- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Стилът ми на обличане
Аз те харесам :3 Струваш ми се готин и стойностен човек. Може би просто не попадаш в точните обкръжения/компании. (:
Виждат, че някой е различен и по свой си начин уникален и гледат да го смачкат. То и при мен е така ама i do't give a f*ck.Да се спасяват. Ние какво да кажем те като са все някакви еднакви. Все едно са клонирани. Стадо овце. Те като са овце ние пък не сме. ;Д Talk to the hand yo.. talk to the hand.
![]()
Така еабе да си гледат работата. Колкото е уникален the a$$ of my cat толкова и те.. Трябва да се цензурирам малко хД .. Не ги е*е за мнението на другите ама после реват "Пък тоз ми каза тва, а оная тва..." Тъпи същества какво да ги направиш. B*chez everywhere
..
Хич да не ти пука, обличай се както искаш. Аз ако имах тениска на Kiss нямаше да я сваляПо-добре да си малко по-различна и да слушаш качествена музика, отколкото да си катo другите кифли
П.С харесва ми аватарчето ти с Анди
![]()
Аз имах подобен момент... Някъде към средата на миналото лято реших да си направя сини кичури. Първо изсветлих отделни кичури (с помощ от фризьор де) след това се заех да търся боя. За мое съжаление не успях да намеря преди началото на годината... Всички започнаха да ми се подиграват, но реших да не им обръщам внимание... Таа... един ден се опитах да ги боядисам, но се получи зелено (жабешко). Действах импулсивно и ги отрязах, вместо да седна, да премисля, да сляза до магазина и взема боя в естественият ми цвят. Станаха много ''да''-та![]()
Мисля, че тази статия е много подходяща http://beauty.fashion.bg/article/784...-sobstven-stil... най-малко ако имаш вече свой собствен стил хич да не ти пука следвай си го! Не е нужно да си копие на някой, още по-малко пък да те интересува тяхното мнение.
Да ти кажа честно, щом се интересуваш толкова много от мнението на тези около теб, значи и ти не си толкова различна.И да ти се подиграват, защото си не ядеш месо?Ами и аз съм така, но все още не съм чула лоша дума по мой адрес.Та, докато продължаваш да парадираш с "уникалността" си, все същото ще си е.
BVB Не е метал! Ако слушаш само това мога да ти кажа че не, не си металиска!
Не ме кефи как се обличаш, момиче с кецове - ужас, сигурно ти и смърдят краката.
Амии да не ти пука, и на мен всички ми мелят на главата как изглеждам, но аз си намерих компанията и така..накрая хората ме приеха..но приятелите ми изобщо не са променили отношението си към мен, без значение как изглеждам (нещо между готик, пънк, метъл и кой знае още какво)![]()
Като начало трябва да се научиш да не ти пука за мнението на околните, защото по какъвто и начин да изглеждаш (независимо дали се обличаш като метълка, чалгарка, кралица Елизабет I или каквото друго се сетиш) винаги ще се намерят хора, които няма да са доволни. На мен лично метълът, метълкорът и т.н. са ми любимите стилове, и често се обличам с тениски на групи + дънки + кецове, и винаги се намират хора, които харесват тази моя визия, както и такива, които ме определят като "emo" , наркозависим "метъл" (само тук да оточня, че никога не съм пробвал какъвто и да е наркотик, дори и трева), депресирана въшка, черна овца и т.н. Но просто не ми пука. Затова има различни среди - движа с други почитатели на тези стилове, които имат сходни на моите интереси, и ми пука само за тяхното мнение, и дори критиките ги приемам на драго сърце от тях. Та в общи линии обличай се както искаш, пък когато някой те изкоментира, покажи среден пръст, кажи му f*ck off, и покажи, че не те вълнува мнението му. А относно подигравките, че си вегетарианка, направо останах потресен. Та това си е личен избор на човек, и никой не е в състояние да те съди за такова нещо. За бога, защо повечето хора са като коне с капаци?!
P.S: обожавам BVB и дори днес съм си приготвил тениска с тях, с която да изляза.
Кво ти пука от мнението на хората носи това което на теб ти харесва и ти е удобно![]()
Виж, най-важното е да не обръщаш внимание на критиките и да се обличаш, така, както на теб ти харесва. Знам, че е трудно, аз също имам подобни проблеми в училище, макар, че при мене е обратното, в смисъл аз се нося доста по-официално от другите момчета, но също търпя разни критики от някои за това, така че те разбирам. Все пак никой няма право да ти определя стила на обличане, или пък, ако не му харесва и да се изказва по начин, с който да критикува, или дори да обижда. Но винаги ще има такива хора, за това е важно според мен да си себе си и да не се дразниш на такива, които те провокират с разни коментари. Пък за месото изобщо не виждам какво му е лошото да не ядеш такова. То е същото, както и с облеклото, всеки се храни както намери за добре.
от 1 май до 20 септември ходя само по къси гащи , от 1 октомври до началото на лятото със сака и ризи
май някой няма самочувствие
моя стил на обличане също е много различен и ме гледат странно но не ми пука защото съм много уверен в себе си , това си личи и изведнъж почнали да ми харесват външния вид![]()