.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 82

Question Въпрос към дамите ...

Въпросът ми към всички момичета в форума е :
    Как бихте реагирали ако партньора ви подари животинче ?
    Какво бихте казали ?
    И как бихте се почувствали ?

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Бих се зарадвала, особено ако е куче.

Цитирай Първоначално написано от heartsdesire Виж мнението
    Бих се зарадвала, особено ако е куче.
    малко или голямо

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Цитирай Първоначално написано от Pr0gr3civ3R Виж мнението
    малко или голямо
    Средно, като например голдън ретривър.

Става въпрос за моята приятелка (отново)..
    Искам да и направя хубав подарък ...
    Тя много обича животните както научих през тези 5 години приятелство -.-
    смятам да и подаря едно кученце , котенце или зайче сигорен съм , че ще и хареса ...
    Другата част е секса , но него по-късно след година като порасне за по-сигурно !
    Готов съм да гупя което и да е животно колкото и да е скъпо познавам я от 10 годишен , и винаги съм искал да и направя едно подаръче .. затова искам да знам какво е мнението ви ...
    Последно редактирано от Pr0gr3civ3R : 08-07-2013 на 15:31

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Трябва да си абсолютно убеден,че тя може да го гледа!
    Както сега,така и след една-две години примерно...
    Не знам колко е голяма,но ако сега например още живее с техните,а скоро може да е на общежитие/квартира в друг град, за да учи,нещата стават сложни.
    Трябва да си сигурен също и че може да си позволи да го гледа,все пак е някакъв разход...
    Кажи малко подробности

Супер фен Аватара на Reenata
    Защо не осиновиш кученце,вместо да купуваш ?! 1000000000000 пъти по добре е ! http://arsofia.com/bg/ , ако си сериозен ми пиши на ЛС,ще ти помогна ... иначе,ако си сигурен,че иска и при положение, че обича,според мен е супер подаръкк ^_^

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз съм абсолютно против да се подаряват животни, освен ако човек вече не е запланувал да си вземе, а някой го изпревари с подарък. В противен случай - не. Никога не можеш да си сигурен как ще реагират родителите (ако живее с тях), дали ще могат да осигурят нужните грижи, запознати и готови ли са за разходите и т.н. и т.н.
    Хиляди са случаите, при които подарено животинче се изхвърля на улицата или завършва в приют.
    И спря да се върти за миг земята..

Тя е на 15 , аз на 16 и ще сме си в една квартира , защото сме от едно и също училище и я познавам от 5,6 години !!
    Това е достатъчно време да я опозная .. Ще се грижи добре .. Сигорен съм ..

ЕДИТ : Живея с нея . Тя от много време иска животинче , днес я поканих на среща .. И и казах , че я обичам

Повече от фен Аватара на feikk
    Недей прави такива подаръци. По-добре я питай, обсъдете го и ако иска, отидете заедно и вземете като ти го платиш, примерно. Но не вярвам да имате достатъчно приходи, че да гледате животно. Ти знаеш ли едно куче колко разходи, време и грижа отнема ? Почни като детенце е... А пък заека също яде, нали.. сеш се. Помисли добре.
    dgdg

Мега фен Аватара на xoxi
    Какво разбираш под грижи? Кой ще ви дава парички за да се грижите за него?
    Любовта към животното и желанието за домашен любимец не са достатъчни.

Винаги съм искал да и кажа колко много я обичам , но много се срамувах и днес опитах явно се получава , защото разбрах , че тя прави всичко само , и само да е при мен ! и вярвам , че ще и хареса животинчето и още се чудя как ще реагира .. Затова питам дамите как бихте реагирали ако партньорът ви , ви подари животинче

ЕДИТ : имам достатъчно пари дори съм отделил специялно за това момиче , тя от доста време иска животно .. Ще и купя едно знам , че ще се зарадва , парите са ми достатъчни дори ми идват в повече , аз кредити скоро няма да тегля , може би чак като си купя собствен дом

Искам да знам само какво мислите за този жест ?
    Последно редактирано от Pr0gr3civ3R : 08-07-2013 на 16:41

Мега фен Аватара на xoxi
    Ако мисли като теб - шамар.

Ако не ти харесва идеята ти кажи какво да и дам
    измисли каквото и да е ще и го дам

Мега фен Аватара на xoxi
    Огромна плюшена играчка + шоколад. Ще свърши работа при 99% от момичетата.

Щом е така ..

Супер фен Аватара на Reenata
    УАУ, чакай ?! тя е на 15,а ти на 16 и живеете заедно “?!?!?!

На квартира сме , но тя се връща при майка си и баща си петък и събота ... това ме влудява .. а мойте родители също идват но 1 път в седмицата
    А и ляля и живее до нас -.- ...

Не сме баш сами , но какво да се прави кои знае след 3,4 години ...

Познаваме се от много малки и аз си я обичам това за мен е най- важното !

Тя не е като повечето момичета , не е капризна вообще ... Аз си я глезя

6 години сме приятели седим заедно по пейките не дава на други момичета да сядат до мен , като ми говори очите и направо блестят ! 6 години не сме се разделяли и за ден , през цялото време сме били приятели , но тя ме е обичала и от срам не ми е казала , аз съм същият срамежлив сандал , даже сигурно съм най-срамежливият в форума ... надявдам се да не се разделяме както беше и миналите години ;(

Умолявам ви , помогнете за връската ми ... Искам да съм с нея не знам кога мога да и предложа секс не искам да я загубя

Умирам от срам особено след като и казах какво изпитвам към нея много съм срамежлив , но съм готов на всичко , на всичко за нея .. Много е сладка . само като я погледна свят ми се вие , но не знам как да и го кажа ..

Голям фен Аватара на nevermind...
    Уътъфъъъ?!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Аз съм абсолютно против да се подаряват животни, освен ако човек вече не е запланувал да си вземе, а някой го изпревари с подарък. В противен случай - не. Никога не можеш да си сигурен как ще реагират родителите (ако живее с тях), дали ще могат да осигурят нужните грижи, запознати и готови ли са за разходите и т.н. и т.н.
    Хиляди са случаите, при които подарено животинче се изхвърля на улицата или завършва в приют.
    Това. Ако си чак толкова сигурен, че иска и ще си купи така или иначе, изпревари я. Ако не си напълно, просто не обричай животинката на лоши грижи и храна.
    Последно редактирано от tori : 08-07-2013 на 18:14

Аз мога да го върна ако не се съгласи , но едва ли , само искам да е с мен !

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Ще предположа, че иска да врътнем едно чеверме

Ох, моля ви сериозно

Е, добре де, ти за подаръка ли ни питаш или за връзката си? Или и за двете? Може и аз да съм лудата, ама не схванах.

1) За животинчето - аз също обичам животните. Много. Бих била извън себе си от щастие, ако някой ми подари животинче. Но... винаги има едно "но". Ако семейството ми имаше възможността и пространството за гледане на животинче, досега да сме си взели. Но понякога не всичко е такова каквото изглежда. Може да имаш пари за първите една, две години... Ами после? Представи си, че парите свършат или се наложи да ги използваш за нещо много по-наложително, като операция, не дай Боже. Тогава животинчето остава на заден план, ще страда и то, и вие. Нещо по-малко, но със също толкова голяма стойност за нея, също би ѝ харесало.

2) За връзката ви... Ти вече си ѝ признал. Не можах обаче да разбера дали и тя има чувства към теб. Дали ти го е казвала. Ако е така, според мен всичко е наред. Все пак щом живеете заедно (което е малко странно) и се познавате толкова добре, можете да седнете, да преглътнете срамежливостта си и да си поговорите. За секса... когато му дойде времето, ще го усетиш. Тя също. Все пак зависи от нея - дали е готова и т.н. Ако се съберете, изчакай да мине малко време, седнете и поговорете. За това се изисква търпение и доверие, което ще изградите във връзката си.

П.П Ама че дълъг пост!

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq
    моят бивш, когато бяхме заедно ми подари котенце, черничко със зелени очички, беше малко поотраснало, не съвсем бебе ^^ аз обожавам животни, нацелувах го онзи и после не спрях да си се радвам на котето.. замъкнах го вкъщи и продължих да си играя с него и да сипя любов и така до ден днешен, въпреки, че с момчето се разделихме, котаракът си ми е слабост и го обожавам, както и другия котарак, и кучето <333 .. още мечтая за пор и заек и в близкото бъдеще се надявам да си взема

та след като се разтопих с размислите и обясненията за животинки прочетох и коментарите, та :
    ако сте в квартира, най-добре вземи зайче, 'щото котето може да изподере всичко, а и докато се научи да си върши работите в тоалетна.. а кучето и то същата работа като котето, но зависи колко ви е голяма квартирата, но ако си решил по-добре е да избереш по-мъничко
    секса сам ще дойде, няма закъде да бързаш, когато е готова ще си проличи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си