, но ако си със съквартирант(и), ще ти се получи. Вярно, че няма да е като "Тати носи, мама меси", ама все е някакво начало.

Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Ти сигурно вземаш 3000лв? Или си живучкаш при ваще и не вадиш никакви пари? С 600лв можеш да си живееш сравнително добре спрямо българския стандарт.
    Как се живее добре с 600 лева,ти луд ли си бе момче.В тоя болен меркантилен свят,едни прилични кецове са ти 200 лева.Ако искаш втори чифт?Нали и дънки трябва да имаш?Еми младежките нужди? Един бар да направиш не пада под 80 лева,нали трябва да си нормален и да излизаш,а не да ги гледаш във фейсбука как си качват снимки и се забавляват.
    Отделно ако си имаш приятелка,колко допълнително пари отиват,еми кола ако караш?
    Говориш за живот пълен със заместители и икономии,това дават 600 лева на месец.Това не е добър живот,извинявай много.

Питай ваще какво им е било 90-те и им заговори за кецовете ти и младежките ти нужди. Казах ти, мисленето ти е като на класическа 14 годишна кифличка. С това мислене, трябва да убиеш ваще, за да заживееш самостоятелно някога.

Ти няма как да ми определяш моето мислене,щото си абсолютен галфон,който ми твърди че с 600 лева самостоятелни доходи се живее нормално.Аз ти обеснявам реалните цени който ти тропат на вратата,и ми е чудно как с толкова приходи се живее 'добре',забележи използваш думата 'добре',ти ми говориш за вид мислене. Побъркан си малко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си