- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко калории приемате на ден?
Ами средно са около 1400кал. В някои дни, когато не мога да ги достигна залагам на 50-60гр. сурови ядки. Ако пък толкова не можете да ядете повече от 900кал. защо не пробвате с онези протеинови блокчета, които средно са по 300кал. на 60гр. Не му разбирам особено, но просто ми се струва абсурдно да живея с по 800-900 кал. Поне 1200кал. не са кой знае колко голямо усилие. Две лъжички сусамов тахан с мед и сте готови![]()
Те знаят колкото и теб ,спокойно.Назубрените неща всички лекари ги знаят.Аз съм казвал,така са направили и със спанака преди и всички идиоти-папагали-лекари са го учили така,че съдържа много желязо и го препоръчвали на хора,които трябва да се завиши приема му.А грешката е била една запетайка![]()
Опитът и изследвания на стотици хора,които консумират по МИНИМУМ 20 яйца дневно в продължение на години показва,че няма абсолютно никаква връзка.
Последно редактирано от DownloadVirus : 08-12-2013 на 11:52
Sorroweyes, спри да пишеш глупости,защото тука има доста хора,който не разбират,и ще вземат да ти повярват.
Абе кво се опитвате да им обясните на такива прости путки ,които ги мързи да си помръднат гъза и слушат някви диетолози с платени дипломки кво тряя да ядат . Месото вголеми количества било вредно ,повече от 5 яйца било вредно хахаха странно защо тогава всички културисти и хора занимаващи се с фитнес се хранят така и са сто пъти по здрави от всички разбирачи които окапват на по 30 години . Нека си правят квот си искат кво ви пука ? Тва да обясняваш на такива хора си е causa perduta ;d
Заеби тогава,елементарен опит нямаш както ти казах в другата тема и пишеш наизуст глупости.На 3% мазнини няма ти дойде цикълът,а на мен няма ми става чурката,бе моме.. Като завъдиш здравословни проблеми няма да се чудиш,ама ти нямаш такъв проблем,защото никога не си го изпитвала да гърба си и дано не стигаш да го изпитваш,въпреки че се налага да разбереш колко малко знаеш всъщност.
Тия с паласките и шкембета,както аз им викам торби с лайна, са по-гадни и от анорексичките.
^ Дам, а повече от половината население имат меко казано грозни и неподдържани тела. На улицата поне успяват да прикриват разни дефекти с дрехи, макар и не много успешно, ама на плажа всичко лъсва. Чудя се хората имат ли огледала вкъщи и гледат ли се изобщо. Обичам да слушам оправдания от сорта на "Всеки сам избира как да изглежда"![]()
Оправданията и мързела им е по-голям проблем, наличието на огледало. Хахаха
Не бе, не е като да има нещо фрапиращо, просто нямаше една анорексично слаба на тоя плаж, не знам BonnieandClyde666 откъде ги намира.
И в двата случая е шит!
Queen of the Damned
Мързелът е страшен, дори ужасяващ в такива ситуации и при такива хора!![]()
Queen of the Damned
Добре де, нямате ли си свой живот с интересни събития/хора, та цъкате с език и хвърляте камъни по тези, които са избрали /съзнателно или не!/ да изглеждат по коренно различен начин от вас?!
Един ден такива фокусирани само върху режими и калории хора като вас ще ми вманиачават децата да не приемат въглехидрати и ще им създават комплекси, ако не са излезли от списание...
Направо... нямам обяснение за това, което чета...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^Нещо, май си в голяма заблуда, ми се струва?!
Queen of the Damned
И на мен ми е странно нямате ли си по- интересни занимания от това да коментирате как изглеждат хората по плажовете ? Не си ли давате сметка ,че някои от тези "дебелаци" може да имат здравословни проблеми,други да се скъсват от работа по цял ден ,за да отгледат семейство и тн. Лесно е като мама и тате ти дават парички да ходиш на фитнес и да се храниш здравословно ,но не всички имат тази възможност . Да ,факт е,че на много българи не им пука как изглеждат и имат отвратителни хранителни навици ,но в крайна сметка това си е техен избор . Не за всички хора основна цел в живота е да имат хубаво тяло и да ходят на фитнес.
Последно редактирано от maldini : 08-13-2013 на 12:00
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Еми в последната страница се зачекна темата.За хората,които работят и трябва да изхранват семейства и за това са станали с наднорменно тегло е по-добре да отделят малко време и за тренировки,да ограничат храна,каквото се налага,защото по-добре сега да отделят време да тренират,отколкото после да отделят време за да лекуват болести(които да не дава Господ може да са необратими) . А за останалите 15-16 годишни толумби,които само вземат пари от мама и тате,които често работят в чужбина,а те седят при баба/леля и са станали едни 15 годишни 100 килограмови курви какво им е оправданието на тях ? Разглезени хлапенца да го еВа.
Еми, аз питам. И смятам за несериозни и мързеливи хората, които го твърдят.
Пример: Майка ми и баща ми. И двамата работят еднакво много и почти не се прибират вкъщи, ама майка ми стои и мрънка, че няма време, дори когато се случва да прекарва по един ден вкъщи, а същевременно нито готви, нито се занимава кой знае с каква домакинска работа, а баща ми поне три пъти седмично се старае да отдели време на спорт, защото го е грижа за себе си, въпреки че е смазан от работа.
Освен това тренировки могат да се правят и вкъщи:
15 минути скачане на въже
планкове, които не отнемат чак толкова време
малко лицеви опори, клекове и т.н. и си готов
Не гълта въобще толкова много време, просто е нужна организация, ама оправданието всеки си го носи на дупето, заедно с мазнинките по него.
точно 1488 калории на ден, ни 1 повече или по-малко
пп: оправдание, че не тренираш. понеже е голем грях (wait)