- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс между брат и сестра
Тийн форум, в който се водят дебати на тема хомосексуализъм и кръвосмешение. Ей затова го обичам тоя форум!
По темата. Нямам нищо против кръвосмешението поради същите причини, поради които нямам нищо против хомосексуализма. Относно здравните рискове за детето - вече казахте, че всеки сам си преценява какво иска за потомството си и дали си струва да поеме риска, така че това отпада. А тия глупости кое било правилно и кое било грешно са възможно най-тъпите доводи, така че изобщо няма да ги коментирам.
За филма не знам, но в книгата го пишеше. Докато робините приготвяха Денерис за Хал Дрого, пишеше как тя винаги си е мислела, че ще се омъжи за брат си, както са правели всички Таргариени преди тях (за да запазят кръвта чиста).
Противоречиви ценности ли? Кои?
@klimatronik, винаги е лесно да кажеш просто да избере друг човек, ама тя любовта не пита.
За пореден път казвам, като е такъв проблем потомството, ми просто да не се правят деца, а да се осиновяват.
Та от тая гледна точка, връзка между брат и сестра, които ще си осиновят по-късно дете, одобряваш ли?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
не следя темата, но нали говорите в момента за кръвосмешението?
та, искам да кажа, че и ти не би имал връзка със сестра си/няква друга роднина
нали?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Добре, дай да се разберем така:
Брат и сестра се обичат, искат да са заедно и искат да си направят деца, което не е редно спрямо поколението им, затова е грешно.
Брат и сестра се обичат, искат да са заедно и ще си осиновят дете, ако стигнат до деца. Нередно ли е това?
Все пак и второто е форма на кръвосмешение, ако е ненормално, защо е ненормално, защо трябва да се откажат от това?
Няма да ги прекратя, ще очаквам роднините да ме разберат, ако не ме разберат - майната им.
Питаха ме и в миналата тема и не ми повярваха. Та, предполагам че трябва да се стигне до ситуацията, за да кажа, но засега твърдя, че така бих постъпил.
Ама аз много-много не си крия странностите.![]()
нередно е, защото аз казах така
чаче, баце, хубаво е, че си разсъждаваш и че в общи линии не си кух кат градинска лейка, ама не е нужно винаги да измисляш някаква логика там, където такава просто липсва
ясно, че и в тема "баща изнасили дъщеря си и обезглави жена си" мое да го завъртим некак, та да изглежда съвсем окей тва деяние
ама не е нужно
щот понекога черното си е черно и белото се бело
нали..
ето до какви изводи стигнах
нередното сестра и брат да имат връзка е в това,че въобще са допуснали да се влюбят в тяхното семейство явно има основателна грешка във възпитанието им