.
Отговор в тема
Страница 5 от 10 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 227
    Голям фен Аватара на Barbie47
    Ами средно са около 1400кал. В някои дни, когато не мога да ги достигна залагам на 50-60гр. сурови ядки. Ако пък толкова не можете да ядете повече от 900кал. защо не пробвате с онези протеинови блокчета, които средно са по 300кал. на 60гр. Не му разбирам особено, но просто ми се струва абсурдно да живея с по 800-900 кал. Поне 1200кал. не са кой знае колко голямо усилие. Две лъжички сусамов тахан с мед и сте готови

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SorrowEyes Виж мнението
    Няма за какво да се извиняваш. Информацията идва от трима водещи лекари в областта; 2012 Великобритания.
    Те знаят колкото и теб ,спокойно.Назубрените неща всички лекари ги знаят.Аз съм казвал,така са направили и със спанака преди и всички идиоти-папагали-лекари са го учили така,че съдържа много желязо и го препоръчвали на хора,които трябва да се завиши приема му.А грешката е била една запетайка
    Опитът и изследвания на стотици хора,които консумират по МИНИМУМ 20 яйца дневно в продължение на години показва,че няма абсолютно никаква връзка.
    Последно редактирано от DownloadVirus : 08-12-2013 на 11:52

Мега фен
    Около 3% от калириите в бланасирана диета трябва да идват от високо калорични и мазни храни. Аз лично не бих яла такива всеки ден, дори и в много малки порции. 1-2 пъти в седмицата, ако си позволиш кроасан или поничка и ако си спазваш калорийния лимит, няма да навредят на свалянето изобщо. Мисля, че в един кроасан има по-малко от 500 калории.
    Да не би случайно да си изтървала една нуличка и да искаш да кажеш 30%?

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Sorroweyes, спри да пишеш глупости,защото тука има доста хора,който не разбират,и ще вземат да ти повярват.

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Абе кво се опитвате да им обясните на такива прости путки ,които ги мързи да си помръднат гъза и слушат някви диетолози с платени дипломки кво тряя да ядат . Месото вголеми количества било вредно ,повече от 5 яйца било вредно хахаха странно защо тогава всички културисти и хора занимаващи се с фитнес се хранят така и са сто пъти по здрави от всички разбирачи които окапват на по 30 години . Нека си правят квот си искат кво ви пука ? Тва да обясняваш на такива хора си е causa perduta ;d

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Да не би случайно да си изтървала една нуличка и да искаш да кажеш 30%?
    Не.

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Цитирай Първоначално написано от marrcandy Виж мнението
    Sorroweyes, спри да пишеш глупости,защото тука има доста хора,който не разбират,и ще вземат да ти повярват.
    Хаха, по здраво. Хейтъри.

Хаха, по здраво. Хейтъри.
    Аз ти казвам истината,нищо общо с хейтър.

Мега фен
    Не.
    Заеби тогава,елементарен опит нямаш както ти казах в другата тема и пишеш наизуст глупости.На 3% мазнини няма ти дойде цикълът,а на мен няма ми става чурката,бе моме.. Като завъдиш здравословни проблеми няма да се чудиш,ама ти нямаш такъв проблем,защото никога не си го изпитвала да гърба си и дано не стигаш да го изпитваш,въпреки че се налага да разбереш колко малко знаеш всъщност.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Тва с лятото ви е само оправдание! Не могли да ядат... аре, бе, много сте зле! Земете се стегнете, че ми писна да ви гледам кльощавите задници! А, много често по улиците взех да засичам само анорексички, тва никак не е нормално!!!
    Къде ги видя тез анорексички? Връщам се от море и по плажа масово са отпуснати женици с паласки, плоски и/ли целулитни задници, коремче етц. Единствената, дето беше слаба и бая стегната, не ми хареса.

Тия с паласките и шкембета,както аз им викам торби с лайна, са по-гадни и от анорексичките.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ Дам, а повече от половината население имат меко казано грозни и неподдържани тела. На улицата поне успяват да прикриват разни дефекти с дрехи, макар и не много успешно, ама на плажа всичко лъсва. Чудя се хората имат ли огледала вкъщи и гледат ли се изобщо. Обичам да слушам оправдания от сорта на "Всеки сам избира как да изглежда"

Оправданията и мързела им е по-голям проблем, наличието на огледало. Хахаха

anonymous708973
    Guest
    Не бе, не е като да има нещо фрапиращо, просто нямаше една анорексично слаба на тоя плаж, не знам BonnieandClyde666 откъде ги намира.

Голям фен
    Град
    София
    И в двата случая е шит!
    Queen of the Damned

Голям фен
    Град
    София
    Мързелът е страшен, дори ужасяващ в такива ситуации и при такива хора!
    Queen of the Damned

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Добре де, нямате ли си свой живот с интересни събития/хора, та цъкате с език и хвърляте камъни по тези, които са избрали /съзнателно или не!/ да изглеждат по коренно различен начин от вас?!
    Един ден такива фокусирани само върху режими и калории хора като вас ще ми вманиачават децата да не приемат въглехидрати и ще им създават комплекси, ако не са излезли от списание...
    Направо... нямам обяснение за това, което чета...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен
    Град
    София
    ^Нещо, май си в голяма заблуда, ми се струва?!
    Queen of the Damned

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    И на мен ми е странно нямате ли си по- интересни занимания от това да коментирате как изглеждат хората по плажовете ? Не си ли давате сметка ,че някои от тези "дебелаци" може да имат здравословни проблеми,други да се скъсват от работа по цял ден ,за да отгледат семейство и тн. Лесно е като мама и тате ти дават парички да ходиш на фитнес и да се храниш здравословно ,но не всички имат тази възможност . Да ,факт е,че на много българи не им пука как изглеждат и имат отвратителни хранителни навици ,но в крайна сметка това си е техен избор . Не за всички хора основна цел в живота е да имат хубаво тяло и да ходят на фитнес.
    Последно редактирано от maldini : 08-13-2013 на 12:00

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    maldini,

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ти мани живота... Мозъкът къде е?
    ...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Еми в последната страница се зачекна темата.За хората,които работят и трябва да изхранват семейства и за това са станали с наднорменно тегло е по-добре да отделят малко време и за тренировки,да ограничат храна,каквото се налага,защото по-добре сега да отделят време да тренират,отколкото после да отделят време за да лекуват болести(които да не дава Господ може да са необратими) . А за останалите 15-16 годишни толумби,които само вземат пари от мама и тате,които често работят в чужбина,а те седят при баба/леля и са станали едни 15 годишни 100 килограмови курви какво им е оправданието на тях ? Разглезени хлапенца да го еВа.

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ти мани живота... Мозъкът къде е?
    +1

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Добре де, нямате ли си свой живот с интересни събития/хора, та цъкате с език и хвърляте камъни по тези, които са избрали /съзнателно или не!/ да изглеждат по коренно различен начин от вас?!
    Най-много ме кефи някви пикли на по 17-18 години да те питат КАК ТАКА можеш да нямаш време за спорт, ти представяш ли си?!

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Най-много ме кефи някви пикли на по 17-18 години да те питат КАК ТАКА можеш да нямаш време за спорт, ти представяш ли си?!
    Еми, аз питам. И смятам за несериозни и мързеливи хората, които го твърдят.
    Пример: Майка ми и баща ми. И двамата работят еднакво много и почти не се прибират вкъщи, ама майка ми стои и мрънка, че няма време, дори когато се случва да прекарва по един ден вкъщи, а същевременно нито готви, нито се занимава кой знае с каква домакинска работа, а баща ми поне три пъти седмично се старае да отдели време на спорт, защото го е грижа за себе си, въпреки че е смазан от работа.
    Освен това тренировки могат да се правят и вкъщи:
    15 минути скачане на въже
    планкове, които не отнемат чак толкова време
    малко лицеви опори, клекове и т.н. и си готов
    Не гълта въобще толкова много време, просто е нужна организация, ама оправданието всеки си го носи на дупето, заедно с мазнинките по него.

Супер фен Аватара на tireheb
    точно 1488 калории на ден, ни 1 повече или по-малко

пп: оправдание, че не тренираш. понеже е голем грях (wait)

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си