.
Отговор в тема
Страница 7 от 10 ПървиПърви ... 345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 237
    Тийн форум, в който се водят дебати на тема хомосексуализъм и кръвосмешение. Ей затова го обичам тоя форум!

По темата. Нямам нищо против кръвосмешението поради същите причини, поради които нямам нищо против хомосексуализма. Относно здравните рискове за детето - вече казахте, че всеки сам си преценява какво иска за потомството си и дали си струва да поеме риска, така че това отпада. А тия глупости кое било правилно и кое било грешно са възможно най-тъпите доводи, така че изобщо няма да ги коментирам.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Доведени брат и сестра.. що не...? Вижда ми се секси.. естествено, ако е само секс. Иначе.. въпрос.. защо братът на Денерис не я опраши, за да създадат отново голям клан...? Някъде от книгата или от филма си спомням, че Таргариените са се шибали помежду си, уж за да запазят кръвта си чиста.. може и да не помня точно.....
    За филма не знам, но в книгата го пишеше. Докато робините приготвяха Денерис за Хал Дрого, пишеше как тя винаги си е мислела, че ще се омъжи за брат си, както са правели всички Таргариени преди тях (за да запазят кръвта чиста).

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Аз те разбрах отдавна, просто ти не можеш да разбереш, че моралните ценности, ако ги назовеш по име, ще разбереш, че в един случай ги следваш, в друг - не. Тва са криворазбрани ценности в моя речник.
    хах така е, но и сам ти ги следваш, нали?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Тийн форум, в който се водят дебати на тема хомосексуализъм и кръвосмешение. Ей затова го обичам тоя форум!

По темата. Нямам нищо против кръвосмешението поради същите причини, поради които нямам нищо против хомосексуализма. Относно здравните рискове за детето - вече казахте, че всеки сам си преценява какво иска за потомството си и дали си струва да поеме риска, така че това отпада. А тия глупости кое било правилно и кое било грешно са възможно най-тъпите доводи, така че изобщо няма да ги коментирам.

За филма не знам, но в книгата го пишеше. Докато робините приготвяха Денерис за Хал Дрого, пишеше как тя винаги си е мислела, че ще се омъжи за брат си, както са правели всички Таргариени преди тях (за да запазят кръвта чиста).
    Грях е да рискуваш с ,,потомството'' си.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    хах така е, но и сам ти ги следваш, нали?
    Противоречиви ценности ли? Кои?

@klimatronik, винаги е лесно да кажеш просто да избере друг човек, ама тя любовта не пита.

За пореден път казвам, като е такъв проблем потомството, ми просто да не се правят деца, а да се осиновяват.

Та от тая гледна точка, връзка между брат и сестра, които ще си осиновят по-късно дете, одобряваш ли?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

не следя темата, но нали говорите в момента за кръвосмешението?
    та, искам да кажа, че и ти не би имал връзка със сестра си/няква друга роднина
    нали?

не следя темата, но нали говорите в момента за кръвосмешението?
    та, искам да кажа, че и ти не би имал връзка със сестра си/няква друга роднина
    нали?
    Не. Тва не означава, че следвам ценности, не съм се ограничавал. Просто не изпитвам влечение. Ако изпитвах, нямаше да ги следвам. И по-точно, понеже има хора, които изпитват такова влечение, не ги смятам за ненормални.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Противоречиви ценности ли? Кои?

@klimatronik, винаги е лесно да кажеш просто да избере друг човек, ама тя любовта не пита.

За пореден път казвам, като е такъв проблем потомството, ми просто да не се правят деца, а да се осиновяват.

Та от тая гледна точка, връзка между брат и сестра, които ще си осиновят по-късно дете, одобряваш ли?
    Не всички искат осиновени деца.
    А за любовта.. Значи трябваше да съм мъртъв ? Всички трябваше да сме умрели от несподелена любов? Някой и по 10 пъти май е трябвало да им се копае гроба вече..
    Винаги има място за друг човек в живота ти

Не. Тва не означава, че следвам ценности, не съм се ограничавал. Просто не изпитвам влечение. Ако изпитвах, нямаше да ги следвам. И по-точно, понеже има хора, които изпитват такова влечение, не ги смятам за ненормални.
    значи да предположим се влюбиш в някаква братовчедка (първа, за да е по-близка) и научаваш, че е ти е роднина
    няма ли да прекратиш отношенията си с нея? ами вашите?

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Не всички искат осиновени деца.
    А за любовта.. Значи трябваше да съм мъртъв ? Всички трябваше да сме умрели от несподелена любов? Някой и по 10 пъти май е трябвало да им се копае гроба вече..
    Винаги има място за друг човек в живота ти
    Добре, дай да се разберем така:
    Брат и сестра се обичат, искат да са заедно и искат да си направят деца, което не е редно спрямо поколението им, затова е грешно.
    Брат и сестра се обичат, искат да са заедно и ще си осиновят дете, ако стигнат до деца. Нередно ли е това?

Все пак и второто е форма на кръвосмешение, ако е ненормално, защо е ненормално, защо трябва да се откажат от това?

защо е ненормално, защо трябва да се откажат от това?
    лол и аз се питам същите ?-си, но просто това 'натякване', че това е грешно ми е насадило чувство на погнуса

лол и аз се питам същите ?-си, но просто това 'натякване', че това е грешно ми е насадило чувство на погнуса
    Е, то и към гейовете е от чувство на погнуса, въпросът е дали ги гониш с тояги и да ги хокаш колко е грешно?

Е, то и към гейовете е от чувство на погнуса, въпросът е дали ги гониш с тояги и да ги хокаш колко е грешно?
    отговори ми на ?-сите

а иначе и на мен по никакъв начин не ми пречи нито хомосексуализма, нито 'роднинските' връзки

значи да предположим се влюбиш в някаква братовчедка (първа, за да е по-близка) и научаваш, че е ти е роднина
    няма ли да прекратиш отношенията си с нея? ами вашите?
    Няма да ги прекратя, ще очаквам роднините да ме разберат, ако не ме разберат - майната им.

Питаха ме и в миналата тема и не ми повярваха. Та, предполагам че трябва да се стигне до ситуацията, за да кажа, но засега твърдя, че така бих постъпил.

Ама аз много-много не си крия странностите.

Няма да ги прекратя, ще очаквам роднините да ме разберат, ако не ме разберат - майната им.

Питаха ме и в миналата тема и не ми повярваха. Та, предполагам че трябва да се стигне до ситуацията, за да кажа, но засега твърдя, че така бих постъпил.

Ама аз много-много не си крия странностите.
    мдаа, спомням си аз те бях питала

нз, едно е да го кажеш тук, друго е да го кажеш на семейството си
    сигурна съм, че ще ти е доста трудно, ако не и невъзможно да признаеш такова нещо

но да, много, много ми допадна отговора ти

Мега фен
    нередно е, защото аз казах така

защото аз казах така
    Пробвай да се аргументираш на изпит така.

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Говорите за извратени неща, а не се усещате че това даже не е пряко ваше мнение. Това е наложено ви от общество, роднини и т.н. Мога да дам един прост пример. Тук се счита за извратено може би да ядеш прилепи, червей, ларви и т.н. На много места обаче това са деликатеси и хората си ги похапват с удоволствие. Запитвали ли сте се защо е така ?
    Значи за теб не е извратено да се из*укаш с брат си?

Цитирай Първоначално написано от Dollie Виж мнението
    Значи за теб не е извратено да се из*укаш с брат си?
    Поне 20 души като теб ще влязат след тебе и ще върнат с един такъв въпрос дискусията на 4 страница.

Супер фен Аватара на tireheb
    чаче, баце, хубаво е, че си разсъждаваш и че в общи линии не си кух кат градинска лейка, ама не е нужно винаги да измисляш някаква логика там, където такава просто липсва
    ясно, че и в тема "баща изнасили дъщеря си и обезглави жена си" мое да го завъртим некак, та да изглежда съвсем окей тва деяние
    ама не е нужно
    щот понекога черното си е черно и белото се бело
    нали..

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    чаче, баце, хубаво е, че си разсъждаваш и че в общи линии не си кух кат градинска лейка, ама не е нужно винаги да измисляш някаква логика там, където такава просто липсва
    ясно, че и в тема "баща изнасили дъщеря си и обезглави жена си" мое да го завъртим некак, та да изглежда съвсем окей тва деяние
    ама не е нужно
    нали..
    не е баш така
    примера ти е неуместен
    точка.

Мега фен
    Пробвай да се аргументираш на изпит така.
    изпита го правя, където,когато, защото и както аз пожелая за така . yeh

Мега фен Аватара на 102
    нали..
    А понекога след бело си на черно..
    Нали....

Мега фен
    ама не е нужно
    нали..
    не винаги
    ето например през средновековието е било традиция да се чифтосват сестри и брятя

Мега фен
    ето до какви изводи стигнах
    нередното сестра и брат да имат връзка е в това,че въобще са допуснали да се влюбят в тяхното семейство явно има основателна грешка във възпитанието им

Супер фен Аватара на tireheb
    не винаги
    ето например през средновековието е било традиция да се чифтосват сестри и брятя
    то през средновековието е било традиция и да те изгорят на кладата, щот богохулстваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си