.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 110
    Hi и от мен.Аз не мога да ви посъветвам понеже още не ми е дошло,но искам да ви попитам нещо за бялото течение.Аз съм на 11 и 8 месеца и имам бяло течение от някъде седмица.За него знам само аз и най-добрата ми приятелка(с нея си казваме всичко).Знам повечето неща за това течение и,че е нормално ако не е с лош мирис и жълтеникав цвят,тогава значи че имам някаква инфекция,знам,знам...Въпрос т ми е как да кажа на майка си за това.Все още не съм и казала.Вие как казахте на майките си.Мнения и съвети плс.

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq
    беше 7ми срещу 8ми клас. бях при баба и дядо. и аз така - видях капки кръв, беше ме болял корема. звъннах на майка ми и и' казах, казах на баба да ми вземе превръзки 'щото ме беше срам и тя ми разправя "ама за първи път ли ти е" и така.

защо не ми се изписа целия въпрос?Е ще продължа от там където нещо се е случило...Въпросът ми е как да кажа на майка ми за течението вие как казахте?Съвети?

Цитирай Първоначално написано от gotinkatra Виж мнението
    защо не ми се изписа целия въпрос?Е ще продължа от там където нещо се е случило...Въпросът ми е как да кажа на майка ми за течението вие как казахте?Съвети?
    Просто й кажи, бялото течение е напълно нормално, а и няма нищо срамно

И по темата беше 2012 година юни месец имах само някакви капки на хартията и после юли месец ми дойде, но бях на почивка и беше ужасно. От тогава до сега не ми е пропускал един месец.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от gotinkatra Виж мнението
    Въпросът ми е как да кажа на майка ми за течението вие как казахте?Съвети?
    Казваш й и толкова, няма за какво да се притесняваш.
    По темата: някъде декември 2012-та ми дойде първият цикъл.

Наистина ви благодаря ще и кажа тази вечер ,просто проблемът ми е че тя ме смята още за някакво 5-годишно малко момиченце и така :*

Повече от фен Аватара на mlf
    Първият ти цикъл ще е кафув първоначално и може да трае повече обичайния след това .. дали ще кажеш на баща ти е твой избор, но той и сам ще разбера (дали от мама или от кошчето е друг въпрос :д) + Няма как да разбереш кога ще ти дойде.

Бях в дядо ..(следобед) и първоначално много се обърках и от стрес не можах да се сетя, че ми е дошло .. иначе доста бях чета за всичко и си бях образована в тая сфера. Бързо се прибрах в нас и чак на сутринта казах на мама, щот .. абе дзз .. бях доста объркана. Болките ми започнаха чак вечерта .. мама ми взе превръзки на сутринта и се оправих. От тогава насам рядко ми закъснява, кара ме по 5-6 дни и през 28 и само месеца ме пропусна.

Повече от фен Аватара на mlf
    + Ако имаш бяло течение до 1-2 месеца ще ти дойде, затова си купи превръзки.
    Просто седни и поговори с майка ти насаме .. като й кажеш, че вече си голяма и тя ще ти помогне много, ако се държи с теб така

благодаря,за съветите довечера ще и кажа: ) а понеже съм нова в сайта да питам как да направя нова тема?

Бях на 11 години. Станах сутринта и отидох до тоалетната. Започвам да си вдигам гащите и виждам, че са целите в кръв. Извиках баба, тъй като само тя беше у дома и тя ми каза, че вече съм "голяма" После пък се обади на мама и и каза. Тя пък казала на тати, пък той на целия склад (там където работи). Няма как да разбереш кога ще ти дойде. При всеки е различно- едни ги боли, а други не.

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Не може да разбереш със сигурност. Мен никога не ме боли корем, кръст, нищо, а някои се превиват от болка. На едни им тече силно, на други слабо. Предполага се първият път ще ти тече по-обилно и може самият цвят да е е кафеникав, което не трябва да те стряска. Поговори с майка си по-добре, няма какво ние да ти обясняваме. Също така, аз като ми дойде отидох на гинеколог и той ми каза,че може да имаш съсиреци от лющенето на лигавицата на матката .. Плюс това в началото няма да ти е редовен, може да ти закъснява,пропуска, подранява и така

Red face По темата

Така на мен ми дойде вчера на Св. Валентин. Играя народни танци и бях на тренировка През цялото време ме болеше корема, обаче не исках да сядам и продължих. Като се прибрах направо седнах да ям защото излизам 7:30 с се прибирам в 9:00 та ядох и влязох да се къпя и виждам кафяво-червено петно на гащите и стоя поне 5 мин. и гледам вцепенена и треперя. Викнах мама тя ми каза, че съм порастала :3 и се изкъпах сложих си превръзка и си легнах... Това е моята историйка :Д

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    На мен ми дойде на 10 и въпреки, че майка ми ми беше казала всичко за него, пак доста трудно го възприех, на връх Коледа ми дойде пущинеца
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

kotkatakoko
    Guest
    На мен ми дойде миналата година януари месец. Бях на училище с бяла пола и бяло бельо,бях в тоалетната и видях че имам цикъл. Веднага след като разбрах изтичах до раницата си и взех превръзка и клина си по физичиско защото полата беше оцапана. Като се прибрах започна да ме боли корема .Мама се прибра и и казах всичко .Тази година татко разбра. НА 31 Март се наложи да си купя тампони.

бях на 12 и половина получих бяло течение и след 1 месец ми дойде в училище. Беше много унизително

можеш: на някои хора им се появява бяло течение като при мен

За първи път ми дойде Март месец миналата год. и си бях вкъщи чистех и иведнъж рязко ме заболя корема. Отидах до WC и разбрах какво е станало след това се обадих на майка ми казах ,,Алоо да ти кажа,че ми дойде" и ми беше по 1 седмица

Беше миналата година през май месец. Като се върнах във вкъщи и седнах да уча. Нито болка нито нищо. Отидох до тоалетна и изненада. При мен нямаше болки но след 3, 4 път се появиха слаби болки през първите 2 дена.

Но вече предполагам на авторката й е дошло, защото тя вече на 20, 21 години. Ще е много притеснително, ако не й е дошло до сега .
    Последно редактирано от Light_Dreamer : 09-09-2014 на 18:32

Мен преди на няколко дни ,вкъщи,казах на майка ми първо.

to the Sun
    Guest
    Все още не ми е дошло на 11 съм и искам да попитам дали леките болки в корема ниско долу и също болки в кръста са признаци че скоро ще ми дойде. Чела съм че растежа на гърдите и окосмяването също са признаци и аз ги имам.Благодаря ви предварително.

Цитирай Първоначално написано от to the Sun Виж мнението
    Все още не ми е дошло на 11 съм и искам да попитам дали леките болки в корема ниско долу и също болки в кръста са признаци че скоро ще ми дойде. Чела съм че растежа на гърдите и окосмяването също са признаци и аз ги имам.Благодаря ви предварително.
    На 11 си, спокойно, ще ти дойде. Да, окосмяването си е признак. Не знам защо се тревожиш, имаш още доста време да пораснеш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

snegovit 112
    Guest
    на мен ми доиде като бях на 12 . Бях на училище,още първи час и suprize отидох до тоалетната и що да видя ... аз бях подготвена и имах превръзки в чантата . първите месеци ми беше притеснено да ходя на училище но свикнах

Мега фен Аватара на baby_baby
    Първият ми път когато ми дойде бях на 14 на нова година

niq coleman
    Guest
    ами беше последния ден от пролетната ваканция бях на 11г беше около 6 часа и точно влизах в банята и видях нещо кафяво и се чудех какво е това и питах майка ми след това на казах на 3 приятелки и се оказа ,че моята фр и на нея и дошло два дни по-рано

yanauk
    Guest
    Хора, имам въпрос.На 12 години съм.Моите приятелки вече носят сутиени по-големи от на баба ми, бръснат си половата част, мишниците, дори и по пет превръзки си носят, аз нито гърди, нито косми нито нищо.Освен в срамните области.Цикъла също не ми идва.Трябва ли да се притеснявам?Бавно ли се развивам?Това лошо ли е?Трябва ли да ме е страх от цикъла?Аз много не се притеснявам, че още не съм се развила напълно, но все пак исках да попитам дали е нормално Благодаря предварително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си