- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към дамите ...
Въпросът ми към всички момичета в форума е :
Как бихте реагирали ако партньора ви подари животинче ?
Какво бихте казали ?
И как бихте се почувствали ?
Става въпрос за моята приятелка (отново)..
Искам да и направя хубав подарък ...
Тя много обича животните както научих през тези 5 години приятелство -.-
смятам да и подаря едно кученце , котенце или зайче сигорен съм , че ще и хареса ...
Другата част е секса , но него по-късно след година като порасне за по-сигурно!
Готов съм да гупя което и да е животно колкото и да е скъпо познавам я от 10 годишен , и винаги съм искал да и направя едно подаръче ..затова искам да знам какво е мнението ви ...
Последно редактирано от Pr0gr3civ3R : 08-07-2013 на 15:31
Трябва да си абсолютно убеден,че тя може да го гледа!
Както сега,така и след една-две години примерно...
Не знам колко е голяма,но ако сега например още живее с техните,а скоро може да е на общежитие/квартира в друг град, за да учи,нещата стават сложни.
Трябва да си сигурен също и че може да си позволи да го гледа,все пак е някакъв разход...
Кажи малко подробности
Защо не осиновиш кученце,вместо да купуваш ?! 1000000000000 пъти по добре е ! http://arsofia.com/bg/ , ако си сериозен ми пиши на ЛС,ще ти помогна ... иначе,ако си сигурен,че иска и при положение, че обича,според мен е супер подаръкк ^_^
Аз съм абсолютно против да се подаряват животни, освен ако човек вече не е запланувал да си вземе, а някой го изпревари с подарък. В противен случай - не. Никога не можеш да си сигурен как ще реагират родителите (ако живее с тях), дали ще могат да осигурят нужните грижи, запознати и готови ли са за разходите и т.н. и т.н.
Хиляди са случаите, при които подарено животинче се изхвърля на улицата или завършва в приют.
И спря да се върти за миг земята..
Тя е на 15 , аз на 16 и ще сме си в една квартира , защото сме от едно и също училище и я познавам от 5,6 години !!
Това е достатъчно време да я опозная .. Ще се грижи добре .. Сигорен съм ..
ЕДИТ : Живея с нея . Тя от много време иска животинче , днес я поканих на среща .. И и казах , че я обичам![]()
Недей прави такива подаръци. По-добре я питай, обсъдете го и ако иска, отидете заедно и вземете като ти го платиш, примерно. Но не вярвам да имате достатъчно приходи, че да гледате животно. Ти знаеш ли едно куче колко разходи, време и грижа отнема ? Почни като детенце е... А пък заека също яде, нали.. сеш се. Помисли добре.
dgdg
Какво разбираш под грижи? Кой ще ви дава парички за да се грижите за него?
Любовта към животното и желанието за домашен любимец не са достатъчни.
Винаги съм искал да и кажа колко много я обичам , но много се срамувах и днес опитах явно се получава , защото разбрах , че тя прави всичко само , и само да е при мен ! и вярвам , че ще и хареса животинчето и още се чудя как ще реагира .. Затова питам дамите как бихте реагирали ако партньорът ви , ви подари животинче
ЕДИТ : имам достатъчно пари дори съм отделил специялно за това момиче , тя от доста време иска животно .. Ще и купя едно знам , че ще се зарадва , парите са ми достатъчни дори ми идват в повече , аз кредити скоро няма да тегля , може би чак като си купя собствен дом
Искам да знам само какво мислите за този жест ?
Последно редактирано от Pr0gr3civ3R : 08-07-2013 на 16:41
Ако мисли като теб - шамар.
Ако не ти харесва идеята ти кажи какво да и дам
измисли каквото и да е ще и го дам
Огромна плюшена играчка + шоколад. Ще свърши работа при 99% от момичетата.![]()
УАУ, чакай ?! тя е на 15,а ти на 16 и живеете заедно “?!?!?!
На квартира сме , но тя се връща при майка си и баща си петък и събота ... това ме влудява .. а мойте родители също идват но 1 път в седмицата
А и ляля и живее до нас -.- ...
Не сме баш сами , но какво да се прави кои знае след 3,4 години ...
Познаваме се от много малки и аз си я обичам това за мен е най- важното !
Тя не е като повечето момичета , не е капризна вообще ... Аз си я глезя
6 години сме приятели седим заедно по пейките не дава на други момичета да сядат до мен , като ми говори очите и направо блестят ! 6 години не сме се разделяли и за ден , през цялото време сме били приятели , но тя ме е обичала и от срам не ми е казала , аз съм същият срамежлив сандал , даже сигурно съм най-срамежливият в форума ... надявдам се да не се разделяме както беше и миналите години ;(
Умолявам ви , помогнете за връската ми... Искам да съм с нея не знам кога мога да и предложа секс не искам да я загубя
Умирам от срам особено след като и казах какво изпитвам към нея много съм срамежлив , но съм готов на всичко , на всичко за нея .. Много е сладка . само като я погледна свят ми се вие , но не знам как да и го кажа ..
Аз мога да го върна ако не се съгласи , но едва ли , само искам да е с мен !![]()
Е, добре де, ти за подаръка ли ни питаш или за връзката си? Или и за двете? Може и аз да съм лудата, ама не схванах.
1) За животинчето - аз също обичам животните. Много. Бих била извън себе си от щастие, ако някой ми подари животинче. Но... винаги има едно "но". Ако семейството ми имаше възможността и пространството за гледане на животинче, досега да сме си взели. Но понякога не всичко е такова каквото изглежда. Може да имаш пари за първите една, две години... Ами после? Представи си, че парите свършат или се наложи да ги използваш за нещо много по-наложително, като операция, не дай Боже. Тогава животинчето остава на заден план, ще страда и то, и вие. Нещо по-малко, но със също толкова голяма стойност за нея, също би ѝ харесало.
2) За връзката ви... Ти вече си ѝ признал. Не можах обаче да разбера дали и тя има чувства към теб. Дали ти го е казвала. Ако е така, според мен всичко е наред. Все пак щом живеете заедно (което е малко странно) и се познавате толкова добре, можете да седнете, да преглътнете срамежливостта си и да си поговорите. За секса... когато му дойде времето, ще го усетиш. Тя също. Все пак зависи от нея - дали е готова и т.н. Ако се съберете, изчакай да мине малко време, седнете и поговорете. За това се изисква търпение и доверие, което ще изградите във връзката си.
П.П Ама че дълъг пост!
моят бивш, когато бяхме заедно ми подари котенце, черничко със зелени очички, беше малко поотраснало, не съвсем бебе ^^ аз обожавам животни, нацелувах го онзи и после не спрях да си се радвам на котето.. замъкнах го вкъщи и продължих да си играя с него и да сипя любови така до ден днешен, въпреки, че с момчето се разделихме, котаракът си ми е слабост и го обожавам, както и другия котарак, и кучето <333 .. още мечтая за пор и заек и в близкото бъдеще се надявам да си взема
та след като се разтопих с размислите и обясненията за животинки прочетох и коментарите, та :
ако сте в квартира, най-добре вземи зайче, 'щото котето може да изподере всичко, а и докато се научи да си върши работите в тоалетна.. а кучето и то същата работа като котето, но зависи колко ви е голяма квартирата, но ако си решил по-добре е да избереш по-мъничко
секса сам ще дойде, няма закъде да бързаш, когато е готова ще си проличи.![]()