.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Е, тя пита колко време е оптимално да учи. То е ясно, че има хора, които се готвят и за 7 месеца с учене нон-стоп, ама въпросът е там, че според мен би било по-добре да е плавно и по-малко стресиращо.
    Повечето хора се готвят по две години максимум и им стигат.

Грейнджър, аз осъзнавам, че ще са ми достатъчни, просто винаги има моменти, в които си се филмирам. :Д

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Е, тя пита колко време е оптимално да учи. То е ясно, че има хора, които се готвят и за 7 месеца с учене нон-стоп, ама въпросът е там, че според мен би било по-добре да е плавно и по-малко стресиращо.
    Повечето хора се готвят по две години максимум и им стигат.

Грейнджър, аз осъзнавам, че ще са ми достатъчни, просто винаги има моменти, в които си се филмирам. :Д
    Просто са ни различни представите за плавно и стресиращо. За мен 4-5-6 часа дневно не е стресиращо, ма в 12 клас е.

Отваряш си конспекта, разглеждаш материалите, преценяваш си силите и си отговаряш на въпроса "Колко време ще ми трябва, за да го науча?"

Иначе, ако сега бях 11 клас и трябваше да уча медицина, стратегията ми щеше да е да уча 1 година, но да се готвя 11 клас, вместо 12. 11 срещу 12 да съм подготвен и 12 вече да си уча допълнителни неща, за да не чакам университета.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си