.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 227

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Добре де, нямате ли си свой живот с интересни събития/хора, та цъкате с език и хвърляте камъни по тези, които са избрали /съзнателно или не!/ да изглеждат по коренно различен начин от вас?!
    Един ден такива фокусирани само върху режими и калории хора като вас ще ми вманиачават децата да не приемат въглехидрати и ще им създават комплекси, ако не са излезли от списание...
    Направо... нямам обяснение за това, което чета...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ти мани живота... Мозъкът къде е?
    +1

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Добре де, нямате ли си свой живот с интересни събития/хора, та цъкате с език и хвърляте камъни по тези, които са избрали /съзнателно или не!/ да изглеждат по коренно различен начин от вас?!
    Най-много ме кефи някви пикли на по 17-18 години да те питат КАК ТАКА можеш да нямаш време за спорт, ти представяш ли си?!

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Най-много ме кефи някви пикли на по 17-18 години да те питат КАК ТАКА можеш да нямаш време за спорт, ти представяш ли си?!
    Еми, аз питам. И смятам за несериозни и мързеливи хората, които го твърдят.
    Пример: Майка ми и баща ми. И двамата работят еднакво много и почти не се прибират вкъщи, ама майка ми стои и мрънка, че няма време, дори когато се случва да прекарва по един ден вкъщи, а същевременно нито готви, нито се занимава кой знае с каква домакинска работа, а баща ми поне три пъти седмично се старае да отдели време на спорт, защото го е грижа за себе си, въпреки че е смазан от работа.
    Освен това тренировки могат да се правят и вкъщи:
    15 минути скачане на въже
    планкове, които не отнемат чак толкова време
    малко лицеви опори, клекове и т.н. и си готов
    Не гълта въобще толкова много време, просто е нужна организация, ама оправданието всеки си го носи на дупето, заедно с мазнинките по него.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Еми, аз питам. И смятам за несериозни и мързеливи хората, които го твърдят.
    Когато пораснеш, имаш семейство и се грижиш за него, друга песен ще ми пееш. Дълбоко вярвам в идеята, че "Който иска - търси начини, който не иска - търси причини", но не си толкова малка и е крайно време да си по-толерантна към хората.
    Не че нещо, ама е смешно някво пубертетче, дето цялото му ежедневие се изчерпва с ходене на даскало и ходене по кафета плюс спорт да държи сметка на пораснали хора. Не визирам теб с примера.

Майка ми излиза в 8 и се прибира в 7 от работа, ако не и по-късно. Чака я домакинска работа плюс готвене. Представи си, жената може да има наглостта да иска да прочете някоя книга, да си поговори с децата или дори да си просне краката на съседния стол, което тя, впрочем, никога не прави. Ляга си в 12-1, дали й се става в 6 и още пила-непила кафе, да захваща да спортува, да се къпе, да се суши и т.н., че да излезе навреме за работа? Тренираше йога, някакси измагьосваше време 3 пъти седмично, обаче по едно време просто нямаше кога и спря. Съответно, в момента има адски проблеми с гърба, ходи на физиотерапия и т.н. Това е без съмнение най-организираният човек, когото познавам.

Не сте толкова малки, съобразявайте ги някои работи. Дори да смятате, че имат време, БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ и приемете за момент, че хората могат да имат други приоритети на даден етап. И не е задължително отсъствието на спорт да води до наднормено тегло или отпуснато туловище. Горда съм да кажа, че имам маминка, която мяза по-скоро на моя сестра отколкото на майка.

Да ми кажеш на мен, че съм несериозна - така е, доста съм заета наистина, но бих могла да намеря време за спорт - окей. Да кажеш на пораснал, семеен човек, че е несериозен - нагло. Айде първо изкарай някой друг лев за тая къща и тогава приказвай. ТОЛЕРАНТНОСТ.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си