.
Затворена тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 222
    Голям фен Аватара на nevermind...
    Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    то като гледам много интересен лайфстайл водиш, направо отивам да плача - искам и аз да заспивам и да се будя с книгата и като излезна навън всички да ме гледат с насмешка, пхаха

вместо да ми кажеш едно благодаря, че ти казах какво да направиш, ти се прай още на тежкар ..

И предпочитам да съм някой, който си внушава еди кво си и сипва на грозните същества - отколкото да съм 24 годишен без да съм целувал момиче - камо ли да съм праскал нeкоя
    Нали осъзнаваш, че твоя лайфстайл го води всеки 2ри селски тЕрикат и всички като тебе си мислят, че са адски уникални и кифлите им се лепат, защото и те са малоумни. Но като станеш на 24 к'во ше правиш? Най-вероятно ше живееш с мама и тати и ше имаш някаква мизерна работа... Pathetic. A т'ва, че ходиш на фитнес и си нацепен не е гаранция, че не си грозно същество.
    Последно редактирано от nevermind... : 08-26-2013 на 17:02

Голям фен Аватара на Mladenoff
    аз поставям силно под въпрос това колко е нацепен

Цитирай Първоначално написано от istorika Виж мнението
    а,и tonique, като те видя с тога,което много ме съмнява,тогава чак може да ми даваш акъл,ясен ли съм,човек който не е прочел 2 книги през живота си не може да ми казва как да живея,ясен ли съм
    Братле. смешен си. Пишеш, за да ти помогнат, а когато някой ти каже че си дебел и смотан и трябва да се промениш се сдухваш.
    Друго което ме озадачава е негативното мнение на много от хората към фитнеса и спортуващите. Много жалко. Това, че някой хора на даден етап не са се харесвали и са имали волята и желанието да се променят не трябва да бъде причина да ги категоризирате като комплексари и женчовци. Дори напротив- нужно е първо да се промениш духовно, за да направиш тази крачка. На много от вас са непонятни усилията и волята която се изисква, за да отидеш във залата докато другите пият по парковете и градинките. Говорим за самодисциплина, нещо което мършави интернет плъхове като вас не могат да разберат. Но злобата ви е основателна донякъде. И аз бих хейтил ако, пич с добре оформеното тяло е забил момичето което съм искал. Никои не е виновен са собствените ви неуспехи.
    Ааа и към автора, погледни го така- за да привлечеш някое момиче и, за да иска да те опознае на едно по висото ниво от физическото, първо трябва да я привлечеш физически. И повярвай ми твоята тога няма да привлече никое момиче. Баница 40санта+ ги привлича
    Toniqie във кой фитнес ходиш?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Takaki Tono Виж мнението
    Ааа и към автора, погледни го така- за да привлечеш някое момиче и, за да иска да те опознае на едно по висото ниво от физическото, първо трябва да я привлечеш физически. И повярвай ми твоята тога няма да привлече никое момиче. Баница 40санта+ ги привлича
    Глупости. Митьо Крика щото има 6 по Ф В С :Д

Важно е характера, хигиената, модата. Вякво тяло може да има... и да привлечеш красиво момиче, което не е кифла.

Мега фен Аватара на an7raks
    Знаеш ли, якото е, че докато ти си мислиш, че "сипваш" и че си оригинален, другите се смеят НА теб, вместо С теб.
    Радвай се на тялото си и аз съм малко нарцис, ама защо трябва да унижаваш околните?

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Глупости. Митьо Крика щото има 6 по Ф В С :Д

Важно е характера, хигиената, модата. Вякво тяло може да има... и да привлечеш красиво момиче, което не е кифла.
    Да, всеки си открива собствен начин. Моя е да имам добро тяло, да се чувствам здрав и силен и да се обличам добре. Правя го за собствено удовлетворение и на второ място за путките.

Мега фен
    Правя го за собствено удовлетворение и на второ място за путките.
    Това е. Правиш го за удоволствие. Не може да накараш човек, на който не му се отдава спорта, да тренира.
    Въпреки това може да се промени от части. Да се постегне малко, да се облича добре - това са общо приети правила. Винаги има изключения. Може да го ареса дива селянка, ама надали ще е за него, щом е отдаден на науката. Може да подобри държанието си с жените. Вероятно е възможно да се намери с половинката си някой ден. На него му е много по-трудно сега,защото е на 24 години, а не на 14, 15 или дори 18. Има изграден характер. Не може след толкова години да се промени цялостно

tonique не мога да те разбера за какво се хвалиш? За това, че след теб тичат някакви пропаднали курви и кифли, които и с пръст не бил докоснала, или за мършавото ти тяло, което може да се направи за по-малко от година!?
    Едва ли някое нормално момиче ще иска до себе си мъж (макар, че ти даже не си мъж а малък пикльо), който има няква МАСА,ама няма грам мозък и ще трябва ТЯ да го издържа щото принца ходи на фитнес и е красив... Или ще станеш плейбой и цял живот курвите ще тичат след теб? Всеки си има няква мечта мдам..

П.П. Пишеш доста неграмотно :/

П.П.2 Сега се сетих, чувала съм че тея където се блъскат във фитнеса по цял ден имат малки пишлета Така избиват комплекси. Ти си примера за тва.. като ти е малък дай поне тяло да направиш да има на кво да се кефят женските.
    Жалка история си.. не си заслужава човек да си губи с теб времето дори секунда.. нз к'ви са тея деградирали момичета, които могат да ти кажат и 1 дума без да те нахранят.
    Може да звучи малко вулгарно ама не бил сеганала даже да сера с теб толкова си ми противен!!!

Цитирай Първоначално написано от antevasin Виж мнението
    tonique не мога да те разбера за какво се хвалиш? За това, че след теб тичат някакви пропаднали курви и кифли, които и с пръст не бил докоснала, или за мършавото ти тяло, което може да се направи за по-малко от година!?
    Едва ли някое нормално момиче ще иска до себе си мъж (макар, че ти даже не си мъж а малък пикльо), който има няква МАСА,ама няма грам мозък и ще трябва ТЯ да го издържа щото принца ходи на фитнес и е красив... Или ще станеш плейбой и цял живот курвите ще тичат след теб? Всеки си има няква мечта мдам..

П.П.2 Сега се сетих, чувала съм че тея където се блъскат във фитнеса по цял ден имат малки пишлета Така избиват комплекси. Ти си примера за тва.. като ти е малък дай поне тяло да направиш да има на кво да се кефят женските.
    Жалка история си.. не си заслужава човек да си губи с теб времето дори секунда.. нз к'ви са тея деградирали момичета, които могат да ти кажат и 1 дума без да те нахранят.
    Може да звучи малко вулгарно ама не бил сеганала даже да сера с теб толкова си ми противен!!!
    Нищо лично, ама се заяждаш на дребно... Пича може да си има и маса, и мозък, и чеп. Трите не са свързани по никакъв начин... Просто, конкретния индивид е кретен.

Мега фен
    и разберете ,че фитнеса не е с цел съблазняване на противоположните полове

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Нищо лично, ама се заяждаш на дребно... Пича може да си има и маса, и мозък, и чеп. Трите не са свързани по никакъв начин... Просто, конкретния индивид е кретен.
    пича е стар потребител на форума, не е кретен, просто сега нещо се прави на такъв.
    иначе, колкото и банално да звучи - е прав.
    в днешно време вероятността момиче да хареса такъв като автора - е почти нулева.
    Но както казах.. ще си намери някоя сходна колежка по науката ..

Ок, за масата и "чепа" ще си затрая, ама доста може да си поспорим за това дали има мозък..
    1. Ако имаше мозък, щеше да се отнася добре с хората независимо от външния им вид.. неслучайно са казали : отнасяй се с хората така, както искаш ТЕ да се отнасят с теб!
    2. Ако имаше мозък, нямаше във всеки пост да изтъква колко повече е от всички нас, които не ходим на фитнес и нямаме неговото страхотно тяло.
    3. Ако имаше мозък, нямаше във всеки пост да казва, че курвите тичат след него и му лазят в краката.
    4. И НАЙ-ВАЖНОТО, ако имаше мозък щете да пише грамотно. Т'ва което ме дразни най-много и вече все по-често се забелязва при младото поколение е незнанието кога се слага "Й" и кога "И" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

klimatornik за въпросния човек фитнеса е точно това : "с цел съблазняване на противоположните полове " Изтъкна го поне 10 пъти докато ни казваше колко по-низши същества сме от него.

пича е стар потребител на форума, не е кретен, просто сега нещо се прави на такъв.
    в днешно време вероятността момиче да хареса такъв като автора - е почти нулева.
    аха, прав е да се ебава със сестра ти/примерно/, щото е пълна и да я прави на 2 стотинки!

Ок, за масата и "чепа" ще си затрая, ама доста може да си поспорим за това дали има мозък..
    1. Ако имаше мозък, щеше да се отнася добре с хората независимо от външния им вид.. неслучайно са казали : отнасяй се с хората така, както искаш ТЕ да се отнасят с теб!
    2. Ако имаше мозък, нямаше във всеки пост да изтъква колко повече е от всички нас, които не ходим на фитнес и нямаме неговото страхотно тяло.
    3. Ако имаше мозък, нямаше във всеки пост да казва, че курвите тичат след него и му лазят в краката.
    4. И НАЙ-ВАЖНОТО, ако имаше мозък щете да пише грамотно. Т'ва което ме дразни най-много и вече все по-често се забелязва при младото поколение е незнанието кога се слага "Й" и кога "И" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Той този е смотан до безобразие, ама има свестни пичове в залите.

Голям смях в тази тема... Авторът иска помощ, а когато му казват истината в очите, започва да компенсира недостатъците си с това което възприема за качество. Въпросът с недостатъците и качествата ми се струва, че не случайно се разисква в подобни теми, и то главно от две групи хора - такива, които не възприемат обществената парадигма за това кое е значимо, и такива, които изграждат самочувствието си изцяло подпирайки се на същата парадигма. Мотивацията и в двата случая е еднаква, нищо че води до противоположни изказвания. Едните се чувстват ощетени от социалните идеали и стандарти, и затова изпитват нуждата постоянно да ги подкопават, като по този начин фиктивно да унищожават нуждата да покриват същите стандарти. Това е именно групата на наранените и ощетените. Другата група пък изгражда своята идентичност изцяло около имитирането на социалния идеал, вярвайки в крехката илюзия на социалните стандарти. Именно груповото боготворене на тези идеали, подхранва егото на тези, които имитират същите идеали.
    А самите стандарти и идеали постоянно се изменят, динамиката им е изключително сложна. Самото определение за стандарт е напълно условно, то съществува реално единствено в главите на хората, които вярват в него. А вярата в стандартите никой не я подкопава, защото е важно и за двете групи да се вписват в някакви стандарти, с които да се определят пред самите себе си. Социалният идеал е толкова противоречив и динамичен именно защото е еднакъв за всички, но хората са различни и всеки се бори да се впише. Тези които не могат, изпитват нуждата да го отричат. Или както направи автора, да се опита да изпъкне с други качества. Затова е тук цялото наддумване. Въпросът е деликатен, понеже засяга това как гледате на самите себе си. Трудното е да разберете че това не са вашите "очи" с които гледате, а "очите" на останалите, през които се проектира вашия образ. Това е пряко следствие от колективния разум, които направлява животът ви, без който вие не можете - понеже той храни всичко онова, което наричате себе си. Къде бихте стъпили вие, на какво бихте се подпрели, ако ги нямаше социалните разбирания за това какво трябва да се прави, как трябва да изглеждате и т.н. и т.н? Цялата къщичка от карти наречена "битие" би се срутила, заедно с всички, припознали своето "битие" в социума. Затова всички тук сте се събрали да обсъждате, кое как било правилно да се прави, и колко били важни всичките тези тези неща. Всъщност няма никакво значение дали си дебел, грозен, няма значение дали си умен или глупав, няма значение дали си девствен или не, няма значение и дали си грозен отвън, но с прекрасна душевност - всичкото е преходно човешко мерило за човека.
    Всичко което казах, не променя факта, че в обществото все пак има стандарт и идеал, и това се отнася най-вече за сексуалните предпочитания между половете. На този етап, всичките "неща"(качества и т.н.), които трябва да притежаваш за да бъдеш харесан, са отражение на времето в което живеем и ще се променят много, но засега са в сила. В този смисъл съм съгласен, че трябва да ги придобиеш ако искаш да бъдеш харесан. Но погледнато в по-голям аспект, малка е ролята на тези качества, върху непреходните човешки ценности. И всеки които се определя чрез крехките социални норми е обречен постоянно да нагажда себе си към тези норми, или обратното, да ги нагажда към своя собствен образ. Всичкото е един прост атавизъм, произхождащ от нуждата да се покрият стандартите на един имагинерен образ - социума. А социума е най-големия "образ-родител" в ума на отделния социален член, понеже включва целия пакет от колективни взаимоотношения. Затова и нуждата да се покрият стандартите е толкова силна. Опитомените членове на обществото действат съгласувано именно чрез несъзнателната си вяра в подобни "схеми", "договорки", общи консенсуси върху това, какво е правилно, допустимо и задължително. Вярата в тези консенсуси е задължителната спойка, която определя самата същност на колектива. Въпросът защо хората имат нужда от колективното самоопределяне няма да го разисквам, но тази нужда е показателна и обяснява защо темата се измести в тази посока. Лесно е да се види и кой на какво реагира, което пък подсказва кой с какво се идентифицира. Но всичко това е невидимо за реагиращия, понеже реакцията е по своя характер винаги несъзнателна, което всъщност обяснява и общата несъзнателна природа на реагиращите.

Моето отношение към въпроса: Ходя на фитнес, мога да пиша и философски есета, но тези неща не изразяват кой съм всъщност. Поне не ме изразяват в моите очи. Целия въпрос ми се вижда безсмислен.
    Последно редактирано от Otis_Driftwood : 08-26-2013 на 19:28

Мега фен
    аха, прав е да се ебава със сестра ти/примерно/, щото е пълна и да я прави на 2 стотинки!
    той отначало даде просто съвет и каза директно какво мисли
    после автора се секна, почна да се садва, все едно отхвърля напълно всичко, все едно не е било вярно
    и тункуто се ядоса..в спора да го убеди ,че греши - го обиди, за да разбере !
    И всички скочиха върху него..

той отначало даде просто съвет и каза директно какво мисли
    после автора се секна, почна да се садва, все едно отхвърля напълно всичко, все едно не е било вярно
    и тункуто се ядоса..в спора да го убеди ,че греши - го обиди, за да разбере !
    И всички скочиха върху него..
    Ама ти май четеш избирателно! Я му прочети постовете в темата от край до край, ама не по диагонал!

Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    И предпочитам да съм някой, който си внушава еди кво си и сипва на грозните същества - отколкото да съм 24 годишен без да съм целувал момиче - камо ли да съм праскал нeкоя
    За климатика с либоф!

Супер фен Аватара на socareless
    tonique,пичага ще си говорим след 20-30години,когато така наречените ти мускули ще са станали на стафиди,а ти още няма да можеш да вържеш една адекватна мисъл,интересно ми е с кво ще забиваш пичета тогава;p

Мега фен
    За климатика с либоф!
    е ко? Това няколко пъти го повтаря по различен начин. Автора обаче постоянно отхвърляше истината, повтаряше колко бил чел. Единия дърдори колко ходил на фитнес. Другия - колко бил чел. Да обаче историка беше пуснал темата, не Тункуе. И въпроса е защо? Да получи съжаление и подкрепа и да продължи по старо му? И като му казаха това, което не иска да чува - оле, ма не така''..

е ко? Това няколко пъти го повтаря по различен начин. Автора обаче постоянно отхвърляше истината, повтаряше колко бил чел. Единия дърдори колко ходил на фитнес. Другия - колко бил чел. Да обаче историка беше пуснал темата, не Тункуе. И въпроса е защо? Да получи съжаление и подкрепа и да продължи по старо му? И като му казаха това, което не иска да чува - оле, ма не така''..
    Някъде да съм казал, че автора е прав?
    Казах, че оня има дебилско мислене с това "сипване на грозните същества".

Мега фен
    Изразяваше се грубо, да. За това си прав. Не бива по такъв начин.
    Но би ли тръгнал с някоя 100 кг мецана с нос като на пинокио, въпреки красивата й вътрешна душевност? Физиката е важна. Аз не бих ходил с такъв човек. Предполагам и ти, както и едни 90% от хората. Винаги има изключения, както казах.

Изразяваше се грубо, да. За това си прав. Не бива по такъв начин.
    Но би ли тръгнал с някоя 100 кг мецана с нос като на пинокио, въпреки красивата й вътрешна душевност? Физиката е важна. Аз не бих ходил с такъв човек. Предполагам и ти, както и едни 90% от хората. Винаги има изключения, както казах.
    Не, не бих тръгнал, но не бих я обидил за външността й, камоли да взема да й слагам, щото била "грозно същество".

Всеки си има предпочитания! Познавам хора, които харесват пълните хора... но не мисля, че за това ставаше въпрос.
    tonique не просто каза, че няма да излезе с такъв човек.. каза че като види подобно момиче/момче започва да го обижда и да го тъпчe.. дори дебел и той/тя е човешко същество с чувства. И повярвайте ми има хора, които се мъчат да отслабнат, но не им се получава. Познавам момиче което е с наднормено тегло,винаги е на салати,солети и тренировки и все пак си е пълна..бях питала брат и ми каза, че има някаква болест (забравих к'ва ) и за това е с толкова пълна.
    Не мисля, че щом човек е пълен,грозен, с голям нос или с криви очи трябва да се държиш с него като с нищожество...

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    аз поставям силно под въпрос това колко е нацепен
    Не съм некъв 1,90см. - 130кг. 17г. - 1,73см. макс най-добрите резултати ми бяха преди морето 69-70kg гръдна 102,5см. - ръка 41см. напомпана - с лежанката съм стигал 85kg. 5 повторения (но това беше малко преди 1 месец някъде) *записал съм си ги в една тетрадка

Братле. смешен си. Пишеш, за да ти помогнат, а когато някой ти каже че си дебел и смотан и трябва да се промениш се сдухваш.
    Друго което ме озадачава е негативното мнение на много от хората към фитнеса и спортуващите. Много жалко. Това, че някой хора на даден етап не са се харесвали и са имали волята и желанието да се променят не трябва да бъде причина да ги категоризирате като комплексари и женчовци. Дори напротив- нужно е първо да се промениш духовно, за да направиш тази крачка. На много от вас са непонятни усилията и волята която се изисква, за да отидеш във залата докато другите пият по парковете и градинките. Говорим за самодисциплина, нещо което мършави интернет плъхове като вас не могат да разберат. Но злобата ви е основателна донякъде. И аз бих хейтил ако, пич с добре оформеното тяло е забил момичето което съм искал. Никои не е виновен са собствените ви неуспехи.
    В кв.Люлин не е много оферта ама става, защото има прИмоция за непълнолетни

айде ще се сдържа да не ти сипя еми явно ти на такива попадаш с малките пишлета, кво да те праа мастио
    ти нещо, кво опитваш се да ми сваляш като не искаш да сереш с мене ли - ще те почерпя с една диария, скъпа

ето един най-накрая да ме знае отпреди нали съм VIP Member правя го, защото ми е смешно и се радвам

вафла Троя - да се тункваме откъде ви дойде тва тункуе

*** и да добавя, че бях изпуснал 1 см. от гръдната 103,5см. след тренировка
    Последно редактирано от tonique : 08-26-2013 на 20:21
    Азис - Хоп [music]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си