.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 85 от общо 85
    Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Аз после и пари за частни уроци може да поискам.

http://www.peta.org/issues/animals-u...l-testing.aspx
    Не ти работи линк-а, брат. Благодаря все пак, аз си попрочетох някои работи по темата. /ако намериш някви пари в мен.. твой са.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Факт ли е, че все пак е нещо, факт е. Тогава защо да не стане така и с тестването на животни?
    Отговори си сама, мен ме е срам. И да, в повечето ресторанти са го измислили как да се пуши, или си плащат глобите.... Уместно ли е да сравняваш убийството и мъчението на бедничките кученца и котенца с тютюнопушенето ? На мен не ми пука за животните в случая, имам по-големи проблеми от това, но от любопитство се поинтересувах и едвам намерих неща по темата..... "запознаване на потребителя с отвратителните последици за животните и запознаване с алтернативите".. Време е да стане реалност, да.

anonymous708973
    Guest
    Виждам база за сравнение - нов закон, промяна на стара практика.

Повечето ресторанти си плащат глобите, ама дръжки. Глобите са солени, затова се пуши отвън. В малко ресторанти е разрешено вътре, да не кажа никъде. Основно барове и някои кафенета минават под радара.

Мега фен Аватара на 102
    ,
    Мерси, и аз по сайт-а, които беше на линк-а видях.. намерих.. същото.. всичко много хубаво, хареса ми, ама животното в мен винаги е недоверчиво и смятам, че могат това да го пускат просто ей така..дано да е истина. /странно ми е само.. как реши че знам английски...?

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Повечето ресторанти си плащат глобите, ама дръжки. Глобите са солени, затова се пуши отвън. В малко ресторанти е разрешено вътре, да не кажа никъде. Основно барове и някои кафенета минават под радара.
    Сега като малките деца ли да ти кажа, че повечето ресторанти си плащат глобите.... да си скубем косите ли искаш ? Не са солени за тях, за това което могат да изкарат от пушачи-клиенти, така си го обеснявам.. щом го правят. Начините за пушене вътре сааа... такива съдчета с вода.. за пепелници.. и разни подобни измислици.. сега не ми се мисли, че гледам и други неща. Ти нали винаги даваш за пример другите страни.. в Гърция го има същото и са измислили сумати решения на тоя "проблем".

anonymous708973
    Guest
    Абе, човек, тия глоби не са малки и растат при повторено "престъпление".

Иначе да, винаги има начин да си измият ръцете. Ако на масата има пепелник, заведението плаща. Ако обаче тръскаш в чашка, чинийка, кенче от кола, сервитьорките твърдят, че не са те видели и глобата я плащаш ти.
    Но е факт, че практиката да се пуши се намали драстично след закона

Мега фен Аватара на 102
    Направо ме уби. Не знам, даже не съм се замисляла. Мен просто ми е еднакво на който и от двата езика да е и затова не направих сметка.
    Нямаше как да не се похвалиш....
    I'am donknow inglish languaje.

Мега фен Аватара на 102
    /странно ми е само.. как реши че имам скайп и знам кво е тва...?

anonymous708973
    Guest
    (оная емотиконка от скайп |-( )
    затъпяване, нали? :Д

Мега фен Аватара на 102
    Пишете я по-честичко, за да е подготвен човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си